a jesli tak zrobia to niech riczard odchodzi... na koncert pewnie juz w nowym skladzie nie bedzie mi dane jechac a nowe plyty i tak mnie nie zaskocza niczym pozytywnym wiec... niech sie dzieje wola nieba z nia sie zawsze zgadzac trzeba
rich i heather
Moderator: Mod's Team
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Eh dla mnie wieksza porazka bedzie jak odwołaja wembley... 
a jesli tak zrobia to niech riczard odchodzi... na koncert pewnie juz w nowym skladzie nie bedzie mi dane jechac a nowe plyty i tak mnie nie zaskocza niczym pozytywnym wiec... niech sie dzieje wola nieba z nia sie zawsze zgadzac trzeba
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
eeee.... w sumie to nie jestem pewny, czy to wiesz, ale jakieś 2 tygodnie temu na Onecie przeczytałem wiadomość, że jest spora szansa na to że nie wyrobią się z remontem w terminie :-| wybacz, że nie dam linka, ale po takim czasie ciężko byłoby to znaleźć.jovizna pisze:Eh dla mnie wieksza porazka bedzie jak odwołaja wembley...
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
co to za czarnowidztwo?? richie sie nigdzie nie wybiera i nie wydaje mi sie, by mial odejsc z grupy. nie pojawila sie zadna wzmianka w zadnym szanujacym sie pismie czy chocby komentarz od zespolu na ten temat. a to chyba o czyms mowi. trasa trwa w najlepsze.jovizna pisze: a jesli tak zrobia to niech riczard odchodzi... na koncert pewnie juz w nowym skladzie nie bedzie mi dane jechac a nowe plyty i tak mnie nie zaskocza niczym pozytywnym wiec... niech sie dzieje wola nieba z nia sie zawsze zgadzac trzeba
na moj gust RS nie zamierza odejsc, palnal teksem i juz - nie rezygnuje sie z grania nawet z takiego powodu - i zonka to wiedziec musi. to czy z nim bedzie czy nie - nie zalezy od jego grania w zespole, a od tego, jakim jest mezem. tyle.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
ok thanxRattie pisze: eeee.... w sumie to nie jestem pewny, czy to wiesz, ale jakieś 2 tygodnie temu na Onecie przeczytałem wiadomość, że jest spora szansa na to że nie wyrobią się z remontem w terminie :-| wybacz, że nie dam linka, ale po takim czasie ciężko byłoby to znaleźć.
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
co do rycha
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
nic nowego juz nie wymysla a granie takie na sile jest chore..
takze rychu... droga wolna
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
nie uważam żeby grali na siłę...jovizna pisze: nic nowego juz nie wymysla a granie takie na sile jest chore..
takze rychu... droga wolna
to, że nie powtórzy się ich sukces sprzed kilku czy tam więcej lat to nie znaczy że grają na siłę i ich kawałki są bez sensu(bo z tego tak wynika albo ja coś źle zrozumiałam)...
Nothing else matters when you're in it for love,
Together we can only go higher...
Together we can only go higher...
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Yyyyy... przepraszam, ale co ma częstotliwość wykorzystywania przez Ryszarda jego głosu czy też jego rola w zespole (w którym jest w końcu GITARZYST? ^^) do jego małżeństwa?... O_o Przecież Heather nie złożyła pozwu o rozwód w związku z tym, że Richie nie jest wokalistąaisling pisze:nawiązując do myśli przewodniej tego tematu,która gdzieś tu zabłądziła, sądzę, że gdyby Rich oprócz gitary częściej wykorzystywał swój głos na koncertach, wtedy na pewno Heather byłaby z nim for ever. Gitarę ciężko zrozumieć, słowa zawsze. Zobaczcie na Jona.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Ja też uważam, że gdyby był wokalistą jego problemy w małżeństwie nie zmieniłyby się. A czy odejdzie zespołu to jest bardzo ciężko powiedzieć bo tak naprawdę nie wiemy co zamierza ale jednak wydaje mi się gdyby faktycznie chciałby odejść to napewno byłaby wzmianka na oficjalnej stronie zespołu.
Race, it’s a race
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive
Whatever it takes
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive
Whatever it takes
-
- Save a Prayer
:)
Nie chce nic mówić, ale wydaje mi się, że Heather trochę do Rysia nie pasuje, bo na tych wszystkich zdjęciach wygląda na bardzo dumną kobiete (pewnie jest dumna ze swojego męża
). Ale tak serio to Rysiek nie bardzo do niej pasuje jak dla mnie, ale jak są szczęśliwi to niech im się darzy 
- Twisted Sister
- Have A Nice Day