Coś mi się to nie podoba. Ale przynajmniej próbowałam i mam czyste sumienie
Listy przebojów- We Weren't Born To Follow
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- 
				EVENo

Szczerze mowiąc - nie wiem co niektórzy z was mają do innych piosenek z POPLISTY i Przeboju Lata (wiem, że to zależy od gustu, jednak chyba nie jest tak źle...) , ale musze przyznać, że czasem te wyniki serio są podejrzane. Wróce do przykładu "I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight" od U2. Było na trzecim miejscu na POPLIŚCIE, ale tylko po to, aby wypaśc z niej całkowicie 3 dni później.
A zmieniając temat: zauważyliście, że Pan Darek Maciborek lubi Bon Jovi?? Nie, nie, nie - on ich BAAARDZO LUBI. Dużo o nich mówi i często wspomina o dacie 10 listopada (raz opisał tą datę jako dzień deszczu gitar, czy jakoś tak
).

A zmieniając temat: zauważyliście, że Pan Darek Maciborek lubi Bon Jovi?? Nie, nie, nie - on ich BAAARDZO LUBI. Dużo o nich mówi i często wspomina o dacie 10 listopada (raz opisał tą datę jako dzień deszczu gitar, czy jakoś tak
- Rattie
 - Have A Nice Day

- Kontakt:

Witam ponownie 
Sorka, że sie wpitolę w ten temat, ale nie znalazłem pasującego, a problem mój nowego tematu wart nie jest.
Ma ktoś WWBTF na mp3 zajmującym jakieś 4-6mb? Bo ja jak na razie znajduję jeno takie wielkości małego walenia a pamięci w komórce mało
Jesli ktoś ma niech walnie linkiem na PW.
Dzieki!

Sorka, że sie wpitolę w ten temat, ale nie znalazłem pasującego, a problem mój nowego tematu wart nie jest.
Ma ktoś WWBTF na mp3 zajmującym jakieś 4-6mb? Bo ja jak na razie znajduję jeno takie wielkości małego walenia a pamięci w komórce mało
Jesli ktoś ma niech walnie linkiem na PW.
Dzieki!
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
						Słuchajcie a może Darek Maciborek jest wśród nasEVENo pisze:A zmieniając temat: zauważyliście, że Pan Darek Maciborek lubi Bon Jovi?? Nie, nie, nie - on ich BAAARDZO LUBI. Dużo o nich mówi i często wspomina o dacie 10 listopada (raz opisał tą datę jako dzień deszczu gitar, czy jakoś tak).
Panie Darku apelujemy o ujawnienie się
When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
						Remember that you're perfect, God makes no mistakes
- 
				bartekbb23

ciekawe dlaczego nie wspominał o nich przy okazji LH skoro tak bardzo ich lubi, czaje, że to było country, ale akurat Till we ain't strangers anymore nie było aż taka wiochą, całkiem dobra pioseneczka, a jednak nie znalazła się w popliście. Nagle uwielbienie dla Bon Jovi przez myster Maciborka i całego RMF jest związane właśnie z wydaniem płyty, nad którą będą mieć patronat, chcą aby się dobrze sprzedała, aby mieć z tego jak największy zysk tyle w tym temacie.EVENo pisze:A zmieniając temat: zauważyliście, że Pan Darek Maciborek lubi Bon Jovi?? Nie, nie, nie - on ich BAAARDZO LUBI. Dużo o nich mówi i często wspomina o dacie 10 listopada (raz opisał tą datę jako dzień deszczu gitar, czy jakoś tak).
- 
				EVENo

Mnie też.ewaika789 pisze:Cytat:
Jakie są intencje Maciborka - niewazne. Powinieneś się cieszyć, że jedna z największych rozgłośni w tym kraju promuje BJ
OOO właśnie takie myślenie to mi się podoba
[ Dodano: 2009-09-16, 16:08 ]
A wracając do POPLISTY - myslę, że WWBTF zbyt szybko wszedł do propozycji. Gdyby weszlo w przyszlym tygodniu byłyby większe szanse na szybkie wejście do "20". Takie przynajmniej moje zdanie - troche dziwne, ale tak myślę.