Ogólnie zdjęcia niezłe. Na ostatnim fajna gitarka .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Ze zdjęć Bonjovy bardzo dobrze jest mi znana fotka number 2 oraz ostatnia Bardzo pozytywne.
A reszta...no cóż, na pierwszym jakoś dziwnie się Janek wykrzywił Na 3. prawie nie widać, że to on. Nie wiem czy bym poznała, gdyby ktoś mi tak po prostu pokazał to zdjęcie. A na przedostatnim...pozytywnie Fajna minka
Nieeee no, ale to ostatnie jest naprawdę przemocne Tylko którą ze śpiewających babek on mi tu przypomina... Janis Joplin? Joan Baez? Genowefa Pigwa? :mrgreen:
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
jeszcze sie w tym temacie nie wypowiadałam.... i powiem tylko tyle : Jovizna!! wiecej takich zarąbistych fotek proszę!!
1 i 2 po prostu suuuuuuper
3 - no ja nie pogniewałabym sie jakbym tam była :mrgreen:
Oczęta ładne, a jakże, ale dlaczego te włosy są takie blond? Mogłyby być choć trochę ciemniejsze (zbliżone do naturalnych znaczy - bo może mu siwieją i nie chce staro wyglądać... ojej jak to dobrze, że oni nie łysieją!)
Oczęta ładne to Jasiek miał zawsze, acz faktycznie te włosy coś ZA BARDZO blond jak dla mnie są-i ogólnie zdjęcia podobają mi się mniej niż średnio. Jakoś dziwnie nie przepadam za współczesnym Jona... dziesięć lat temu to co innego, ofc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss