Richie Sambora jutro w TVN
Moderator: Mod's Team
Richie Sambora jutro w TVN
W Dzień Dobry TVN ma się pojawić rozmowa z Samborą na temat jego polskich korzeni (przynajmniej tak powiedzieli w zapowiedzi jutrzejszego programu). Jeśli ktoś z Was ma taką możliwość to nagrajcie to pleeeseee. Ja nie wiem czy będę ją mogła obejrzeć a w końcu nie często się zdarza, żeby komercyjna polska stacja zainteresowała się naszym Ryśkiem i nie chciałabym tego przegapić (no i mam nadzieję, że nie tylko ja:))
When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
Myślę, że któryś z dziennikarzy TVN zrobił sobie wycieczkę do Berlina czy Londynu w tym samym czasie kiedy panowie z BJ mieli zaplanowany jakiś występ i tym sposobem udało się przeprowadzić ten wywiad.
Cytat:
Niech go tylko przycisną i zapytają o koncert w Polsce !
No ja mam nadzieję, że nie tylko padnie to pytanie, ale też usłyszymy odpowiedź: Yes, we will be in Poland.
(chyba jestem przykładem na to, że naiwność ludzka nie ma granic ale co tam
)
Cytat:
Niech go tylko przycisną i zapytają o koncert w Polsce !
No ja mam nadzieję, że nie tylko padnie to pytanie, ale też usłyszymy odpowiedź: Yes, we will be in Poland.
(chyba jestem przykładem na to, że naiwność ludzka nie ma granic ale co tam
When you wanna give up, and your hearts about to break
- milagros^
- Have A Nice Day
http://dziendobrytvn.plejada.pl/493,reg ... nkurs.html --> konkurs jest jakis w dd.tvn z BJ
[ Dodano: 2009-11-29, 09:03 ]
W sumie ten "wywiad" byl tak żałosny, ze az smieszny xD Ale, przynajmniej sie odbyl w polskiej tv..
[ Dodano: 2009-11-29, 09:03 ]
W sumie ten "wywiad" byl tak żałosny, ze az smieszny xD Ale, przynajmniej sie odbyl w polskiej tv..
ROCK NOW, ROCK THE NIGHT!!! <3
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Richie w swojej charakterystycznej koszuli
Nie uważam, że ta rozmowa była żałosna. To nie mógł być wywiad na pół godziny bo taka jest specyfika DDTVN. Cieszmy się z tego, że mówili o zespole i dali rozmowę z Richiem w największej komercyjnej stacji w Polsce. Tematem rozmowy były polskie korzenie Sambory, a nie koncert w Polsce. No i były pozdrowienia dla nas wszystkich. Ja tam się cieszę, że mogłem zobaczyć Samborę w TVN.
Nie uważam, że ta rozmowa była żałosna. To nie mógł być wywiad na pół godziny bo taka jest specyfika DDTVN. Cieszmy się z tego, że mówili o zespole i dali rozmowę z Richiem w największej komercyjnej stacji w Polsce. Tematem rozmowy były polskie korzenie Sambory, a nie koncert w Polsce. No i były pozdrowienia dla nas wszystkich. Ja tam się cieszę, że mogłem zobaczyć Samborę w TVN.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!