właśnie to samo pomyślałem...KondZik pisze:Cleveland był genialny, teraz mamy lekcje jak trzeba doceniać takie rzeczy.
15.06.2013 - Slane
Moderator: Mod's Team
Szybciej skończą.prezes1 pisze: I zaczęło padać...
Fajne zdjęcie ze Slane:

Nie martw się prezes.
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2013, o 19:46 przez Smolek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Proponuje cofnąć się do tematu z Cleveland, bo nie przypominam sobie, aby ktoś nie doceniałTomker pisze:właśnie to samo pomyślałem...KondZik pisze:Cleveland był genialny, teraz mamy lekcje jak trzeba doceniać takie rzeczy.
Oglądam ten koncert dosyć często na DVD, a przynajmniej jego najlepsze fragmenty... niestety zaczynam go powoli traktować jako relikt - pożegnalny koncert Sambory... pytanie na ile takim pozostanie...
Nie pozostanie mi nic innego jak wierzyć w kolejny koncert BJ w Polsce już w pełnym składzie.Smolek pisze:Ehh.Tomker pisze:właśnie to samo pomyślałem...KondZik pisze:Cleveland był genialny, teraz mamy lekcje jak trzeba doceniać takie rzeczy.Musiało się to zdarzyć podczas pierwszego koncertu w Polsce.. Super będzie koncert, ale wiadomo, to nie będzie to samo, co byłoby z Ryśkiem..
OK, Damned, wracam do tematu Slane... nudy...
No właśnie na to samo liczę.Tomker pisze:Nie pozostanie mi nic innego jak wierzyć w kolejny koncert BJ w Polsce już w pełnym składzie.Smolek pisze:Ehh.Tomker pisze: właśnie to samo pomyślałem...Musiało się to zdarzyć podczas pierwszego koncertu w Polsce.. Super będzie koncert, ale wiadomo, to nie będzie to samo, co byłoby z Ryśkiem..
PS. 12. When We Were Beautiful..
Nie chcę tego w GD.
Po USA będzie 1,5 miesiąca przerwy, moze wtedy wroci. Ale powtarzamy to podczas każdej przerwy..prezes1 pisze:Dla mnie sprawa jest jasna: jak Richiego nie będzie w lipcu w USA to koniec...![]()
I tabloidy miały rację...
[ Dodano: 2013-06-15, 21:53 ]
1. That's What The Water Made Me
2. Bad Name
3. Born To Be My Baby
4. Raise Your Hands
5. Runaway
6. Lost Highway
7. It's My Life
8. Because We Can
9. What About Now
10. We Got It Going On
11. Keep The Faith
12. When We Were Beautiful
13. I'll Be There For You
Co do ballady po KTF, w GD tak moja hierarchia piosenek się przedstawia Memory> Amen> Beautuful. Co do tego co po tej balladzie czy Roses czy I'll Be, to ciężko zdecydowac, bo obie uwielbiam. Szkoda, ze zrezygnowali, z grania obu, bo jeszcze nie dawno tak robili..
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2013, o 19:56 przez Smolek, łącznie zmieniany 2 razy.