Możliwe, że rzucają partiami, kiedyś na inny koncert z innej agencji (Scorpions w Zabrzu, 2009) było tak samo i wszyscy zachodzili w głowę, co u diabła...
'A drifter I was meant to be with noone there for company.'
99-in-the-shade pisze:Możliwe, że rzucają partiami
Biletów wystarczy dla wszystkich Po prostu czasami jest tak, że nie wszystkie miejsca są dostępne od razu.
O, no mówiłam, że coś w tym jest. (Swoją drogą, te 'nie wszystkie miejsca dostępne od razu' kosztowały podówczas mnie i moją ekipę koncertową tydzień międzynarodowej 'gorącej linii' i groźbę naturalnej zmiany koloru włosia na siwy gołębi, mam nadzieję, że tym razem będzie mniej nerwowo xD)
'A drifter I was meant to be with noone there for company.'
GC Fast kupiony przez Eventim.
Zaznaczyłam sobie alert dziś (wcześniej nie miałam) i udało mi się kupić bilet. Nie specjalnie podobają mi się te dodatkowe koszty na Eventimie, ale na stadionie nie będę o nich pamiętać
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Hmm ciekawe czy ten GC fast track bedzie oddzielony od GC czy tak jest narysowane bo po prostu logiczne,ze ludzie tam wejda wczesniej. Zastanawiam sie bo domyslam sie,ze tych co kupia za 550 bedzie mniej i nie ma sensu tego rozdzielac. Moze napisze do organizatora bo jak jest podzial to chyba biore trybuny.
Dand pisze:Hmm ciekawe czy ten GC fast track bedzie oddzielony od GC czy tak jest narysowane bo po prostu logiczne,ze ludzie tam wejda wczesniej. Zastanawiam sie bo domyslam sie,ze tych co kupia za 550 bedzie mniej i nie ma sensu tego rozdzielac. Moze napisze do organizatora bo jak jest podzial to chyba biore trybuny.
Nie wydaje mi się, żeby to było jakoś oddzielone. GC to GC, a różnica jest tylko właściwie w tych dodatkach i w pierwszeństwu wejścia.
Dand pisze:Hmm ciekawe czy ten GC fast track bedzie oddzielony od GC czy tak jest narysowane bo po prostu logiczne,ze ludzie tam wejda wczesniej. Zastanawiam sie bo domyslam sie,ze tych co kupia za 550 bedzie mniej i nie ma sensu tego rozdzielac. Moze napisze do organizatora bo jak jest podzial to chyba biore trybuny.
Nie wydaje mi się, żeby to było jakoś oddzielone. GC to GC, a różnica jest tylko właściwie w tych dodatkach i w pierwszeństwu wejścia.
Dobrze byłoby się dowiedzieć jak przewiduje to organizator. Mi się wcześniej wydawało, że to tylko kwestia pierwszeństwa wejścia i dodatków, ale z tego nowego planu miejsc wychodzi, jakby tam miały być jeszcze barierki oddzielające GC od GC FAST TRACK
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...