Bilety - Wszystko o biletach

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
djpj1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: djpj1 »

Powiem Wam że nie potrafię zrozumieć dlaczego w Was jest tyle pesymizmu odnośnie wypełnienia stadionu?Czy to już taka nasza polska mentalność?że my zawsze nie wierzymy? zawsze jesteśmy na "nie"? Dlaczego zawsze podchodzimy pesymistycznie? nie można wierzyć i ufać że będzie cały stadion w kraju w którym jest 37milionów ludzi?nie znajdzie sie 30-40tys chętnych na koncert grupy znanej na całym świecie?....Dziwie sie że zwłaszcza pisza takie rzeczy młodzi ludzi,którzy raczej powinni być w tych czasach optymistami...Jak na J.Lopez przyszło 21tys. ludzi to na BJ nie będzie spokojnie wiecej?Dlaczego wszedzie mogą być pełne stadiony,place a u nas nie?Dlaczego Rumunii byli tak licznie?...i nie zapominajcie że jeszcze sporo czasu do koncertu,nie ruszyła reklama...target ludzi ktorzy chca zobaczyć Bon Jovi jest spory ,także więcej optymizmu...a co do sprzedaży biletów to na niemieckim eventimie na np. koncert w Berlinie są jeszcze spore ilości biletów wiec nie wszyscy kupuja bilety na kilka miesięcy przed:) i czy to w Polsce czy w innych krajach...
22 lipca 2011-Wiedeń-Austria
19 czerwca 2013-Gdańsk-Polska
12 lipca 2019-Warszawa-Polska
Awatar użytkownika
misstwisted
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misstwisted »

Ja się boję w drugą stronę - że stadion będzie przepełniony i będzie ścisk jak szprotki w puszce :D
missiorek
It's My Life
It's My Life

Post autor: missiorek »

djpj1, uwierz mi, nie znam większej optymistki we własnym otoczeniu niż ja sama ! :) we wszystkim widzę to co bym chciała zobaczyć i baaardzo bym chciała żeby wyprzedali wszystkie bilety w Gdańsku i przyjeżdżali do nas na każdej trasie koncertowej, ... ale czasami po prostu mój wieczny optymizm przewyższa racjonalizm (walczę z tym!) i niestety nic na to nie poradzę... w moim całym otoczeniu tylko ja słucham tego zespołu, na 15 osób które słuchają rocka - które zapytałam czy pójdą - tylko dwie się zgodziły :/

(Offtop)
djpj1 pisze:Dziwie sie że zwłaszcza pisza takie rzeczy młodzi ludzi,którzy raczej powinni być w tych czasach optymistami...
Nie widzę powodu dlaczego młodzi ludzie w tych czasach powinni być optymistami ?
Awatar użytkownika
Gloria
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Gloria »

missiorek pisze:
(Offtop)
djpj1 pisze:Dziwie sie że zwłaszcza pisza takie rzeczy młodzi ludzi,którzy raczej powinni być w tych czasach optymistami...
Nie widzę powodu dlaczego młodzi ludzie w tych czasach powinni być optymistami ?
Bo tak jest zdrowiej. Pesymizm prowadzi do depresji, a to straszna choroba.

(/offtop, przynajmniej z mojej strony ;) )

A wracając do biletów jako takich i tego stadionu - nikt nie jest chyba w stanie przewidzieć dokładnie na ile będzie on wypełniony i jak szybko zejdą bilety. Jak znam życie to dla mnie tak czy tak tych ludzi będzie za dużo, jak zaczną się np. pchać do wejścia czy przepychać na tej płycie. Ale do czego zmierzam: dla mnie niesamowite jest to, ze Polska w ogóle znalazła się na ich trasie i bardzo się z tego cieszę, jak chyba my wszyscy. Mam wielką nadzieję, że bilety się sprzedadzą, do czerwca jest przecież mnóstwo czasu (nikt chyba nie oczekiwał, że skończą się w pierwszym dniu sprzedaży :whoeva: ), i jak pisaliście wydarzenie dopiero będzie promowane więc myślę, że dużo osób może się zdecydować (i pewnie tak zrobi) w ciągu całego pozostałego do czerwca czasu. Duże koncerty stadionowe są od jakiegoś czasu organizowane w PL i chyba są opłacalne bo inaczej nikt by się na to nie porywał.
Nie wiem, jaka postawa wyłania się z mojej wypowiedzi, ale jak napisałam wyżej wolę myśleć, że stadion wypełnią tłumy szczęśliwych fanów, którzy czekali na BJ kilkanaście lat bo to sprawia, że moja psychika jest zdrowsza.
A nawet jeśli nie sprzedadzą 100% biletów - czy to sprawi, że będziemy się bawić gorzej? Chyba nie :)
rafal_ka
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: rafal_ka »

sa jeszce 2 bilety po 99zl, rzad 55, pewnie ktos sie rozmyslil mial w koszyku i nie zaplacil:)
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Zgadzam się w 100% z Glorią :)
Dodałaś mi trochę optymizmu w yo wszystko, choć przeraża mnie wizja przepychanki pod bramkami :P
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Awatar użytkownika
djpj1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: djpj1 »

missiorek napisał/a:[/quote]
Nie widzę powodu dlaczego młodzi ludzie w tych czasach powinni być optymistami ?[/quote]

choćby dlatego mlodzi ludzie powinni być optymistami że zyjecie w wolnym kraju ,nie ma wojny..nie wychowujecie sie tak jak moje roczniki w komunie itd...myśle że to wystarczająco dużo by być optymista i wierzyć w pewne rzeczy...to tak poza tematem...wracajmy do spraw biletów:))
22 lipca 2011-Wiedeń-Austria
19 czerwca 2013-Gdańsk-Polska
12 lipca 2019-Warszawa-Polska
Awatar użytkownika
Gloria
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Gloria »

Mkwiatek93 pisze:Zgadzam się w 100% z Glorią :)
Dodałaś mi trochę optymizmu w yo wszystko, choć przeraża mnie wizja przepychanki pod bramkami :P
Cieszę się, że mogłam pomóc :)
Co do tego przepychania, podejrzewam, że nie da się tego uniknąć na większości imprez tego typu ale z drugiej strony jestem pewna, że wrażenia jakie będziemy mieć z koncertu wynagrodzą nam wszystkie niewygody :D
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kejt93bub »

Jeszcze się wtrącę a'propos sprzedaży biletów, że bilety na Coldplay, bądź co bądź pożądany zespół, kupiłam bilety tydzień przed koncertem. Stadion był pełny, koncert niesamowity i nie widzę powodu by tak nie miało być w Gdańsku. Co do reszty tej krótkiej dyskusji dot. optymizmu zgadzam się z @djpj1.
Awatar użytkownika
Thalion
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Thalion »

Status: Opłacone (płaciłam kartą)
Wysyłka: W trakcie

Kurier przed chwilą przyniósł mi bilet (kupowałam w czwartek)
:cfaniak:
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

Thalion pisze:Status: Opłacone (płaciłam kartą)
Wysyłka: W trakcie

Kurier przed chwilą przyniósł mi bilet (kupowałam w czwartek)
:cfaniak:
Status i wysyłkę, mam identycznie jak ty. ;) Płaciłem przelewem. Więc może też niedługo mi kurier bilety przyniesie. ;)
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Przed chwilką był u mnie kurier i bileciki już w domciu :)

P.S - Na Eventim mam jednak wciąż status "w trakcie".
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Agata BJ pisze:Przed chwilką był u mnie kurier i bileciki już w domciu :)

P.S - Na Eventim mam jednak wciąż status "w trakcie".
Już dzisiaj kurier z bieltami był u dwóch osób, co mają taką sytuację, co ja. Więc może do mnie też dzisiaj zajrzy. ;) Fajnie by było. :)
Awatar użytkownika
solb
I Believe
I Believe
Kontakt:

Post autor: solb »

Ufffffffff
Mój przelew dotarł dziś do eventimu. (wysyłałem w czwartek)
Napięcie opadło i teraz czekam na kuriera...
Do zobaczenia na GC !! !! !!
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Przed chwilą kurier przywiózł mi bilet !! Nareszcie. ;)

Widzimy się w Gdańsku. :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”