Hahahah, jesteś wielki za tego linka. Uśmiałam się po pachy.Scrooge pisze:http://www.youtube.com/watch#!v=31UCPeX ... re=related
Bieber mylący Bon Jovi z Beyonceczy to aby na pewno przypadek, że wybrano właśnie jego?
![]()
![]()
![]()
Justin Bieber feat. BJ ;)
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- DiamentowaDusza
- It's My Life
Cholera mnie bierze jak czytam takie coś. ?eby nie komercja, którą BON JOVI zaprezentowało albumem Slippery When Wet, to by prawdopodobnie przestali po nim istnieć. To był ich 3 album i ostatnia szansa, nikt by im więcej nie dał wtedy. Ktoś powie, że teraz każdy wydaje płyty i jest łatwo, niby tak. Tylko, że zapominacie, że dzisiejsi muzycy mają często ONE SHOT, jeśli nie trafią albumem to giną, nikt w nich więcej nie zainwestuje. Fakt, Bieber miał masakryczną pomoc innych gwiazd showbiznesu, ale wcześniej sam się wypromował. Co o nim wiecie tak naprawdę i innych Tokio Hotelach jak to się pisze często. NIC. Nawet nie słuchaliście z czystej ciekawości, wykreowany stereotyp na bazie zerowych często informacji. Bieberek wypromował się na Youtubie, wykonując numery innych gwiazd, a ludziom się to musiało bardzo podobać. Co więcej chłopak jakiś talent muzyczny musi posiadać skoro gra na kilku instrumentach, a na youtube grał sam i śpiewał. Tutaj mały pokaz jego umiejętności gry na perkusji, zaczyna się od 0:28 http://www.youtube.com/watch?v=sdD00wsmPco, może nie wymiata, nie pokazuje czegoś szczególnego, ale to dzieciak, może i na razie, prawda jest marionetką wytwórni, gra pop, ale nie jest powiedziane, że nie nagra nigdy czegoś ambitniejszego, co by nie mówić talent posiada.
W ogóle spotykam tu się często z 'polską tolerancją' , która tutaj kształtuje się na coś w rodzaju rasizmu muzycznego.... 'Tylko My Polacy!' cytując Dzień Świra, tutaj często 'Tylko My BON JOVI!' i to nie z rzadka gdy wpada ktoś i pisze o nich źle, mówiąc, że Feel albo coś innego jest dobre, a tak to ostro po Bon Jovi, ale jak pojawia się taki pomysł, żeby nagrali coś z Bieberkiem, to nagle BJ to była zawsze ambitna muza, ambitne teksty, w których nie ma i nie było nigdy Babe Babe Babe, a o ołooo łooo łoo nie wspominać najlepiej w ogóle, bo tego też nie było. Szczyt hipokryzji.
Aha, tak się burzycie, że BJ są niedoceniani/ obrażani w środowisku muzycznym, a sami robita dokładnie to samo.
W ogóle spotykam tu się często z 'polską tolerancją' , która tutaj kształtuje się na coś w rodzaju rasizmu muzycznego.... 'Tylko My Polacy!' cytując Dzień Świra, tutaj często 'Tylko My BON JOVI!' i to nie z rzadka gdy wpada ktoś i pisze o nich źle, mówiąc, że Feel albo coś innego jest dobre, a tak to ostro po Bon Jovi, ale jak pojawia się taki pomysł, żeby nagrali coś z Bieberkiem, to nagle BJ to była zawsze ambitna muza, ambitne teksty, w których nie ma i nie było nigdy Babe Babe Babe, a o ołooo łooo łoo nie wspominać najlepiej w ogóle, bo tego też nie było. Szczyt hipokryzji.
Aha, tak się burzycie, że BJ są niedoceniani/ obrażani w środowisku muzycznym, a sami robita dokładnie to samo.
Ostatnio zmieniony 16 września 2010, o 19:54 przez bartekbb23, łącznie zmieniany 1 raz.
Poza tym, żadnym Bolkiem ani Lolkiem nie jestem. Scrooge, utożsamiasz się z którymś z nich?DiamentowaDusza pisze:Zgraliście się jak Bolek i Lolek
[ Dodano: 2010-09-16, 21:55 ]
bartekbb23, do kogo skierowany był Twój post? Bo ja siebie w nim nie znajduję.
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Aha, właśnie, tak piszesz, że zapomną za 2-3 lata, nie wiem czy wiesz, ale takie Backstreet Boys, Britney Spears i Christina Aguilera np, są już uważane za klasykę swojego rodzaju końca lat 90 i początku 21. wieku, a sprzedaż tamtych płyt cały czas idzie w górę, bo ludzie lubią klasykę 
Ostatnio zmieniony 16 września 2010, o 20:01 przez bartekbb23, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie powiedziałam, że zapomną. Napisałam, że "wielkie bum" na Biebera minie. Pozostanie gwiazdą, ale mniejszego kalibru. Nie twierdzę, że nagle ludzie przestaną kupować jego płyt.
A Scrooge nadal nie opowiedział się, czy poczuwa się być Bolkiem lub Lolkiem.
A Scrooge nadal nie opowiedział się, czy poczuwa się być Bolkiem lub Lolkiem.
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
- DiamentowaDusza
- It's My Life
- DiamentowaDusza
- It's My Life