WELCOME TO WHEREVER YOU ARE na rmf fm :D
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Trudno sie z tym nnie zgodzic. to fajny numer, ale czy na singla? to w sam raz kawalek dla przeciwnikow Bon Jovi, potwierdzajacy ich marudzenia, ze BJ z rockiem to ma niewiele wspolnego. mogli wybrac cos innego, ale coz...Bon Jovi to nie my, a Jon, Riche, David, Tico i Huey - choc z fanami powinni sie liczyc, bo to oni kupuja plyty i placa za bilety na ich koncerty...k.t pisze:Ja tam uważam że ten kawałek nie jest zbyt trafiony, myśle że na płytce są dużo lepsze kawałki... :|
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Ja też się zgadzam z moimi przedmówcami, na HAND jest mnóstwo piosenek lepiej nadających się do promowania albumu, aczkolwiek-skoro decyzją BJ Welcome... weszło na singiel, musimy je wspierać na naszych rodzimych listach :mrgreen:sobol_77 pisze:Trudno sie z tym nnie zgodzic. to fajny numer, ale czy na singla? to w sam raz kawalek dla przeciwnikow Bon Jovi, potwierdzajacy ich marudzenia, ze BJ z rockiem to ma niewiele wspolnego. mogli wybrac cos innego, ale coz...Bon Jovi to nie my, a Jon, Riche, David, Tico i Huey - choc z fanami powinni sie liczyc, bo to oni kupuja plyty i placa za bilety na ich koncerty...k.t pisze:Ja tam uważam że ten kawałek nie jest zbyt trafiony, myśle że na płytce są dużo lepsze kawałki... :|
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
E tam welcome to swietna piosenka i nadaje sie na promowanie plyty
a bon jovi nigdy rocka nie grali tylko rock n rolla
a ze to dobry kąsek dla przeciwnikow by sie przyczepic pfff oni zawsze taki znajda chociazby piosenka byla na najwyzszym poziomie
wiec nei wiem czym tu sie martwic.
A jak bylo z crush ? czy tam single byly na najwyzszym poziomie ? no
pozostawie bez komentarza
I jak dla mnie Novocaine jest bez polotu
nio ale dla kazdego cos innego 
Remember that you're perfect; God makes no mistakes
A jak bylo z crush ? czy tam single byly na najwyzszym poziomie ? no
I jak dla mnie Novocaine jest bez polotu
Remember that you're perfect; God makes no mistakes
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
W jednych z niewielu postów napisałem, że Crush jest bardzo słabą płtką... a co z tym idzie single też... Ale po 10 latach słuchania BJ kocham już ich za to że poprostu są i dalej grają...jovizna pisze: A jak bylo z crush ? czy tam single byly na najwyzszym poziomie ? nopozostawie bez komentarza
Bon Jovi 4ever
k.t
- Sandra1988
- It's My Life
- Sandra1988
- It's My Life
- Kasiunia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
No bez przesady... piosenka jest rewelacyjna, ale żeby na singielk.t pisze:Troche tego nie czaje moze chodziło o "These Opens Arms"Sandra1988 pisze:A jak by było pięknie gdyby single, było "IN THESE ARMS" :d
Ostatnio zmieniony 30 października 2005, o 20:14 przez Kasiunia, łącznie zmieniany 1 raz.
[OT] W zasadzie nie ma po co spekulowac na temat tej piosenki, przecież na płycie jest tylko jako bonus track i do tego jeszcze nie na wszystkich częściach globu... Wogóle nie mówjąc o tym że nie spotkałem się aby bonus był kiedy kolwiek singlem... Myśle że kwestia These Open Arms jest zamknięta... 

k.t