A ludzie na dole i tak się poobijają
Organizacja na PGE Arenie
Moderator: Mod's Team
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Bodzio
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: Hmmm...
- Kontakt:
Wkrótce musimy podjąć decyzję i zacząć działać. Jeżeli ma to być flaga, trzeba zrobić projekt. Jeżeli tak jak we Włoszech - trzeba zrobić projekt i zacząć działać.
UWAGA: pomysły dotyczące CAŁEGO stadionu - jak we Włoszech - muszą być uzgodnione z organizatorem koncertu, zatem im wcześniej konkretne pomysły i decyzja tym lepiej...
[ Dodano: 2013-01-14, 18:26 ]
UWAGA: pomysły dotyczące CAŁEGO stadionu - jak we Włoszech - muszą być uzgodnione z organizatorem koncertu, zatem im wcześniej konkretne pomysły i decyzja tym lepiej...
[ Dodano: 2013-01-14, 18:26 ]
Dla kogo upragnione, dla tego upragnione...Mkwiatek93 pisze:wywołamy nim może upragnione Santa Fe
pozdrawiam serdecznie!
Artur
12-07-2019 - Warszawa, PL - BJ
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, DE - RS
16-07-2011 - Mannheim, DE - BJ
10-06-2011 - Dresden, DE - BJ
25-05-2008 - Leipzig, DE - BJ
24-06-2007 - London, UK - BJ
25-05-2006 - Nijmegen, NL - BJ
Artur
-
- Little Bit Of Soul
Witam Wszystkich Najserdeczniej przy okazji mojego pierwszego postu 
Zarejestrowałam się, bo kocham BJ i kocham takie akcje (na koncercie jestem na GC - i nie oszukujmy się - w Polsce jest jeszcze wielu niezarejestrowanych fanów, nie tylko Always będzie na GC - uwierzcie:), a widzę, że rozmowa nieco się uspokoiła, mam nadzieję, ze zapał nie ostyga
Od razu przejdę do rzeczy, macie świetne pomysły, ja mam kilka propozycji - przeczytałam całe 27 stron od góry do dołu i patrząc z zewnątrz, wiele razy zapominamy o jednej podstawowej rzeczy - realności wykonania danej akcji.
Powiem Wam tak:
Flaga na trybunach - super pomysł - potrzebujecie projektu, proszę:
http://wyslijto.pl/plik/mkjfr6zjjr
(projekt zrobiony na szybko, zdjęcie z neta, nie mojego autorstwa, jeśli wydaje wam się ok - a potrzebujecie projektu z innym motywem - z chęcią zrobię)
i teraz szczerze - jeśli macie taką możliwość, najbardziej realne by to było gdyby poprosić o pomoc i te kartki na krzesełkach organizatorów. Nie wiem ile osób jest zarejestrowanych, a biorąc pod uwagę, że forum czyta jakieś 10% więcej - informacja może (i na pewno) nie dotrze do wszystkich.
(tak samo jeśli chcielibyśmy podnosić kartki a4 z jakimś napisem typu "Ooooo" też można by poprosić organizatorów, żeby przy wejściach czy przy sektorach one po prostu były)
W związku z tym jeszcze jedna sprawa - proponuję, gdy już ustalicie akcje - założyć post/wydarzenie na facebooku - obecnie takie akcje najlepiej promuje się przez facebooka.
Dwa - ja bym stawiała na najbardziej efektowne, a najprostsze rozwiązania - a zapalniczki? - świetna sprawa (zamiast sztucznych ogni) myślę, że w erze gdy zamiast zapalniczek na koncertach wszyscy w górę podnoszą telefony - nawet zespół byłby zaskoczony... serio - nie ma to jak klimat zapalniczek...
A szczerze? W 90% koncertów BJ chce żeby Wanted śpiewała publika - znowu promocja na FB - a Wanted będzie na pewno - gdyby po prostu ludziska świetnie nauczyli się tej piosenki + do niej zapalniczki = efekt murowany...
Trzy - Jeśli BJ mówił, że czyta napisy na transparentach:
WE WERE LIVING ON A PRAYER, we were drinking BITTER WINE, now YOU CAN'T GO HOME, we want you to STAY, and NEVER SAY GOODBYE
GENIALNIE WYMYŚLONE!
Nie mówię, że to jedyne opcje, reszta Waszych pomysłów jest świetna, ja + kumpela która jedzie we wszystko się z chęcią zaangażujemy
)))))))))))))))
Cieszę się, że mogłam do Was dołączyć!!
P.S. Flaga, Transparent, Zapalniczki, może brzmi skromnie, ale chyba realnie?
Zresztą ktoś wcześniej pisał - dobra zabawa jest najważniejsza:)))))))))))))))
Zarejestrowałam się, bo kocham BJ i kocham takie akcje (na koncercie jestem na GC - i nie oszukujmy się - w Polsce jest jeszcze wielu niezarejestrowanych fanów, nie tylko Always będzie na GC - uwierzcie:), a widzę, że rozmowa nieco się uspokoiła, mam nadzieję, ze zapał nie ostyga
Od razu przejdę do rzeczy, macie świetne pomysły, ja mam kilka propozycji - przeczytałam całe 27 stron od góry do dołu i patrząc z zewnątrz, wiele razy zapominamy o jednej podstawowej rzeczy - realności wykonania danej akcji.
Powiem Wam tak:
Flaga na trybunach - super pomysł - potrzebujecie projektu, proszę:
http://wyslijto.pl/plik/mkjfr6zjjr
(projekt zrobiony na szybko, zdjęcie z neta, nie mojego autorstwa, jeśli wydaje wam się ok - a potrzebujecie projektu z innym motywem - z chęcią zrobię)
i teraz szczerze - jeśli macie taką możliwość, najbardziej realne by to było gdyby poprosić o pomoc i te kartki na krzesełkach organizatorów. Nie wiem ile osób jest zarejestrowanych, a biorąc pod uwagę, że forum czyta jakieś 10% więcej - informacja może (i na pewno) nie dotrze do wszystkich.
(tak samo jeśli chcielibyśmy podnosić kartki a4 z jakimś napisem typu "Ooooo" też można by poprosić organizatorów, żeby przy wejściach czy przy sektorach one po prostu były)
W związku z tym jeszcze jedna sprawa - proponuję, gdy już ustalicie akcje - założyć post/wydarzenie na facebooku - obecnie takie akcje najlepiej promuje się przez facebooka.
Dwa - ja bym stawiała na najbardziej efektowne, a najprostsze rozwiązania - a zapalniczki? - świetna sprawa (zamiast sztucznych ogni) myślę, że w erze gdy zamiast zapalniczek na koncertach wszyscy w górę podnoszą telefony - nawet zespół byłby zaskoczony... serio - nie ma to jak klimat zapalniczek...
A szczerze? W 90% koncertów BJ chce żeby Wanted śpiewała publika - znowu promocja na FB - a Wanted będzie na pewno - gdyby po prostu ludziska świetnie nauczyli się tej piosenki + do niej zapalniczki = efekt murowany...
Trzy - Jeśli BJ mówił, że czyta napisy na transparentach:
WE WERE LIVING ON A PRAYER, we were drinking BITTER WINE, now YOU CAN'T GO HOME, we want you to STAY, and NEVER SAY GOODBYE
GENIALNIE WYMYŚLONE!
Nie mówię, że to jedyne opcje, reszta Waszych pomysłów jest świetna, ja + kumpela która jedzie we wszystko się z chęcią zaangażujemy
Cieszę się, że mogłam do Was dołączyć!!
P.S. Flaga, Transparent, Zapalniczki, może brzmi skromnie, ale chyba realnie?
Zresztą ktoś wcześniej pisał - dobra zabawa jest najważniejsza:)))))))))))))))
Baby, can you tell me just
Where we fit in
I call it love
They call it living in sin.
Where we fit in
I call it love
They call it living in sin.
- Bodzio
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: Hmmm...
- Kontakt:
Witaj! Dzięki za wiadomość!
Wszystko to, co napisałaś z wyjątkiem Twoich pomysłów - bardzo ciekawe, jest dla mnie oczywiste, i wszelkie pomysły, które wymagają udziału organizatora będa mu zgłoszone bezpośrednio przeze mnie.
Sam projekt flagi to niestety nie wklejenie biało czerwonych barw na zdjęcie stadionu. Trzeba zrobić pomiary, sprawdzić zawiesia, zrobić projekt i wtedy można zlecić wykonanie flagi. Podobnie z kartkami (A4 są za małe, no warunkowo mogą być) - też projekt, zakup, próba, odpowiednie rozłożenie itd. Wszystko naturalnie za wiedzą i aprobatą organizatora.
Sama promocja tak wielkiej akcji na facebooku nie wystarczy. Jeżeli uzyskamy akceptację organizatora i ruszymy z organizacją musi być zakrojona na szeroką skalę medialna nagonka - tak jak w przypadku innych wykonawców i innych koncertów. Muszą o tym wiedzieć wszyscy i wszędzie, info musi być na onecie, wp, i wszędzie gdzie się da. Facebook naturalnie też - od dawna na nim działamy...
Wszystko to, co napisałaś z wyjątkiem Twoich pomysłów - bardzo ciekawe, jest dla mnie oczywiste, i wszelkie pomysły, które wymagają udziału organizatora będa mu zgłoszone bezpośrednio przeze mnie.
Sam projekt flagi to niestety nie wklejenie biało czerwonych barw na zdjęcie stadionu. Trzeba zrobić pomiary, sprawdzić zawiesia, zrobić projekt i wtedy można zlecić wykonanie flagi. Podobnie z kartkami (A4 są za małe, no warunkowo mogą być) - też projekt, zakup, próba, odpowiednie rozłożenie itd. Wszystko naturalnie za wiedzą i aprobatą organizatora.
Sama promocja tak wielkiej akcji na facebooku nie wystarczy. Jeżeli uzyskamy akceptację organizatora i ruszymy z organizacją musi być zakrojona na szeroką skalę medialna nagonka - tak jak w przypadku innych wykonawców i innych koncertów. Muszą o tym wiedzieć wszyscy i wszędzie, info musi być na onecie, wp, i wszędzie gdzie się da. Facebook naturalnie też - od dawna na nim działamy...
pozdrawiam serdecznie!
Artur
Artur
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Z tego co mi wiadomo jest oficjalne wydarzenie na FCB, założone przez same Bon Jovi
https://www.facebook.com/events/122802334544387/
Wystarczy kliknąć 'zaproś znajomych' lub dodawać jakieś ciekawe posty
Wystarczy kliknąć 'zaproś znajomych' lub dodawać jakieś ciekawe posty
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Learning how to fly with a broken wing...
Hej, już wcześniej o tym pisałem ale powtórzę z grubsza. Przygotowanie kartoników przez organizatora jest możliwe do realizacji, pamiętacie jak było na meczu z Urugwajem?Bodzio pisze: Sam projekt flagi to niestety nie wklejenie biało czerwonych barw na zdjęcie stadionu.
http://www.youtube.com/watch?v=a30bEZjUnLU
- AlanPolonia
- I Believe
Witam, juz dawno mnie na forum nie bylo ale musze Wam cos powiedziec. Nie wiem czy podgladacie przygotowania do innych koncertow ale Wlosi znow sie organizuja!!!
podczas calego koncertu planuja machac podswietlana paleczka (nie wiem jak to okreslic) a podczas keep the faith beda grac na podswietlanych maracasach. tu jest link. http://www.piro89.it/offerta-maracas-ba ... -1135.html
podczas calego koncertu planuja machac podswietlana paleczka (nie wiem jak to okreslic) a podczas keep the faith beda grac na podswietlanych maracasach. tu jest link. http://www.piro89.it/offerta-maracas-ba ... -1135.html
20/06/2010 - London
10/06/2011 - Dresden
17/07/2011 - Udine
19/06/2013 - Gdańsk
10/06/2011 - Dresden
17/07/2011 - Udine
19/06/2013 - Gdańsk
UKRADNIJMY IM POMYSŁ JESTEŚMY PRZED NIMIWitam, juz dawno mnie na forum nie bylo ale musze Wam cos powiedziec. Nie wiem czy podgladacie przygotowania do innych koncertow ale Wlosi znow sie organizuja!!!
podczas calego koncertu planuja machac podswietlana paleczka (nie wiem jak to okreslic) a podczas keep the faith beda grac na podswietlanych maracasach. tu jest link. http://www.piro89.it/offe...oso-p-1135.html

- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day