[ Dodano: 2010-09-30, 13:29 ]
Ale Rysiek w tym szaliczku hmm.... jakby był ciut innej orientacji hehe Pierwsza sesja, na której bardziej odpicowany od Jona się wydaje
jeśli jakas inna strona polska ma cos Bon Jovi czego my jeszcze nie mamy to chyba jest cos na rzeczy poza tym ostatnio czesto interia o nich pisze
pepe, w mikołaja nadal chyba też wierzysz?
a interia zawsze coś o nich naskrobie, to premiera Make a memory była u nich nawet na głównej reklamowana itp itd, nie szukałbym w tym niczego więcej niż jest napisane. Po prostu mają przyzwoity dział muzyczny, który wstawia newsy. A foty dostali pewno od universalu
Oj chlopcze, od pewnego czasu widze, ze na sile sie czepiasz wszystkiego co napisze na forum i na serio nie wiem jaki sie stworzyl problem w tym Twoim cebaniku...
PePe pisze:Oj chlopcze, od pewnego czasu widze, ze na sile sie czepiasz wszystkiego co napisze na forum i na serio nie wiem jaki sie stworzyl problem w tym Twoim cebaniku...
Piszesz ostatnimi czasy jak jakieś dziecko neo, a Twoje zachowanie stało się dziwne i irytujące, bawisz się w wyrocznię. Ja się czepiam Ciebie, ale to czego Ty się czepiasz stało się niedorzeczne. Cóż, proszę najlepiej ignorować chłopca i nie przejmować się jego cebanikiem proszę Pana
Na prawde wierzysz ze nadal maja fanów wśrod nastolatek które bacznie przyglądają sie kolejnym fryzurom Jona itp. ? Sądze ze bylo to jeszcze moze za czasow Crusha i Bounce'a a teraz to wątpie. No ale to moje zdanie
No, a mi się wydaje, że te 40-50 letnie mamuśki (zobacz np. 1 rząd fanek na nagraniu WDYG? dla radia iheart) to raczej przychodzą tam dla pięknego Jona niż dla wybitnej muzyki - a obecnie to główna grupa fanów BJ... tak jak pisał Jarek muzyka jest przyjemna i styka To, że nastolatki z lat 80 i 90 są teraz tzw. gospodyniami domowymi nie oznacza, że nie trzeba się dla nich stroić wręcz przeciwnie...
Hmm...nie jestem raczej fanką, którą "bardziej jarają i interesują takie sweet sesje niż muzyka", ale osobiście uważam, że zdjęcia są udane. Powiem więcej, BARDZO interesują mnie fotografie, które zespół wypuszcza wraz z nowymi płytami. I nie uważam by było to coś złego.
A tak btw, akurat te zdjęcia ze stylu "sweet", jak to nazwałeś Scrooge, nie mają nic
Agata BJ pisze:Hmm...nie jestem raczej fanką, którą "bardziej jarają i interesują takie sweet sesje niż muzyka", ale osobiście uważam, że zdjęcia są udane. Powiem więcej, BARDZO interesują mnie fotografie, które zespół wypuszcza wraz z nowymi płytami. I nie uważam by było to coś złego.
A tak btw, akurat te zdjęcia ze stylu "sweet", jak to nazwałeś Scrooge, nie mają nic
Sesja udana i profesjonalna, ale chłopacy tak odpicowani, że Jonas Brothers by się nie powstydzili... Uważam po prostu, że mogliby mieć bardziej klimatyczne sesje, godne zespołu, który chociaż z założenia jest rockowy. Moim zdaniem przesadzają, te pasemka u Richiego :| takie przesadnie upiększane sesje i wizerunek pięknisi bardziej im chyba szkodzi niż pomaga, od razu przypomina mi się cytat z Rzeczpospolitej, z tego dużego artykułu z okazji premiery The Circle "wyglądałby jak rockman z krwi i kości, gdyby nie makijaż i błyskotki"...