Ja mam swoją teorię na temat sprawy krótkiego tu pobytu, którą zapewne poparło by wielu użytkowników i Jovizna ją zna, ale jest tak nerwowa, że nawet nie śmiem jej wyrażać bo znowu dostanę groźby w swoim kierunku na gadu-gadu.....
Czekalam na tego posta.Szukasz dziecko dziury w całym, myslac jak mi tu dogryzc hehe ale wiesz co? Splywa to po mnie jak wiosenny deszczyk!
Jovizna zła jest i okrutna!!! Do tego jeszcze nerwowa!! łłooo!!!
Postrach tego fotum

Wszyscy uciekaja przez Jovizne!
Oszczedz sobie trudu Bartusiu. Jestem cięta, ale nikogo nie obrazam a jesli Tobie lub innym nie podoba sie moj sposob bycia to przepraszac nie bede

Jest taka opcja- ignoruj- mozesz z niej skorzystac .
Aha i te "grozby"

to bylo stwierdzenie, ze wycieczki osobiste mozesz sobie robic na pw!
Jeszcze jedno... jesli ktos ma problem z sobą to winą zawsze obarczy kogos innego.
bartek pisze:
Byc moze nie sa one nikomu potrzebne,ale to jest "FORUM" wiec myslalem ze kazdy bez problemu moze wyrazic swoja opinie lecz widze ze tylko elita ma tutaj racje i wogle moze cos powiedziec i nie wiem wogle jakim prawem neguje w niemal wszysko co mówia osoby które nie sa adminami i modami.Podkreslam prawie wszystko bo oczywiscie osoby kture sa kumplami owej elity badz maja takie jak ona zdanie sa oczywiscie traktowane lepiej niz osoby takie jak ja kture maja swoje własne zdanie sa oczywicie bezczelnie besztane i wrecz niszczone,ale cóż tacy śa widac najwieksi fani bon jovi w Polsce a to forum nie wiem jakim prawem nosi taka nazwe ja bym zmienił ja na forum dla kumpli modów i adminów
A Ty najwyrazniej go masz! Sorki, wszystkie Twoje posty to jedno wielkie marudzenie! Nie masz co pisac to nie pisz a nie dopatruj sie tu spisku jakiejs niby ellity.
Na koncu- pozdrawiam!! I zycze wiecej luzu w zyciu.