To jest jeden wielki żal...porównywać Kupiche do Jona...
Cieszy widok że Jon pokonal tego pajaca ale takie sondy są żałosne...to jak porównać Dode do Tiny Turner
Wiadomo że Jon lepiej śpiewa,lepsze daje koncerty i lepiej wygląda
Ja bym proponował odesłać ten temat do lamusa. Bo aż wstyd jak się wchodzi na oficjalną stronę o zespole a w TOP tematach jest zestawienie Bon Jovi czy... Feel. Poza tym, że takie porównanie jest w ogóle nie na miejscu, to jest to kompletna kompromitacja.
Dobrze, że ludzie zwrocili uwage na to, że Jon wraz z zespołem wydał juz 10 płyt i jest po prostu legendą, a Feel wydał jeden krążek. Jestem mile zaskoczony wynikiem, a raczej Polakami, ktorzy głosowali.
chcialam tylko zauważyć że tam w głosowaniu jest - z jednej strony nazwa zespołu(Bon Jovi), a z drugiej wokalisty (Piotr Kupiocha):D
(nie zeby to mialo jakies znaczenie, ale tak jakos se zauważyłam
Piotrek pisze:ZAMYKAM TEMAT . . . . Ktoś che jeszcze coś napisać? mam nadzieje, że jednak nie
Piotruś jak widać nie masz zbyt wielkiego autorytetu wśród młodszych forumowiczek bo postanowiły za wszelką cenę nie zamykać tego tematu
Na osłodę gorzkiej porażki mogę tylko przyznać Ci rację, że wkurzające jest ciągłe pojawianie się tego tematu na stronie głównej portalu.
Nie pozostaje nam zatem nic innego jak intensywne udzielanie się w innych tematach
When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes