Najlepsze z... Część II
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Save a Prayer
Kawał potężnego, genialnego Glamu i Hard Rock pełną gębą. Ten album krzyczy: "80's!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Nie ma na nim złego kawałka. Tylko "Silent Night" zwalnia tempa, ale chyba taka jest rola kawałka o tym tytule??
"7800° Fahrenheit" i "Slippery When Wet" to moje ulubione albumy, przy czym na 7800 nie wygładzał pan Desmond Child. To czyste Bon Jovi.
GENIALNE!!!!!!!!!
"7800° Fahrenheit" i "Slippery When Wet" to moje ulubione albumy, przy czym na 7800 nie wygładzał pan Desmond Child. To czyste Bon Jovi.
GENIALNE!!!!!!!!!
LET IT ROCK!!!!!!!!!!!!!!
- KM
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Zgadzam się z "przedmówczynią", że jest w niej coś depresyjnego. Zawsze towarzyszyła mi więc w chwilach przygnębienia i zwątpienia - i w tym towarzyszeniu niewątpliwie jest fenomenalna. Moja ulubiona piosenka to Secret Dreams - zawsze mam ciary...
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
- JasonJovi13
- It's My Life
Uważam to za dobry materiał, sczególnie utwory:
In & Out of Love
King of The Mountain
Tokyo Road
i Secret Dreams
Fajnie mi sie pod to pisało(chodzi mi o kompozycje)
Ale jeszcze + dla okładki
Może nie dorównuje These Days, SWW czy "my dear" KEEP THE FAITH, ale jest świetna taka jaka jest
In & Out of Love
King of The Mountain
Tokyo Road
i Secret Dreams
Fajnie mi sie pod to pisało(chodzi mi o kompozycje)
Ale jeszcze + dla okładki
Może nie dorównuje These Days, SWW czy "my dear" KEEP THE FAITH, ale jest świetna taka jaka jest
Osiem zapałek
chyba nie wypowiadałem się w tym temacie (a dziwne
)
dla mnie płyta świetna
prawdziwie rockowa z nieziemskim klimatem 
na pewno nie ustępuje wiele innym mimo że często jest krytykowana (co dla mnie jest średnio zrozumiałe
)
The best of:
The Hardest Part Is the Night - uwielbiam nigdy wcześniej ani później nie stworzyli piosenki równie klimatycznej, zdecydowanie jedna z moich ulubionych
oprócz tego:Only Lonely, In And Out of Love, King Of The Mountain
dla mnie płyta świetna
na pewno nie ustępuje wiele innym mimo że często jest krytykowana (co dla mnie jest średnio zrozumiałe
The best of:
The Hardest Part Is the Night - uwielbiam nigdy wcześniej ani później nie stworzyli piosenki równie klimatycznej, zdecydowanie jedna z moich ulubionych
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
oprócz tego:Only Lonely, In And Out of Love, King Of The Mountain
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2009, o 15:21 przez rockdk, łącznie zmieniany 1 raz.
For those about to rock - we salute you