A wg mnie kapitalnie dobrał strój do występu.
Ale może dopowiem coś, bo przecież nie wszyscy muszą siedzieć w temacie

Richie brał udział w "Guitar Legends For Heroes Benefit Concert (in support of our military and veterans)". Jak dla mnie świetnie dobrał strój (chociaz zakładam, że pojawią się głosy, że powinien ubrać spodnie moro i dziurawa podkoszulkę? ;D )
I nie, nie jest to żaden "płaszczyk" ;D
P.S. Monika, nie bój się, w tym roku nie ma wyborów, wracaj na Forum! Bez Ciebie to nie to samo!

Jeden "marnotrawny syn" już wrócił, teraz czas na córkę!
Kuba80BJ pisze:
Tomker, dzięki za linki z Guitar Legends. Widać w 'One Night Of Peace', że wokalnie Richie jest w świetnej formie. Fajny band był i to dziewicze wykonanie wyszło też świetnie instrumentalnie mimo, że aranżacja jest mega bogata. I fajna odmiana z elektrykami na koniec 'Walk With Me'

Ricky Skywalker pisze:Wokalnie - miażdzy jak za najlepszych lat. Może solo by się jeszcze porządniejsze tu przydało, a nie takie zamarkowane - ale nie można mieć wszystkiego
Pełna zgoda z tym wokalem i końcówką Walk With Me!

(szkoda tylko, że Ori miała kłopot z gitarą)
I może powiem coś kontrowersyjnego dla fanów BJ/RS, ale słuchając tych występów stwierdziłem, że Richie powinien obecnie nagrywać więcej linii wokalnych niż gitarowych, bo z Jego głosem jest naprawdę dobrze. Głos ma świetny i niech z niego korzysta póki może, a gitary zawsze można dograć, nawet na emeryturze