ale gdybym ja miał mu wybierać rolę, to wziąłbym go do Szklanej Pułapki 3 zamiast Jeremy'ego Ironsa, albo do jakieś nowego, żeby współgrał z Johnnym Deppem

Moderator: Mod's Team
Czy ja wiem? Rządzi to chyba za mocno powiedziane. Jak mam być szczera to są jeszcze lepsze filmyJasonJovi13 pisze:Księżyc i Valentino rządzi
buahahaahahhahaha xDDD sory za reakcję. z Johnnym Deepem to mi sie kojarzy kilka filmów, a najwięcej to "Piraci z Karaibów". I wiesz co... jakoś nie umiem wyobrazić sobie Jaśka w roli towarzysza Sparrowa. A co do "Szklanej Pułapki" to po prostu zachowam dla siebie...JasonJovi13 pisze:ale gdybym ja miał mu wybierać rolę, to wziąłbym go do Szklanej Pułapki 3 zamiast Jeremy'ego Ironsa, albo do jakieś nowego, żeby współgrał z Johnnym Deppem
I tu się zgodzę. O wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką "No looking back", filmu wyprodukowanemu zdaje się m. in. przez Roberta Redforda i muszę powiedzieć, że w takich produkcjach Jaś się sprawdzał, ale jak już próbował w komedii wystąpić, to to była tragedia w trzech aktach.Jovinka pisze:Większość tych filmów, w których Jon brał udział to są filmy niskobudżetowe. Na tle takich filmów to Jon nieźle się pokazał.