Moje przyjaciółki tak samo, na 17ste urodziny podarowały mi wielką ramę ze zdjęciami Jona i Bon Jovi, potem się nauczyły i pojechałam z dwoma z nich do Drezna, a na 18stkę dostałam od nich gigantyczny plakat/billboard, który ukradły z Ostragehege. Jechałyśmy osobnymi samochodami, więc udało im się utrzymać tajemnicę przez kilka miesięcymaDZia_14323 pisze:A wiecie, że ja też mam z tym problem, raczej miałam bo w nowym otoczeniu jakoś nie ma takiego problemu. Na moje 18-naste urodziny koleżanki zrobiły mi prezent puzzle - obrazek, no i na imprezie podchodzą i mówią że maja dla mnie prezent z moim ukochanym ZESPOŁEM muzycznym ... i podały prezent na którym był sam Jon Bon Jovi. Nie omieszkałam ich poprawić i potem długo chodziły i mnie przepraszały, za taką gafę.
Wzmianki o BJ
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Kilka dni temu wdałam się z mamą w rozmowę na temat koncertu i takich różnych pierdół na temat zespołu, że np. Richie ma Polskie korzenie etc. etc. Musiałam sprowadzić matkę z toku myślenia, że Jon ma przodków Polaków, bądź że jest gejem, ale to mniejsza...Martixx pisze:Jeśli chodzi o odmianę, to ze znajomymi nie mam takiego problemu jak z rodziną! Moich rodziców poprawiałam już setki razy, ale do nich to po prostu nie dociera! To samo z moją ciocią, a wszyscy znają od dawna i całkiem lubią ten zespół
Cóż się dowiedziałam, moja matka, kobieta po sześćdziesiątce z dziewczęcym zafascynowaniem opowiadała mi jak jej się TEN CHŁOP z zespołu podoba, jak go pierwszy raz X lat temu zobaczyła grającego w Ally, jak zobaczyła TEGO CHŁOPA z zespołu, to spełniły się jej sny o ideale mężczyzny. I jej zauroczenia o TYM CHŁOPIE z zespołu musiał się przysłuchiwać mój ojciec, na szczęście z wyrozumiałością, gdyż on sam nie jest święty - opowiada jak mu się Penelope Cruz podoba

-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
misstwisted pisze:Kilka dni temu wdałam się z mamą w rozmowę na temat koncertu i takich różnych pierdół na temat zespołu, że np. Richie ma Polskie korzenie etc. etc. Musiałam sprowadzić matkę z toku myślenia, że Jon ma przodków Polaków, bądź że jest gejem, ale to mniejsza...
Cóż się dowiedziałam, moja matka, kobieta po sześćdziesiątce z dziewczęcym zafascynowaniem opowiadała mi jak jej się TEN CHŁOP z zespołu podoba, jak go pierwszy raz X lat temu zobaczyła grającego w Ally, jak zobaczyła TEGO CHŁOPA z zespołu, to spełniły się jej sny o ideale mężczyzny. I jej zauroczenia o TYM CHŁOPIE z zespołu musiał się przysłuchiwać mój ojciec, na szczęście z wyrozumiałością, gdyż on sam nie jest święty - opowiada jak mu się Penelope Cruz podobaI od tamtej pory Jon Bon Jovi w mojej rodzinie jest określany jako TEN CHŁOP z zespołu, a zespół jako Bon Jovi - po prostu. I nikt nie ma z tym problemu
Hahaha, fajną masz rodzinkę. I gust Twojej mamy uzyskuje moją pełną aprobatę. Zresztą, gustowi Twojego taty także nie mogę nic zarzucić.
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Dlaczego ja na urodziny nie dostaje takich prezentów??kejt93bub pisze:
Moje przyjaciółki tak samo, na 17ste urodziny podarowały mi wielką ramę ze zdjęciami Jona i Bon Jovi, potem się nauczyły i pojechałam z dwoma z nich do Drezna, a na 18stkę dostałam od nich gigantyczny plakat/billboard, który ukradły z Ostragehege. Jechałyśmy osobnymi samochodami, więc udało im się utrzymać tajemnicę przez kilka miesięcy

A co do gustów rodziców to dzięki mamie znam Joviaków
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day

Tylko czemu tak nie robią ogólnodostępne radia?

[ Dodano: 2012-11-22, 00:55 ]
Właśnie sprawdziłam, faktyczniemisiek_93 pisze: To wszystko dzieje się około 53 sekundy![]()
http://youtu.be/UrIiLvg58SY?t=53s
Ot taka mikroskopijna, niemal podprogowa wzmianka
a dokładnie na ramieniu wokalisty
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Dziś nie słuchałam ER ale wczoraj przed południem (ok 11 była jakaś kultowa godzina czy coś takiego) zagrali Bad Medicine i po piosence powiedzieli, że w przyszłym roku zespół po raz pierwszy zagra w Polsce i pytali czy ktoś się wybieraTalia pisze:Ktoś słuchał audycji? Jakieś wzmianki o koncercie? Jakieś komentarze prowadzących?Martixx pisze:Richie zajął dzisiaj 1 miejsce w NRD w Esce RockWreszcie głosowanie coś dało!

- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Hmm. Super.
Parę dni temu pisałem na forum, ze fani mogliby się postarać o promocję koncertu głosując na Richiego a później Jona i BJ na listach. Kiedy to pisałem Richie był poza listą.
Jestem ciekaw czy nagły wzrost pozycji Ryśka jest spowodowany przypadkiem czy może ta średnia bodaj 250 rożnych osób zaglądających codziennie na forum oddała swój głos.
No i czy wczorajszy mailing też jakoś pomógł.
Bo szczerze jeśli tak, to widzę szansę na nasze aktywne oddziaływanie i promowanie zespołu dzięki naszej aktywności. Wszystkich osób zaglądających na forum.
Parę dni temu pisałem na forum, ze fani mogliby się postarać o promocję koncertu głosując na Richiego a później Jona i BJ na listach. Kiedy to pisałem Richie był poza listą.
Jestem ciekaw czy nagły wzrost pozycji Ryśka jest spowodowany przypadkiem czy może ta średnia bodaj 250 rożnych osób zaglądających codziennie na forum oddała swój głos.
No i czy wczorajszy mailing też jakoś pomógł.
Bo szczerze jeśli tak, to widzę szansę na nasze aktywne oddziaływanie i promowanie zespołu dzięki naszej aktywności. Wszystkich osób zaglądających na forum.
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day