Gdańsk Multicam DVD
Moderator: Mod's Team
OkDamned pisze: Parametry:
- książeczka (broszura) szyta rozmiar 119x185 mm, papier 130g, 4 strony + okładka, zadruk CMYK
- okładka rozmiar 275x185 mm, papier 130g, zadruk CMYK jednostronnie
"...I'd rather die than fade away"
-
- Have A Nice Day
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Książeczka jest już prawie gotowa i będzie miała ona kilka stron. Każda następna strona to dodatkowe koszty... Na zbieranie nowych fotek i zmianę planów jest już nieco za późno... czas kończyćLuqe pisze:powiedz mi, czy ta broszurka, którą macie zamiar przygotować, będzie miała również 4 strony, czy coś więcej? Po cichu liczyłem na jakiś mini album, powiedzmy, że każdy użytkownik mógłby zamieścić w nim jedno ze swoich zdjęć, jeżeli byłoby zadowalającej jakości
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Napisałem wszystko powyżej w parametrach:Luqe pisze:Szkoda, a możesz mniej więcej się określić ile ta książeczka ma stron, żebym mógł jutro zapytać?
Czyli książeczka ma razem 8 stron (okładka to 4 strony i środek to 4 strony).Damned pisze: książeczka (...) 4 strony + okładka
Przy zamówieniu w drukarni, okładkę broszur zawsze podaje się oddzielnie od wnętrza, bo może być ona innej gramatury itd...
PS. Wybaczcie że tutaj o szczegółach piszemy, ale powinno być wszystko transparentnie...
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Już nie mogę się doczekać i oczywiście piszę się na jedną sztukę tego pamiątkowego cudeńka 
Nie wnikałam w prace do tej pory (wybaczcie, jakoś pochłonęły mnie inne sprawy), więc spytam teraz - potrzebujecie jeszcze czegoś oprócz filmików, które już dawałam? Jakieś zdjęcia się znajdą, zarówno z koncertu jak i z integracji forumowej
Mówcie, jakby co.
Nie wnikałam w prace do tej pory (wybaczcie, jakoś pochłonęły mnie inne sprawy), więc spytam teraz - potrzebujecie jeszcze czegoś oprócz filmików, które już dawałam? Jakieś zdjęcia się znajdą, zarówno z koncertu jak i z integracji forumowej
- bad_name62
- I Believe
- imp
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
ok ale jak już zostało powiedziane wcześniej Urząd Skarbowy czuwa;) jeśli będzie odpłatność to dochodzi sprawa podatku, czuwania nad ilością sprzedanych egzemplarzy i itd... będą chcieli to i tak się przyczepiąDin_Winter pisze:jestem również chętny, a co do legalności, mój tata jest adwokatem i do tego tematu odnosi się tak
"jeśli nie narusza to niczyich praw (chodzi o zespół) to jest to legalne"

zamiast tego, w ramach wdzięczności, proponuję wysłać producentom kontener browara czy jaką tam walutę wybiorą

- 99-in-the-shade
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Ulubiona płyta: NJ - KTF - TD
Zawsze można napisać w tytule przelewu np "oddaje 3 dyszki za 3 piwa na PGE"ok ale jak już zostało powiedziane wcześniej Urząd Skarbowy czuwa;) jeśli będzie odpłatność to dochodzi sprawa podatku, czuwania nad ilością sprzedanych egzemplarzy i itd... będą chcieli to i tak się przyczepią
To może się nie przyczepią