KONCERT: 25 Maj 2008 - Lipsk - KTO CHęTNY !!!

Wszystkie tematy odnośnie koncertów promocyjnych Lost Highway

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Zolw
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Zolw »

Juz wiadomo skąd te 35 euro w eventim.de - bilety są wysyłane kurierem DHL!! Już jutro będą u mnie :jupi: :D
She's a little runaway...
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

1. Widzę że do Lipska jedzie spora grupa ludzi. Czy wszyscy wybierający się grupą zamierzają jechać w dzień koncertu, czy może dzień wcześniej + nocleg w Lipsku?
To się jeszcze ustali. Albo pojedziemy w nocy, albo z rana np o godzinie 6-7mej z Katowic poprzez Wrocław i miasto przy granicy. Ewentualnie pociągiem.
2. Czy wybiera się ktoś z Krakowa? W jaki sposób zamierzacie się tam dostać? Będzie jakiś zorganizowany transport z Krakowa?
Są chyba jakieś osoby z Krakowa a pełno z okolic. Zapewne wspólnym autokarem/pociągiem się wybierzemy.
3. Czy aby dostać się pod obszar pod scena (GoldCircle/FrontOfStage) wystarczy zwykły bilet np. Stehplatz Inneraum i karta BackstageJBJ zamówiona np w marcu?
Nie. Są specjalne bilety na Backstage - Golden circle za 100$ dla miejsc przed sceną.
4. Czy ktoś się orientuje czy będzie dodany koncert w Londynie, ale na WEMBLEY a nie na stadionie TWICKENHAM?
Na Wembley na 100% nie bedzie koncertu i w przyszłości też nie zapowiada się dlatego iż Firma zajmująca się Wembley wisi kase promotorowi Bon Jovi (firma AEG) kasę za odwołany koncert Bon Jovi na tym stadionie.
Jeśli im kasy nie zwrócą to AEG nie zorganizuje BJ koncertu na Wembley.
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Nie chciałabym odbierać Andruszce ludzi, ale gdyby ktoś nie pisał się na wyjazd autokarem a wolałby np. pociągiem to zamierzamy jechać ze znajomą 24 maja do Lipska i tam nocować. Jeśli z tego co napisała badmonika (btw dzięki ) okaże się, że np. 5 osób naprawdę może pojechać za grosze to można się do mnie zgłosić na pw(podróż tylko do lipska). To samo tyczy się noclegu i podroży do Hamburga i prawdopodobnie Frankfurtu.

Proszę o w miarę szybkie podejmowanie decyzji, bo noclegi będę bookować na dniach.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
angela1001
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Re: KONCERT: 25 Maj 2008 - Lipsk - KTO CHęTNY !!!

Post autor: angela1001 »

Adrian pisze:25 Maj 2008 (niedziela) - Lipsk (Leipzig)

Sprawa prosta. Kto jest chętny na wyżej wymieniony koncert ?? Chętni niech się tutaj zapisują ewentualnie mogą mnie powiadomić na numer gg: 9709675

Po co się zapisywać tutaj itp
1.Po co jechać do różnych miast osobno jak można spotkać sie w Lipsku sporą grupą reprezentujących fanów Bon Jovi z Polski.

2.Może udałoby się zorganizować jakiś wyjazd np autokarem z Katowic to moglibyśmy (fani z okolic) jechać tym samym autokarem. (To samo tyczy się innych okolic).

Ricki pisał że koszta to około 240 zł (autokarem) za podróż w obie strony.
Do Lipska jeżdżą też pociągi i łatają samoloty (znalazłem ofertę za 700 zł w 2 strony).

Oczywiście jeśli będzie możliwość załatwienia jakiegoś minibusu itp to koszty by spadły, ale trzeba się szykować na możliwość taką iż nie załatwi się transportu.

3.Stojąc grupa w kolejce można się wymieniać i pochodzić po mieście/ pójść coś zjeść itp.

4.Fajnie wyglądałoby to jakby na jednym koncercie w Niemczech spora grupa fanów machała przed Jonem biało-czerwonymi flagami.

5.Lipsk to bliziutko granicy z Polską więc nawet pojechać tam samochodem to niewielki koszt.

Kto byłby chętny na taki koncert niech się wpisuje to będziemy ustalać co z biletami (jak sie pojawią w sprzedaży) i jak się spotkamy na miejscu czy na wspólnym wyjeździe .

ps
Oczywiście taki wpis tutaj jest nie zobowiązujący itp. No ale jeśli mamy jechać na koncert to proponuje razem :)

Osobiście najbliżej mam z Katowic jakieś połączenie autokarem czy pociągiem więc chętnie uzgodniłbym z osobami z tego rejonu (albo z osobami które będą jechac przez Katowice do Lipska) wspólny wyjazd.

[ Dodano: 2007-11-14, 17:11 ]
a kto jest z Grudziądza lub okolic?
angela
Awatar użytkownika
pathfinder
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life
Ulubiona płyta: New Jersey

Post autor: pathfinder »

Dostaliście może e-maile z eventimu? O co tam chodzi, bo ja trochę jestem czerstwy z angielskiego, a tym bardziej z niemieckiego. Chodzi mi o ten e-mail, gdzie piszą coś o przesyłce z DHL.
angela1001
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: angela1001 »

jak kupic te bilety?
angela
Zolw
Save a Prayer
Save a Prayer

pathfinder pisze:Dostaliście może e-maile z eventimu? O co tam chodzi, bo ja trochę jestem czerstwy z angielskiego, a tym bardziej z niemieckiego. Chodzi mi o ten e-mail, gdzie piszą coś o przesyłce z DHL.
Tak, piszą że wysłali Ci dziś bilety Euroexpressem DHL i masz jutro być w domu żeby je odebrać, tracking ID to numer przesylki a numer do DHL to 0801-345-345 :D
Awatar użytkownika
pathfinder
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Dzięki za odpowiedź. A czy ktoś z Was próbował/będzie próbować jakoś inaczej odebrać. Bo ciężko jest ot tak wziąźć sobie wolne w pracy. Ja w każdym razie dzwoniłem pod numer DHL, tam pan powiedział, że przesyłki jeszcze w systemie nie ma i żeby tyrknąć do nich jutro rano.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

jak kupic te bilety?
Wejdź i zarejestruj się na stronę Eventim.de
Musisz mieć jednak karte płatniczą (Mastercard, Visa) i za koszta przesyłki płacisz 35 euro. które możesz rozdzielić na równo z innymi osobami jeśli zamówisz grupowo.
Awatar użytkownika
pathfinder
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Radość podwójna: bilety dotarły i ?ona obroniła dziś pracę dyplomową. Na weekend z radości kupię sobie pół litra. Pozdro.
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Niestety mnie kupowanie biletów na Lipsk ominie :( natomiast przytoczę tu wypowiedź jednego z fanów Bon Jovi z ich oficjalnej strony internetowej:

"Getting quite annoyed with the whole ticket situation - echoing other fans....Tickets sell out in seconds.... Real fans cant get tickets - except on ebay for twice the price...Even the pre-sale tickets for 'fans' end up on ebay!
Posted on November 15, 2007 at 8:10am by emmamaslen"
Także wynika z tego, że popyt jest bardzo duży.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Radość podwójna: bilety dotarły i ?ona obroniła dziś pracę dyplomową. Na weekend z radości kupię sobie pół litra. Pozdro.
Możesz zapisać sobie ten dzień do udanych :) Gratuluje i decyzji o koncercie no i mądrej żony :)

ps
Frankie może coś się stanie i jeszcze kupisz bilet na Lipsk :)
ipsum
I Believe
I Believe

Post autor: ipsum »

Dzieki Adrian za wszystkie odpowiedzi. Nie wiedzialem ze tak ma sie sprawa z Wembley...

Myslicie ze 17.11 kiedy ruszy normalna sprzedaz na eventim.de beda dostepne bilety GoldCircle/FrontOfStage ?
Kupilem bilety do Gelsenkirchen (Stehplatz Innenraum) i myslalem ze wystarczy do nich kupic karte Backstage zeby byc w GC/FoS. Dwa lata temu w Duesseldorfie mialem normalne bilety na plyte (nie GC) i pozyczona karte i tak wlasnie mi sie udalo dostac pod sama scene. Czy nie tak to funkcjonuje, ze aby dostac sie pod scene, kupuje sie ALBO bilet GC, ALBO zwykly na plyte, ale wtedy trzeba pokazac karte Backstage ?
Zolw
Save a Prayer
Save a Prayer

Witam

Mam jeden bilet do odsprzedania, prosze pisać na GG ;]

Dla niedowiarków: http://img404.imageshack.us/my.php?imag ... 451lo1.jpg :jupi:

Jako iż pojawiają się tutaj jakieś głosy o kupujących po 10 biletów dla zysku - ja do takich nie należę: bilety kosztowały 67,70 euro + 3,49 euro za wysylkę jednego czyli 71,19 euro co wg mojego banku wg kursu z wtorku daje 258,65zl i za tyle odsprzedaję w/w bilet :))
Ostatnio zmieniony 15 listopada 2007, o 15:22 przez Zolw, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Czy nie tak to funkcjonuje, ze aby dostac sie pod scene, kupuje sie ALBO bilet GC, ALBO zwykly na plyte, ale wtedy trzeba pokazac karte Backstage ?
Funkcjonowało. Teraz nie ma już pożyczania kart ani żadnego kręcenia.
Obecnie trzeba kupić taki bilet tylko i wyłącznie przez Backstage i odebrać go z ważnym dokumentem stwierdzającym naszą a nie kogoś innego tożsamość. ;)

Frankie,

Masz zupełną rację. Ludzie wykupują po 10 biletów po to tylko, aby za chwile wystawić ja na ebay za $$$ ;| przykre to, ale tego się nigdy nie uniknie. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży po Twojej myśli i może dotrzesz z grupą do Lipska.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...