[ Dodano: 2011-08-03, 12:45 ]
Wielkie dzieki za pomoc,ale zadna z tych piosenek.Jak bedziecie cos wiedzieli to piszcie

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Daniels podaje rok 83:misiek_93 pisze:Drodzy fani Bon Jovi,
mam do was kolejne pytanie - na anglojęzycznej wikipedi wyczytałem, że Richie Sambora w młodości, jeszcze przed Bon Jovi, grał w trasie z Joe Cocker'em . Nie ma tam jednak sprecyzowanego kiedy to robił i tu pojawia się moje pytanie - może ktoś z was wie w jakich latach Richie grał z Cocker'em? I być może zna jakieś szczegóły na temat Richiego jako muzyka sesyjnego dla Joe Cocker'a
Bylo cos takiego... Przypominam sobie mgliscie... Pisali o tym w "Bravo" czy w "Popcornie" w 93 roku ( takie to byly czasy, ze BJ na okladkach wyzej wymienionych magazynow bywalo czesto i gesto), przy okazji foto-recenzji z jakiegos Europejskiego koncertu... Juz nie pamietam w jakim tonie to bylo... Cos jakby:" szkoda, ze do nas nie dojechali"- moze ktos pamieta to lepiej albo inaczejwitektok pisze:08/31/1993: Warsaw
... no i jeszcze mozna ja zobaczyc w teledysku do"I'll Sleep When I'm Dead" o ile dobrze pamietamkejt93bub pisze:google - jon bon jovi wax figure london - grafika - pierwsze zdjęcie. Tak mi się wydaje, aczkolwiek jest to baardzo nieudana figura
Richie gral wtedy w zespole The Mercy, ktory supportowal Cocker'a...misiek_93 pisze:Drodzy fani Bon Jovi,
mam do was kolejne pytanie - na anglojęzycznej wikipedi wyczytałem, że Richie Sambora w młodości, jeszcze przed Bon Jovi, grał w trasie z Joe Cocker'em . Nie ma tam jednak sprecyzowanego kiedy to robił i tu pojawia się moje pytanie - może ktoś z was wie w jakich latach Richie grał z Cocker'em? I być może zna jakieś szczegóły na temat Richiego jako muzyka sesyjnego dla Joe Cocker'a