Ja dopiero kilka dni temu widziałam ten teledysk
Piosenka podoba mi się, nawet bardzo. A co do teledysku...myślę, że idea była dość ciekawa i zabawna. I w sumie nawet nieźle im wyszło
Może tylko z tą Nirvaną...sama nie wiem.
Szczerze powiedziawszy nigdy zbytnio nie przepadałam za muzyką Red Hot Chili Peppers wyłącznie podobały mi się tylko dwie piosenki Californication i By the way. Ich obecnie najnowsza piosenka bardzo mi się podoba to samo tyczy się teledysku.
Race, it’s a race
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive
Whatever it takes
RHCP sa gdzies na 5 miejscu moich ulubionych zespolow;] By the way jako cala plyta mi sie podobala Grajac w FM czesto ja sluchalem LEcz wole jednak BJ czy GnR ale RHCP spoko
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Moze to troszke nie w temacie , ale zapraszam Was do przeczytania recenzji płytki RHChP. W szczególnosci powinien was zaciekawic akapit dostyczacy Naszego ulubionego zespołu BJ. Oto link: http://muzyka.wp.pl/g,0,id,53054,p,re,r ... plyta.html
:evil: :evil: :evil:
Come
As you are
As you were
As I want you to be
As a friend
As a friend
†''D''[*]
Przebrnięcie przez całość materiału jest męczarnią, którą można porównać chyba tylko z nieustannym obcowaniem przez miesiąc wyłącznie z płytami zespołu Bon Jovi. Wysłuchanie dzieła Red Hot Chili Peppers wymaga od słuchacza sporego wysiłku
Cóż...nie słuchałam płyt RHCP, jednak jeśli słucha się ich tak dobrze jak BJ to chyba zacznę
Jak widać...znów kłania się temat panów recenzentów.