LH Tour 2007

Wszystkie tematy odnośnie koncertów promocyjnych Lost Highway

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
KM
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: KM »

mnie też oczywiście dopiszcie do listy chętnych na koncert - 2 miejsca poproszę :) To już drastycznie zwiększa liczbę osób - o 20%!!! :PPPP
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Mam jeszcze lepszą opcję. Kupmy namiot 2 osobowy i zmieśćmy się w nim w 10 osób będzie jeszcze taniej :P
Namiot mam. Wystarczy, ze zapłacicie za przewóz samolotem tego namiotu i mogę go wsiąść ze sobą :P
:P
Dołączam się do Rickiego. Nocleg albo na lotnisku, albo w samolocie :)
mnie też oczywiście dopiszcie do listy chętnych na koncert - 2 miejsca poproszę :) To już drastycznie zwiększa liczbę osób - o 20%!!! :PPPP
Jeśli nie ma koncertu w Polsce, to możecie doliczyć jeszcze mnie :P Jestem chętna ;]
No widzicie. Od razu lepiej gadacie.
W takim tempie to będziemy musieli zarezerwować cały samolot :)
Nie no nie wierzę, to my mamy aż tylu fanów? :lol:
:)
To takie grono bliskich osób. Reszty jeszcze nie pytałem, ale każdy może się zgłaszać na priva to przy konkretnych informacjach moge się z każdym skontaktować.
Awatar użytkownika
magda01614
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: magda01614 »

Ricky Skywalker pisze:No czyli wyszłoby tak, jak sądziłem. 700 : 10 = 70; zaokrąglmy to nawet mało optymistycznie do 100, pomnóżmy x2, mamy 200 zł za przelot, do tego ok. 150 zł bilet i 150 zł pamiątki i wyżywienie
150 zł za bilet? ;] Na płycie... myśle, że będzie droższy (to 150 zł chyba też opymistycznie zaokrągliłeś :) ) A bilety to każdy na swoją ręke kupuje? Może hurtem dadzą zniżkę :P
Adrian pisze:Nocleg albo na lotnisku, albo w samolocie
W samolocie to chyba tylko zostaje przespać się na zapas ;]
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
Kontakt:

Post autor: Ricky Skywalker »

jovizna pisze:Ricardo, na razie mogę powiedzieć tyle, że koncert bardzo blisko Wiednia (Ebreichsdorf )planowany jest na ok. 4 czerwca.
A czemu akurat w mieścinie która ma 10 tys. mieszkańców? :)

magda, co do biletu to w Polsce na płycie RHCP kosztowało 135, Stonesi bodaj 150. Wiem, że teoretycznie Niemcy czy Austria to nie Polska, ale jak patrzyłem w tamtym roku to bilety na płytę w Monachium kosztowały coś koło 40 euro, co w przeliczeniu na złotówki daje właśnie około 150-160 zł :)

A co do snu w samolocie to bym na to nie liczył, po prostu nie zdążymy :D Do Neapolu leciałem niecałe 2h, więc do Wiednia zejdzie max 40 minut, na zachód Niemiec trochę ponad godzinę ;)
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
Awatar użytkownika
magda01614
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ricky Skywalker pisze:na zachód Niemiec trochę ponad godzinę
Hmm, no właśnie, nie lepiej na koncert do Niemiec? ;] Teoretycznie bliżej, tańsze bilety... Ja bym tam wolała :D
Ricky Skywalker pisze: na płytę w Monachium kosztowały coś koło 40 euro, co w przeliczeniu na złotówki daje właśnie około 150-160 zł
To może jeszcze nie zbankrutuje :)
The clouds are breakin',
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

Bilet na plyte w Monachium kosztował dokladnie 69.15 euro czyli ok 270-280zł. Wiem bo byłem. Ricky nie wiem skad Ci sie wzielo te 40 euro..
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Hmmm... a może to był Wiedeń? :D W każdym razie pamiętam że sprawdzałem jakiś koncert i ceny były porównywalne :)
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
Awatar użytkownika
Tatiana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatiana »

Ja tez na koncert sie oczywiscie pisze wiec macie jedna osobe wiecej, a moze nawet dwie jezeli uda mi sie przekonac kolezanke. Kiedys mowila, ze na Slowacje na koncert by pojechala to moze i wybierze sie do Niemiec.
I came here like so many did
To find the better life
To find my piece of easy street
To finally be alive
And I know nothing good comes easy
Awatar użytkownika
magda01614
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Tatiana pisze:Kiedys mowila, ze na Slowacje na koncert by pojechala to moze i wybierze sie do Niemiec.
Najlepiej to na koncert w Polsce ;] Ale to nie wypala więc jechać na Słowacje, to też nie dochodzi do skutku - Czechy, Niemcy, Austria... itd. :P Do Niemiec raczej też powinna się zgodzić, moja koleżanka mówiła, że tylko Polska, potem zmieniła zdanie, że Słowacja, a teraz to się ją da rade nawet przekonać na Niemcy :) Jednak najlepiej dla nas gdyby Słowacja sprowadziła BJ, blisko, tanio, szybko :D
The clouds are breakin',
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

magda01614 pisze:blisko, tanio, szybko :D
Prawie jak w Tesco :P
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

magda01614 pisze:Jednak najlepiej dla nas gdyby Słowacja sprowadziła BJ, blisko, tanio, szybko :D
widać Magdo że jesteś ogromną egoistką ;/ wiem że z Krakowa masz rzut beretem, ale np ja jestem z Elbląga które znajduje się 55 km od Gdańska i do samego Krakowa w czerwcu jechałem pociągiem około 14 godzin z tego co pamiętam i przemierzyłem całą Polskę w sumie, więc Słowacji nie uważam za optymalne rozwiązanie, choć domyślam się, że inni mogą nie uważać za najlepsze rozwiązanie Niemiec bądź Austrii, ale cóż każdy widzi tylko swój nos...
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Ricky Skywalker pisze:
A czemu akurat w mieścinie która ma 10 tys. mieszkańców? :)
Myślisz, że ma to dla nich jakiekolwiek znaczenie? Zagrają tam, gdzie są pieniądze i nie jest istotne czy miasto będzie miało 1 000 000 mieszkańców czy tylko 10 000.

Ten koncert odbędzie się tam 4 czerwca. Planowana liczba biletów to 35,000 w cenie od 55-180 Euro w sprzedaży od 10 listopada.

http://www.oe24.at/zeitung/kultur/article154502.ece
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

bartekbb23 pisze:widać Magdo że jesteś ogromną egoistką ;/ wiem że z Krakowa masz rzut beretem, ale np ja jestem z Elbląga które znajduje się 55 km od Gdańska i do samego Krakowa w czerwcu jechałem pociągiem około 14 godzin z tego co pamiętam i przemierzyłem całą Polskę w sumie, więc Słowacji nie uważam za optymalne rozwiązanie, choć domyślam się, że inni mogą nie uważać za najlepsze rozwiązanie Niemiec bądź Austrii, ale cóż każdy widzi tylko swój nos...
Zauważ, że Ty równie dobrze możesz w takim razie jechać do Helsinek czy Sztokholmu, przecież nikt nie każe Ci pędzić do Bratysławy... każdy ma swój lokalny punkt widzenia gdzie ma bliżej, ale przecież gdyby koncert był w Polsce to też nie każdemu byłoby tak samo blisko do np. Chorzowa, gdzie ja jadę 40 minut autobusem, a kto inny 10h. Nie możesz nikomu zarzucać egoizmu z takiego powodu, że z miejsca gdzie mieszka miałby blisko na koncert...
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

jovizna pisze:Ten koncert odbędzie się tam 4 czerwca. Planowana liczba biletów to 35,000 w cenie od 55-180 Euro w sprzedaży od 10 listopada.
do obstaje za Austrią żeby był jakiś rozsądny konsensus pomiędzy zwolennikami Słowacji, a zwolennikami Niemiec. ;]
Awatar użytkownika
magda01614
Have A Nice Day
Have A Nice Day

bartekbb23 pisze:widać Magdo że jesteś ogromną egoistką wiem że z Krakowa masz rzut beretem
Nie jestem egoistką, zauważ także, że jakieś 350 km, to nie jest rzut beretem ;] Gdyby na Slowacji odbył się koncert byłaby to najbardziej opłacalna propozycja dla wszystkich. Natomiast ja do Austri (chociaż mieszkami praktycznie blisko) mam daleko i tam raczej moi rodzice nie pozwolą mi jechać, dlatego jedyne rozwiązanie dla mnie to Polska, albo Słowacja, no ew. Niemcy. O Austri raczej nie mam co marzyć.
Ricky Skywalker pisze:Nie możesz nikomu zarzucać egoizmu z takiego powodu, że z miejsca gdzie mieszka miałby blisko na koncert...
Mądre słowa :)
The clouds are breakin',
ODPOWIEDZ

Wróć do „Lost Highway 2007 / 2008”