Bon Jovi akustycznie

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Richie ponoć pomylił się przy WDOA (o ile się nie mylę). Jednak z wiadomych względów piosenki tej nie pokazują w żadnych retransmisjach koncertu.
Podczas reszty piosenek nie widać nawet przez najmniejszy moment, żeby Richie nie radził sobie z rytmem czy czymkolwiek innym. Koncert wyszedł na prawdę dobrze, według mnie.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Criss
Save a Prayer
Save a Prayer
Kontakt:

Post autor: Criss »

Richie ponoć pomylił się przy WDOA (o ile się nie mylę). Jednak z wiadomych względów piosenki tej nie pokazują w żadnych retransmisjach koncertu.
Podczas reszty piosenek nie widać nawet przez najmniejszy moment, żeby Richie nie radził sobie z rytmem czy czymkolwiek innym. Koncert wyszedł na prawdę dobrze, według mnie.
Też myślę, że nie było tragedii i niektórzy popadali tutaj niepotrzebnie w skrajności. Mógłbym się jedynie przyczepić, że w niektórych piosenkach za dużo było słychać skrzypce i pianino niż Samborę.
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: AxeL »

Ma ktos dostep do filmiku z WDOA z Richim? Slyszlem duzo o tej pomylce ale nie widzialem co sie stalo i jak sie stalo?

Mam tez pytanie : Znalazem na pewnym forum dyskusyjnym do sciagniecia Crush Tour koncert , ale jest spakowany rarem i zastrzezony haslem a hasla nie ma nigdzie podanego. Moze ktos z Was kiedys sciagal ten koncert albo umie lamac hasla rar to prosze napisz do mnie na priv ;)
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Awatar użytkownika
M.Ssed
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: M.Ssed »

hymm....niestety dość mało pokazali...
Livin' On a Prayer - tutaj Jon dość fajnie wyciągał...jeżeli chodzi o wokal to zastrzeżeń brak :]
Lost Highway - Standardowe wykonanie ;) nic nie kombinowali... Musze powiedzieć, że lubię to piosenke...
You Give Love A Bade Name - dość fajne wykonanie i jakoś nie było widać, żeby z Rychim coś nie tak było :]
It's My Life - Za to tutaj mam sporo zastrzeżeń ;) Choć zakończenie było bardzo fajne :]
co tam jeszcze było...
Hallelujah - w sumie musze powiedzieć, że tutaj się Jon wykazał ;)
Make A Memory - Podobnie jak LH - standardowe wykonanie ;)

Czyżby to wszystko? :\ Szkoda, że MTV nie pokazało Strangera, Any Other Day, Wanted, czy Whole Lot of Leavin'...
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: mrok »

M.Ssed pisze:Czyżby to wszystko? :\ Szkoda, że MTV nie pokazało Strangera, Any Other Day, Wanted, czy Whole Lot of Leavin'...
Ogladałes na MTV czy na Vh1 czyli byłym Mtv Classic ? Bo o ile się nie myle na tym drugim był Stanger :)
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
Criss
Save a Prayer
Save a Prayer
Kontakt:

Strangers było na VH1, Any Other Day i Whole Lot Of Leavin' nie było, a Wanted nie wiem czy wogóle gdziekolwiek było pokazane bo nie wyszło kompletnie.
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Criss pisze:Strangers było na VH1, Any Other Day i Whole Lot Of Leavin' nie było, a Wanted nie wiem czy wogóle gdziekolwiek było pokazane bo nie wyszło kompletnie.
NIE było Wanted pokazanego nigdzie, a pisałam już o tym chyba ze 3 razy :P
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Awatar użytkownika
M.Ssed
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: M.Ssed »

mrok pisze: Ogladałes na MTV czy na Vh1 czyli byłym Mtv Classic ? Bo o ile się nie myle na tym drugim był Stanger
Na Mtv niemieckim :PPP
Criss
Save a Prayer
Save a Prayer
Kontakt:

NIE było Wanted pokazanego nigdzie, a pisałam już o tym chyba ze 3 razy
Ja to wiem ale skoro się pytają o Wanted to uznałem, że należałoby raz jeszcze to napisać ;)
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Jak dla mnie na takim koncercie to powinni zagrać same największe przeboje i to nie w wersjach z TLFR jak to po części uczynili, dla mnie żenada.
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Bartku, to był koncert z serii Unplugged, a utwory z TLFR są właśnie w takim klimacie. Było więc do przewidzenia, że niektóre piosenki zostaną wykonane właśnie tak, jak na tej płycie. Poza tym, nie przesadzajmy. To było dosłownie kilka utworów: IML, YGLABN. Reszta piosenek została wykonana po "nowemu". Dla mnie bomba.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Criss
Save a Prayer
Save a Prayer
Kontakt:

Bartku, to był koncert z serii Unplugged, a utwory z TLFR są właśnie w takim klimacie. Było więc do przewidzenia, że niektóre piosenki zostaną wykonane właśnie tak, jak na tej płycie. Poza tym, nie przesadzajmy. To było dosłownie kilka utworów: IML, YGLABN. Reszta piosenek została wykonana po "nowemu". Dla mnie bomba.
Dokładnie to były trzy utwory bo jeszcze "Bed of Roses", którego na szczęście nie pokazali na VH1. Akurat tea piosenka w wersji TLFR jest tragiczna. Ale "It's my life" i "You give love a bad name" w tej wersji są super (gdyby tylko ten typ tak nie fałszował).
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: mrok »

Criss pisze:Ale "It's my life" i "You give love a bad name" w tej wersji są super (gdyby tylko ten typ tak nie fałszował).
Nie przypominaj mi tego typa :P Będe mieć koszmary ;) Gorzej to nawet ja bym nie zaśpiewała . Chłopak jakoś kompletnie "wejśc" nie umiał :lol:
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”