I tu sie nie zgodzeTrochę dziwne porównanie - jeśli dobrze pamiętam to był tutaj temat o piosenkach BJ, których nie trawicie (i Ty, Jovizna, też się tam wypowiadałaś). I teraz wyobraźmy sobie sytuację, że osoba, np. TY przesłuchałaś tylko te wspomniane 1-2 piosenki, które Ci się nie podobają. I co? Pisałabyś, że BJ należy zlikwidować bo jest do dupy Jaki z tego morał? 1 - 2 cienkie kawałki wcale nie muszą oznaczać, że ich twórcy też są tacy.
Przywoluje swoj post:
Nie potrafie sie do nich przekonac, bedac przyzwyczajona do tego co wczesniej mi bj serwowalo. Co nie znaczy, ze skreslilabym po tych 3 piosenkach zespol, gdybym nie slyszala niczego wiecej1.Wildflower
2.One Last Cigarette
3. Novocaine
;| nie potrafię zdzierżyć tych piosenek
I to jest zasadnicza różnica.
Jak młotem o sciane. Czy zbeształam tu jakiś zespół? czy powiedzialam moze tylko że dla mnei mogliby nei istniec? Dlaczego nie naskoczysz na Rokite, która o virgin wypowiada sie tak :I właśnie o tym mówię - można zmieszać z błotem inne kapele i nic, ludki się oburzają jak ośmielę się z nimi nie zgodzić, ale IDENTYCZNYCH zarzutów BJ nie można przedstawić bo zaraz takie reakcje :
To jest besztanie i stereotypowe myslenie, ze jesli ktos ma wielki biust i niby piekne cialo (niewazne czy sztuczne czy nie) to musi juz byc beznadziejnym artystą.Nie trzeba ich lubic, ale można by sie ograniczyc do tego, ze nie odpowiada nam muzyka i texty? Pewnie, że można. Dziwne, ze lecisz tylko po mnie. ( dla jasnosci- nie jestem fanka virginteksty i koncerty w stylu " wiesniaczka z duzym silikonem macha dupa" sorki ale niesty prostaczka jest i nic tu nie poradzimy
Miała byc mowa o tym, co badz kto nam nie pasuje i przyczynia sie do tego ze nie sluchamy danych zespolow. I po to ten temat został założony
Jak wyzejCo do myslenia Szczura wielki plus.. bo ma racje Jovizna masz dziwny styl myslenia ty nie zawsze umiesz odpowiednio cos skrytykowac wybierasz metafory ktore nie maja sensu.(zanim walniesz jakas super mysl to sie zastanow czy wogole ma sen i cie nie osmieszy).
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)

Widac stałysmy w dwoch roznych kolejkach gdy Pan Bog przydzielał poczucie humoru
Powiedzialas..
A jednak! Tak jak odrzuca i mnie.tylko ze czasem trudno uzasadnic bo co to znaczy jak powiesz z e po prostu mi sie nie podoba ...mnie czasem po prostu odrzuca styl spiewania i wyglad i manieryzm..
Oczywiscie póki Ratta nie bylo, to wszystko bylo w porzadku, ale Ratt juz cos powiedzial co mu nei pasuje i nagle robisz mały zwrot.temat mial byc ciekawy sorki Szczurku ze cos nie wychodzi hehe najpier zanim ktos napisz eo kapeli niech ja pozna a potem mowi ok?
( I zeby nie bylo - nie czepiam sie teraz ciebie Ratt
I jak tam sobie chcesz Rokita- wole sie osmieszyc, niz wazelinowac Szczurowi, co ostatnio staje czestym nawykiem... niektorych userow
I koncze dyskusje na ten temat bo nie mam zamiaru wszczynac kolejnej kłótni.
I jeszcze jedno
Widac tez, że prawdą jest to- ze swoj do swojego ciagnie :mrgreen:A myslałem, że moj kumpel jest ograniczony....