Richie poślij tą Denise do diabła

http://www.thehollywoodgossip.com/2011/ ... -its-over/
Moderator: Mod's Team
A mnie wk*****ją takie posty. Szanuje Ryśka za to jakim jest muzykiem i twórcą, uwielbiam jego poczucie humoru oraz sceniczny image, ale nie znam go prywatnie i nigdy się nie dowiem jaką osobą jest w domu. Z tego co prezentuje w oficjalnych wywiadach, nagraniach, na koncertach itp faktycznie można wywnioskować, że jest fajnym gościem, ale jest też przecież alkoholikiem! Każdy kto miał "przyjemność" obcowania z taką osobą potwierdzi, że życie z alkoholikiem to piekło, nieważne czy to polski górnik dołowy Kowalski czy gwiazda rocka Sambora. Popieram w pełni Scrooge'a, że rozważania w tym temacie są "o kant dupy roztrzaskać", bo prawda pozostanie daleko od blasku fleszy.Cleevleen pisze:Czytam od początku i szczerze powiedziawszy wk*****ją mnie te wszystkie kobiety (najmniej chyba jednak Heather, bo jakby się oboje ogarnęli, to byłby cud, miód i orzeszki jeśli chodzi o ich związek)
Trochę mi go szkoda. Zawsze od kiedy go "znam" wydawał mi się fajnym gościem i szkoda, że tak regularnie dostaje po dupie od losu - chyba, że to on z nimi zrywa, a nie na odwrót.