A na koniec pytanie:
Naprawdę myślicie, że wyrobią się z wydaniem do wczesnej wiosny tak jak zapowiada Ebbin? Chyba stosunkowo niedawno weszli do studia na poważnie, bo pogłoski o pracy nad solową płytą pojawiają się od października.
Moderator: Mod's Team
Trafiłeś w sedno sprawy. Richie wie jak nagrywać kapitalne kawałki. Zrobił to na dwóch poprzednich albumach, i to mi wystarczy, aby mu zaufać co do nowego krążka.ROCKSTAR pisze:"Problem" z Panem Ryszardem jest taki, ze ten facet po prostu wie, jak pisac... dobre piosenki![]()
I nie wazne, czy to jest popowe "Take Me On", surowe "Who I Am", soczyscie bluesowe "Downside Of Love", czy typowo rockowe "Ballad Of Youth"- Sambora potrafi zagrac i zaspiewac to tak, ze calosc chwyta za serducho i nie puszcza...
O plyte jestem spokojny... Co bedzie, to bedzie...
Rozczarowania efektem koncowym raczej nie mam w planach
Przeczuwałem, że Rysiek będzie chciał nagrać coś nowego, coś świeżego nie powiązanego ze wcześniejszymi albumami. Coś innego, ale nie oznacza, ze gorszego. A także myślę, że nie zrezygnuje całkowicie ze swojej bluesowej strony, przynajmniej w jednej piosence.Dand pisze:Obyś miał racje, zwłaszcza w perspektywie tego co właśnie napisal Ebbin - > Totally new and fresh ( to odpowiedz na pytanie czy płyta będzie bardziej w stylu Strangera czy Undiscovered ).