Richie nagrywa
Moderator: Mod's Team
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
Po koncercie w Berlinie do Richiego szedł lekarz z karetki- to znaczy nie wiem czy do Richego ale szedł do góry, tylko można się domyslać. Więc może rzeczywiście ze zdrowiem Richego jest coś nie tak....
http://kolekcjamuzyczna.blogspot.com/
22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie no wątpie, sam podkreślał na koncertach, że czuje sie świetnie, przed którymś wykonaniem TD to mówił więc mało możłiwe by wrócił do nałogu, ktory miał swoje źródło w problemach i rozpaczy, teraz raczej tego nie ma.KondZik pisze:Byle nie zaczął znowu pić i brać. Oby. Mam nadzieje. Wszystko inne przeżyje.

- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Dla mnie to wygląda jakby była słaba sprzedaż i organizator zdecydował to odwołać. Za powód podał chorobę, aby dostać odszkodowanie. Bilety podobno sprzedawały się słabo więc aby nie wyjśc sporo na minusie taki zabieg był pewnie najbardziej opłacalny.
Tym bardziej, że w Amsterdamie Richie podobno miał gorączke i problemy z gardłem co dało się wyczuć słuchając niektórych filmików. Mimo iż w Londynie było wszystko ok może isę coś za nim ciągnąć i wykorzystali to do anulowania koncertów.
Jednak to tylko gdybanie.
Tym bardziej, że w Amsterdamie Richie podobno miał gorączke i problemy z gardłem co dało się wyczuć słuchając niektórych filmików. Mimo iż w Londynie było wszystko ok może isę coś za nim ciągnąć i wykorzystali to do anulowania koncertów.
Jednak to tylko gdybanie.
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
ja myslę że Richie jest rzeczywiście chory.
Koncerty w Europie pociągną na lekach pewnie bo głupio by było odwołać koncerty Sold Out jak widomo że przyjeżdżają ludzie na nie z całej Europy.
Jednak Stany sobie poprostu odpouścił.
A tak po za tym to Richie nie jest przyzwyczajony do śpiewania na 100% przez 2 godziny.
Koncerty w Europie pociągną na lekach pewnie bo głupio by było odwołać koncerty Sold Out jak widomo że przyjeżdżają ludzie na nie z całej Europy.
Jednak Stany sobie poprostu odpouścił.
A tak po za tym to Richie nie jest przyzwyczajony do śpiewania na 100% przez 2 godziny.
http://kolekcjamuzyczna.blogspot.com/
KondZik pisze:Masz racje Dand i oby tak było.
A swoją drogą jak to jest z nałogiem? Przecież nic nie można pić, nawet cukierków z aklohoelm jeść a Richie miał w plastiku piwa na 3 palce gdzieś tak i o ile kojarze to raz się z tego napił. Chyba że to nie piwo było...
To był sok jabłkowy

Where are u now? Only in my dreams...
Rosie
Rosie
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Tym bardziej jest ta choroba wiarygodna, że przed berlińskim koncertem jego technik wniósł mu na scenę coś gorącego i od razu wyglądało mi to na jakiś fervex czy coś w tym stylu
Poza tym, naprawdę odwołał tylko 3 najbliższe koncerty - reszta zostaje. Może te 3 zagra w styczniu/lutym, a może i wcześniej wcisną, na jakiś grudzień?
Poza tym - nawet jak się już zacznie trasa BJ, to 3 koncerty zawsze idzie gdzieś wcisnąć...
Jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że Richie szybko wydobrzeje 
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
-
- Have A Nice Day
- Talia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Na głównej stronie Eski Rock w trzeciej z kolei zakładce jest zdjęcie Ryśka, a pod linkiem "Co jest grane: Richie Sambora: Aftermath Of The Lowdown" można poczytać recenzję, którą już chyba wszyscy znamy na pamięć, ale tak jakoś mi się rzuciło w oczy, że jest to wciąż na głównej stronie.
A i dla wszystkich którzy nie wiedzą, Richie dalej jest na liście NRD, także kto ma konto niech głosuje
A i dla wszystkich którzy nie wiedzą, Richie dalej jest na liście NRD, także kto ma konto niech głosuje
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Dla wszystkich chętnych jeszcze raz - bootleg z Berlina: http://freakshare.com/files/a88bjtd6/Ri ... 2.rar.html
A w ogóle to chyba szykuje się prawdziwa bomba:
http://www.bonjovi.pl/news,558-aftermat ... rmath.html
Swoją drogą się pochwalę, że może mam maciupeńki wkład w tę kwestię
Pewnie to oczywiście totalny przypadek, ale kilka dni temu zdecydowałem się napisać do Luke'a następującą wiadomość:
Dear Mr Ebbin,
first of all I wanted to thank you, as the only member of Richie's band I can write to, for the whole band's brilliant performances during the Every Road Tour. I was in Berlin and it was the greatest and most important show I've seen live so far.
I have a small request to you. Could you ask Richie to release the song "Our Secret Place", a snippet of which was released few months ago on youtube. Those few seconds seems to be a part of a really great song and it would be such a shame if remained hidden forever! Maybe it could be released as a Christmas gift for fans on Richie's website (as He did with "Every Road Leads Home To You" on the occasion of His birthday)? Or it could be released as a paid download - the incomes could be given for Sandy victims.
I - and I suppose all Richie's fans - would be grateful if You could convey my ideas to Richie.

A w ogóle to chyba szykuje się prawdziwa bomba:
http://www.bonjovi.pl/news,558-aftermat ... rmath.html
Swoją drogą się pochwalę, że może mam maciupeńki wkład w tę kwestię
Dear Mr Ebbin,
first of all I wanted to thank you, as the only member of Richie's band I can write to, for the whole band's brilliant performances during the Every Road Tour. I was in Berlin and it was the greatest and most important show I've seen live so far.
I have a small request to you. Could you ask Richie to release the song "Our Secret Place", a snippet of which was released few months ago on youtube. Those few seconds seems to be a part of a really great song and it would be such a shame if remained hidden forever! Maybe it could be released as a Christmas gift for fans on Richie's website (as He did with "Every Road Leads Home To You" on the occasion of His birthday)? Or it could be released as a paid download - the incomes could be given for Sandy victims.
I - and I suppose all Richie's fans - would be grateful if You could convey my ideas to Richie.
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2012, o 07:16 przez Ricky Skywalker, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day