Koncerty w Newark
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Prudential Center #8 - Newark, NJ - 11/07/07
INTRO
LOST HIGHWAY
BAD NAME
RAISE YOUR HANDS
BORN TO BE MY BABY
OLDER
LAST NIGHT
WHOLE LOT OF LEAVIN'
RUNAWAY
SUMMERTIME
IT'S MY LIFE
WE GOT IT GOIN' ON
BAD MEDICINE W/ SHOUT
THESE DAYS - RICHIE VOX
MEMORY
LAST MAN STANDING
LAY YOUR HANDS ON ME
HAVE A NICE DAY
WHO SAYS YOU CAN'T GO HOME
PRAYER
ENCORE:
ANY OTHER DAY
WANTED
SATURDAY NIGHT
THESE DAYS - RICHIE VOX - czyżby Stranger to był jednorazowy "skok w bok"?
INTRO
LOST HIGHWAY
BAD NAME
RAISE YOUR HANDS
BORN TO BE MY BABY
OLDER
LAST NIGHT
WHOLE LOT OF LEAVIN'
RUNAWAY
SUMMERTIME
IT'S MY LIFE
WE GOT IT GOIN' ON
BAD MEDICINE W/ SHOUT
THESE DAYS - RICHIE VOX
MEMORY
LAST MAN STANDING
LAY YOUR HANDS ON ME
HAVE A NICE DAY
WHO SAYS YOU CAN'T GO HOME
PRAYER
ENCORE:
ANY OTHER DAY
WANTED
SATURDAY NIGHT
THESE DAYS - RICHIE VOX - czyżby Stranger to był jednorazowy "skok w bok"?
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
eNZu pisze: Dlaczego nie chcesz dzielić się z fofire? Tam jest spooro ciekawych wstawek![]()
Amen.Tak, tym razem znów podpierdoliłem link, joviźnie, za przeproszeniem, z podpaski. W końcu to tylko i wyłącznie ona ma wszystko pierwsza, jedyna. I ostatnia. Cokolwiek, skądkolwiek się zdobędzie - jakby nie było pochodzi od niej. Ot, taka swego rodzaju matka, a mp3 jej cudowne potomstwo...
Kidd,I sorry, że załatwiam prywatę, ale prostactwa i głupoty ludzkiej we wszelakiej fanatycznej odmianie tolerować nie zamierzałem, nie zamierzam i zamierzać nie będę. Zwłaszcza, jeśli mowa o osobach z chorym, wyższościowym nastawieniem do świata, ludzi przede wszystkim.
Dlaczego tak bardzo się zestresowałeś?
Mam jednak nadzieję, że poczułeś się znacznie lepiej uwalniając swoje emocje na publicznym forum
Jeśli chodzi o linki, to wrzucam to, co wrzucić mogę. Nie oczekuję czegoś w zamian, nie daję im tylko wybrańcom. Każdy mógł je sobie ściągnąć. Nie robię tu żadnego show off, że coś posiadam
Ah no tak, zapomniałam. Wy jesteście jak jovitalk tam są tylko prawdziwi fani, bonjovi.pl to backstage na którym znajdują sie sami prostacy i maniacy.Cóż za trafne określenie.

Pozdrawiam!
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
- magda01614
- Have A Nice Day
Ja nie uważam, żeby to było prostactwo czy głupota.
I sorry, że załatwiam prywatę, ale prostactwa i głupoty ludzkiej we wszelakiej fanatycznej odmianie tolerować nie zamierzałem, nie zamierzam i zamierzać nie będę. Zwłaszcza, jeśli mowa o osobach z chorym, wyższościowym nastawieniem do świata, ludzi przede wszystkim.
Ja czasami gdy zamieszczam grafike swojej roboty w internecie i ktoś to podbiera i podpisuje się, że to jego robota, jestem wściekła jak cholera.
Więc m.w. rozumiem jovizne. Udostępnia to do użytku własnego, a nie po to, żeby krążyło po całym internecie, podpisane, "ukradzione" przez kogoś innego.
Na to wygląda, albo im się poprostu piosenki pomyliły, Jon ustawił liste i napisał "Stranger" z myślą o piosence z LH, a Rychu o swojejAnka29 pisze:THESE DAYS - RICHIE VOX - czyżby Stranger to był jednorazowy "skok w bok"?
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
The clouds are breakin',
-
- Little Bit Of Soul
Z całym szacunkiem, ale wiecie co to jest ironia? Jak nie, to na waszym miejscu nie wypowiadałbym się. Napiszę to raz jeszcze, dużymi literami, może w końcu dotrze...
Problem polega na tym, że NIE ŚCI?GN??EM TD stąd, a z innego forum. Nie robię tego nigdy, bo sam nie lubię, jak "kradnie" się moje linki/pliki bez mojej wiedzy.
Reszta do J.
Dziewczynki nie w twoim wieku, bo on wprost proporcjonalny do zachowania nie jest, a twojego pokroju, powinny siedzieć w domku i bawić się laleczkami, a nie udawać, że NIE S? dziećmi neostrady.
Gdybyś była tą osobą, za którą się uważasz, zrozumiałabyś o co chodzi, a nie robiłabyś z siebie publicznie, przy wszystkich jeszcze głupszej, o, Mistrzyni Interpretacji. U was są ludzie, którzy leją na fof, ale przy tym wchodzą tam tylko po to, żeby pobrać pliki... Po jaką cholerę, skoro tam
jest aż tak źle? Potrenujcie silną wolę, niech nie puszcza się i nie łajdaczy jak pierwsza lepsza kurew. Trwajcie w postanowieniu do końca.
Znam kilku ludzi "stąd", Michała chociażby, który u nas się nie udziela, a jakoś zawsze, jeśli o coś mnie poprosi, a to mam i znajdę, to się podzielę... Chodzi o podejście, tylko i wyłącznie. Ale skoro masz problemy ze zrozumieniem - nie moja sprawa, póki to niezrozumienie nie tyczy się mnie.
"I sorry", ale jeśli umieszczam tam, a nie tu, to oznacza, że umieszczam dla ludzi stamtąd. Niby rzecz oczywista, a tak trudna do pojęcia. Na szczęście tylko dla niektórych.
A co do założenia konta... Zdaje się, że na fofie masz jedno? Skoro tak, dlaczego w sprawie, która poruszana jest właśnie tam piszesz tutaj? W dodatku jako moderator, o ile się orientuję, który powinien dawać przykład, a nie okrutnie offtopować...
Jak to napisałaś "kozaczenie" trafnie określiłoby twoje zachowanie... Zupełnie jak niby dorosła, a jednocześnie tak malutka dziewczynka. Tyle ode mnie. Pisz o mnie co chcesz, ja to zmaczam pissem. Ta odpowiedź, druga, była zarazem ostateczną.
I na przyszłość - skoro nie masz nic do powiedzenia, to po prostu milcz, a nie mów, że nic nie powiesz.
Beznamiętne pa.
[ Dodano: 2007-11-08, 16:32 ]
Jeszcze dopowiem tylko tyle, że twoja bystrość mnie powaliła. Link, który zamieściłem na fofie, to link z crushmagazine, a nie twój, w twoich domysłach, ukradziony przeze mnie upload.
Problem polega na tym, że NIE ŚCI?GN??EM TD stąd, a z innego forum. Nie robię tego nigdy, bo sam nie lubię, jak "kradnie" się moje linki/pliki bez mojej wiedzy.
Reszta do J.
Dziewczynki nie w twoim wieku, bo on wprost proporcjonalny do zachowania nie jest, a twojego pokroju, powinny siedzieć w domku i bawić się laleczkami, a nie udawać, że NIE S? dziećmi neostrady.
Gdybyś była tą osobą, za którą się uważasz, zrozumiałabyś o co chodzi, a nie robiłabyś z siebie publicznie, przy wszystkich jeszcze głupszej, o, Mistrzyni Interpretacji. U was są ludzie, którzy leją na fof, ale przy tym wchodzą tam tylko po to, żeby pobrać pliki... Po jaką cholerę, skoro tam
jest aż tak źle? Potrenujcie silną wolę, niech nie puszcza się i nie łajdaczy jak pierwsza lepsza kurew. Trwajcie w postanowieniu do końca.
Znam kilku ludzi "stąd", Michała chociażby, który u nas się nie udziela, a jakoś zawsze, jeśli o coś mnie poprosi, a to mam i znajdę, to się podzielę... Chodzi o podejście, tylko i wyłącznie. Ale skoro masz problemy ze zrozumieniem - nie moja sprawa, póki to niezrozumienie nie tyczy się mnie.
"I sorry", ale jeśli umieszczam tam, a nie tu, to oznacza, że umieszczam dla ludzi stamtąd. Niby rzecz oczywista, a tak trudna do pojęcia. Na szczęście tylko dla niektórych.
A co do założenia konta... Zdaje się, że na fofie masz jedno? Skoro tak, dlaczego w sprawie, która poruszana jest właśnie tam piszesz tutaj? W dodatku jako moderator, o ile się orientuję, który powinien dawać przykład, a nie okrutnie offtopować...
Jak to napisałaś "kozaczenie" trafnie określiłoby twoje zachowanie... Zupełnie jak niby dorosła, a jednocześnie tak malutka dziewczynka. Tyle ode mnie. Pisz o mnie co chcesz, ja to zmaczam pissem. Ta odpowiedź, druga, była zarazem ostateczną.
I na przyszłość - skoro nie masz nic do powiedzenia, to po prostu milcz, a nie mów, że nic nie powiesz.
Beznamiętne pa.
[ Dodano: 2007-11-08, 16:32 ]
Jeszcze dopowiem tylko tyle, że twoja bystrość mnie powaliła. Link, który zamieściłem na fofie, to link z crushmagazine, a nie twój, w twoich domysłach, ukradziony przeze mnie upload.
dzięki za odpowiedź; wdzięczny byłbym jednak gdybyś rozróżniała czyje wypowiedzi i skąd cytujesz
na crushmagazine.es są te same pliki, co na Twoich linkach z koncertu 25.10;
nadal zostaję przy zdaniu, że miło jest zobaczyć, że więcej osób korzysta z moich uploadów, bo po to się je (chyba?) udostępnia
(btw ja wrzucam na FoF, bo tam dział download jest przejrzysty; gdy tu taki powstanie, to też się podzielę)
na crushmagazine.es są te same pliki, co na Twoich linkach z koncertu 25.10;
nadal zostaję przy zdaniu, że miło jest zobaczyć, że więcej osób korzysta z moich uploadów, bo po to się je (chyba?) udostępnia
(btw ja wrzucam na FoF, bo tam dział download jest przejrzysty; gdy tu taki powstanie, to też się podzielę)
o2 Arena 2010, Drezno 2011, Gdańsk 2013, Brisbane 2018, Sydney 2018, Wembley 2019, Monachium 2019 a Warszawa tuż-tuż 
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Tak na początku Kidd to miło mi Cię powitać na naszym forum
Powiedz mi, gdzie i kiedy oskarżyłam Cię niby o kradzież mojego linka? Czy gdzieś to napisałam na publicznym forum? Gdzieś Cię zbeształam, heh? Wciąż zastanawiam się dlaczego tłumaczysz się ze sprawy, której ja w ogóle nie poruszyłam?
Nie ukrywam, że tak sobie pomyślałam, ale zostawiłam tą kwestię, bo jak czegoś nie jestem pewna to nie wojuję.
Jak zwykle wspaniała i dobra jovizna bawi się w obrońcę tłumu i dostaje się jej po uszach.
Moderator? heh?
czy ja o czymś nie wiem?
Pamiętaj: Sharing is carrying

Powiedz mi, gdzie i kiedy oskarżyłam Cię niby o kradzież mojego linka? Czy gdzieś to napisałam na publicznym forum? Gdzieś Cię zbeształam, heh? Wciąż zastanawiam się dlaczego tłumaczysz się ze sprawy, której ja w ogóle nie poruszyłam?

Nie ukrywam, że tak sobie pomyślałam, ale zostawiłam tą kwestię, bo jak czegoś nie jestem pewna to nie wojuję.
Jeśli tak boli Cię to, że Marysia ze Śląska czy Franek z Koluszek ściągnie sobie jakiś Twój link z fofire, to dlaczego nie wprowadzisz ograniczeń albo nie wyślesz tego swoim wybrańcom na pw? Moja reakcja była spowodowana Twoim zachowaniem i jakiegoś głupiego hasła. Nie powiesz mi chyba, że użytkownicy fofire nie ściągają z tutejszego downlaod? Po to jest zamieszczane, aby było dostępne dla wszystkich fanów a nie tylko dla tych, których uważasz za lepszych. Skoro masz problem z dzieleniem się to ok. zakładaj sobie tyle haseł ile chcesz, ale nie podkreślaj non stop, że to nie dla "podpaski" bo to żałosne.U was są ludzie, którzy leją na fof, ale przy tym wchodzą tam tylko po to, żeby pobrać pliki... Po jaką cholerę, skoro tam
Jak zwykle wspaniała i dobra jovizna bawi się w obrońcę tłumu i dostaje się jej po uszach.
Tak, miałam kiedyś konto a nawet chyba dwa? Lata lecą nieubłaganie i pamięć też nie staje się lepsza niestety. Jak przypomnę sobie hasło ( a będzie to na św. Dygdy) to może i tam wpadnę, tylko nie ukrywaj wtedy wszystkich linków, bo one naprawdę mnie nie interesują.A co do założenia konta... Zdaje się, że na fofie masz jedno?
To ja najpierw powinnam zadać pytanie: dlaczego więc mowisz o mnie gdzieś, gdzie mnie nie ma? Wszyscy muszą popatrzeć jaki to Kidd nie jest zaj..... śmieszny i ironiczny?Skoro tak, dlaczego w sprawie, która poruszana jest właśnie tam piszesz tutaj? W dodatku jako moderator, o ile się orientuję, który powinien dawać przykład, a nie okrutnie offtopować...
Moderator? heh?
Pamiętaj: Sharing is carrying
Zapamiętam.dzięki za odpowiedź; wdzięczny byłbym jednak gdybyś rozróżniała czyje wypowiedzi i skąd cytujesz
Co? crushmagazine też ukradł linka wspaniałej i wszechmogącej joviznie?? Nieładnie!na crushmagazine.es są te same pliki, co na Twoich linkach z koncertu 25.10;

10 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Taaaak...ciekawa dyskusja ale moze wrocimy do tematu.Tak sobie przeglądam filmiki z Newark i stwierdzam ,ze najwiekszym minusem zespolu jest...skrzypaczka.Bez tej pieknej pani HAND,Raise your hands,Bad medicine brzmią fenomenalnie,niesamowicie rockowo podczas gdy (wraz ze skrzypcami) swietne Wild in the streets staje sie nudna popowa pioseneczka,blaze of glory stracilo magie pieknej akustycznej gitarki a summertime ,ktore nawet lubie,ktore ma potencjal na super piosenke nabiera tak countrowego charakteru ,ze nie da sie sluchac.Myslicie,ze przy nastepnej trasie z niej zrezygnuja czy zostanie juz na zawsze ? Zespoł jest naprawde w swietnej formie i gdyby nie ona nabrał by naprawde rockowego charakteru (widac to zwlaszcza przy Bad Medicine).

- magda01614
- Have A Nice Day
BOG ze skrzypaczką to istna katastorfa, może i dziewczyna umie grać, ale lepiej niech do opery pójdzie
Zespół jest naprawdę w świetnej formie, więc szkoda to zmarnować...
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
The clouds are breakin',
The clouds are breakin',
Mnie sie tylko podoba solo w Td ze skrzypcami, ale jako ciekawostka. Jak bym sama była na koncercie, to jednak wolałabym usłyszec ten utwór bez skrzypiec (i z Jonem na wokalu
)
Troche nagrań z ostatniego koncertu - 07/11
Runaway
http://www.youtube.com/watch?v=jXkKannkyP4
Wanted
http://www.youtube.com/watch?v=LbpZ2uqR_oc
Runaway/It's my Life
http://www.youtube.com/watch?v=a1MjZOFEXxE
Lay Your Hands On Me
http://www.youtube.com/watch?v=1OezX81VjuA
Make A Memory
http://www.youtube.com/watch?v=-c_-X5IlVm8
Last Man Standing
http://www.youtube.com/watch?v=aAu-nkCdnw0
Ktoś już o tym pisał, ale publicznośc to jest do d..y. ?adnego entuzjazmu, nic. Może nikt nie szaleje, bo wszyscy nagrywają koncert?
W jakimś wywiadzie Jon mówił, że bardzo lubią grac w Europie i faktycznie, jak się popatrzy na nagrania koncertów z Europy, to tam publika wariuje. Amerykanie nie mają tyle temperamentu?
Troche nagrań z ostatniego koncertu - 07/11
Runaway
http://www.youtube.com/watch?v=jXkKannkyP4
Wanted
http://www.youtube.com/watch?v=LbpZ2uqR_oc
Runaway/It's my Life
http://www.youtube.com/watch?v=a1MjZOFEXxE
Lay Your Hands On Me
http://www.youtube.com/watch?v=1OezX81VjuA
Make A Memory
http://www.youtube.com/watch?v=-c_-X5IlVm8
Last Man Standing
http://www.youtube.com/watch?v=aAu-nkCdnw0
Ktoś już o tym pisał, ale publicznośc to jest do d..y. ?adnego entuzjazmu, nic. Może nikt nie szaleje, bo wszyscy nagrywają koncert?
- magda01614
- Have A Nice Day
Amerykanie BJ mają na co dzień, więc po co im wariowaćAnka29 pisze:Amerykanie nie mają tyle temperamentu?
The clouds are breakin',
The clouds are breakin',
Prudential Center #9 - Newark, NJ - 11/09/07
INTRO
LOST HIGHWAY
SUMMERTIME
LAST NIGHT