![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Work for the working man
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
mhm następna płyta country sie szykuje.. grosza wersja LH
o ile sie da;p
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Tekst mnie rozczarował mimo wszystko. Myślałem, że będzie lepiej. Doceniam starania, ale Jon powinien darować sobie socjalistyczne protest songi i wrócić do tego co mu idzie najlepiej.
No to jesteście w opozycji do forum DCounty. Trochę mnie to dziwi bo tutaj raczej większość rzeczy BJ się podobało a DC było sceptyczne, a teraz DC się rozpływa nad nową piosenką i tekstem a wy narzekacie.Szczerze, to nie podoba mi się ani trochę.
Mam nadzieje, że studyjna wersja będzie DU?O lepsza.
Co do piosenki to zapowiada się dobrze, nawet bardzo dobrze. Refren chodzi mi po głowie a i zwrotki łatwo wpadają w ucho . Ciekawie zapowiada się wersja normalna. Akustyczna wersja ma dobrą oprawę więc nie mogę się doczekać już orginału (szczególnie gitary).
Co do tekstu, to podoba mi się. Czytając/słuchając go widzę historie i widzę wizje teledysku a to oznacza, że piosenka do mnie trafia. A to, że czekałem na taką tematykę od dawna to tylko kolejne spełnienie oczekiwań po tym zespole.
Nie moge sie już doczekać normalnej wersji
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
ja tam nie wiem o co wam chodzi...
piosenka jest dobra wiadomo, ze wersja studyjna będzie lepsza i na pewno mocniejsza. tekst jest w porządku nie jest genialny ale daje radę.Refren bardzo zapada w pamięć, przynajmniej moją.
Jak richie dołoży swoje 5 groszy z gitary to moim zdaniem bedzie super ale się zobaczy. Jedno jest pewne : L.H to nie będzie.
piosenka jest dobra wiadomo, ze wersja studyjna będzie lepsza i na pewno mocniejsza. tekst jest w porządku nie jest genialny ale daje radę.Refren bardzo zapada w pamięć, przynajmniej moją.
Jak richie dołoży swoje 5 groszy z gitary to moim zdaniem bedzie super ale się zobaczy. Jedno jest pewne : L.H to nie będzie.
One light burning ...
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Jeśli chodzi o tekst, to starając się nie patrzeć na to jako na "d***kratyczną" (a tak naprawdę socjalistyczną) paplaninę, można rzec, że absolutnie nie jest zły, trzyma się kupy, ma sens. Chwytliwe wersy, zapamiętywalny refren, chyba o to chodzi.
Patrząc pod kątem muzycznym - na razie to wersja akustyczna, ale jeśli w wersji studyjnej będzie to coś o czym myślę (taka wypadkowa "Complicated", "Hard Times Come Easy", "Undivided" i czegoś nieuchwytnego z DA
) to może być ok. 
Jestem na tak
Patrząc pod kątem muzycznym - na razie to wersja akustyczna, ale jeśli w wersji studyjnej będzie to coś o czym myślę (taka wypadkowa "Complicated", "Hard Times Come Easy", "Undivided" i czegoś nieuchwytnego z DA

Jestem na tak
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
-
- Have A Nice Day
Dandi z tekstem nie trzeba się koniecznie utożsamiać zobaczysz że studyjna wersja cie powali i od razu ją pokochasz
ja tam się nie utożsamiam z bardzo wieloma utworami a i tak je uwielbiam
[ Dodano: 2009-08-07, 11:28 ]
a tak swoją drogą to nie sądzicie że Jon strasznie fałszuje przy wykonywaniu tej piosenki ?
[ Dodano: 2009-08-07, 11:28 ]
a tak swoją drogą to nie sądzicie że Jon strasznie fałszuje przy wykonywaniu tej piosenki ?
One light burning ...