Bez Richiego w Europie!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
tyle, że wygląda na to, że Rychu się przeliczył. Jon nie będzie Go błagał o powrót.
Przy pierwszej "kłótni" David i Tico stanęli przy Rychu, przy drugiej wszyscy wspierali Rycha, ale jak widać do 3-chrazy sztuka... Nic nie wskazuje na to, żeby teraz Jon popuścił, a gra na zwłokę Rycha niestety zaczyna kompromitować tylko Jego
Przy pierwszej "kłótni" David i Tico stanęli przy Rychu, przy drugiej wszyscy wspierali Rycha, ale jak widać do 3-chrazy sztuka... Nic nie wskazuje na to, żeby teraz Jon popuścił, a gra na zwłokę Rycha niestety zaczyna kompromitować tylko Jego

-
- Have A Nice Day
Było czy nie? Nie kojarzę
http://home.nzcity.co.nz/news/article.aspx?id=169451
Poproszę o dokładne przetłumaczenie
Zastanawiające?
- Richie is disappointed by reports that ticket sales for the band's tour have been affected by his absence - rozczarowany?
- ... and were able to get through them by going to therapy together.
- ... A band insider added: "Richie was so p****d off ...
Być może coś pokręciłam to proszę o poprawkę
[ Dodano: 2013-07-01, 21:47 ]
Ava pisze, że jest w Rzymie
http://home.nzcity.co.nz/news/article.aspx?id=169451
Poproszę o dokładne przetłumaczenie
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Zastanawiające?
- Richie is disappointed by reports that ticket sales for the band's tour have been affected by his absence - rozczarowany?
- ... and were able to get through them by going to therapy together.
- ... A band insider added: "Richie was so p****d off ...
Być może coś pokręciłam to proszę o poprawkę

[ Dodano: 2013-07-01, 21:47 ]
Ava pisze, że jest w Rzymie
BJ - It's my life - Always !
- Din_Winter
- Have A Nice Day
mam pomysł, skoro Richie pojawił się przed kamerą, i skoro mówi że już prawie z Jonem doszli do porozumienia, to co wy na to że może nawet w ramach jego urodzin zrobić akcję na tweeterze lub facebook'u (najlepiej na tym i na tym) której celem byłoby ich pogodzenie
ale już mówi o co chodzi
proponuję zestawić tyle fotek ile tylko się da na których Richie i Jon pokazują ile dla siebie znaczą, pokazujące ich przyjaźń, do tego zrobić filmik w którym byłyby z kolei posklejane fragmenty na których byłyby pokazane ich wspaniałe interakcje i wspólne szaleństwa na scenie z innych filmików , to wszystko z dowolnego okresu ich kariery, i żeby wyszło, a i tak nie wyjdzie , musi to być zarówno na tweeterze Ryśka jak i BJ lub FB Jona (on osobiście go prowadzi?) bo tak to wyjdzie że kibicujemy jednej stronie
może pomyślicie po przeczytaniu tego, nie warto, pisał to tylko zwykły gimbus więc nie ma to sensu i nie wyjdzie...
przeciwnie, kiedyś Richie odpowiedział na masowy tweet (o ile to był on)
niestety ja się nie znam na takim wycinaniu i sklejaniu zdjęć/filmików , ale Tomker , moge na Cb liczyć? Ty się na tym znasz chyba najlepiej z tego forum, jeśli chciałbyś więcej szczegółów to pisz do mnie na priv
i jeszcze wypadałby rozreklamować o co chodzi z naszą akcją wśród fanów z innych krajów , tu liczę na bardziej wpływowe osoby m.in. Ricky
pewnie skutek bd żaden, ale spróbujmy, po tym co widziałem w Gdańsku, jestem pewien że Polscy fani na prawdę są najlepsi i wszystko im się uda, może nic nie wyjdzie ale pokażmy się im raz jeszcze , dlaczego? Because We Can .
ale już mówi o co chodzi
proponuję zestawić tyle fotek ile tylko się da na których Richie i Jon pokazują ile dla siebie znaczą, pokazujące ich przyjaźń, do tego zrobić filmik w którym byłyby z kolei posklejane fragmenty na których byłyby pokazane ich wspaniałe interakcje i wspólne szaleństwa na scenie z innych filmików , to wszystko z dowolnego okresu ich kariery, i żeby wyszło, a i tak nie wyjdzie , musi to być zarówno na tweeterze Ryśka jak i BJ lub FB Jona (on osobiście go prowadzi?) bo tak to wyjdzie że kibicujemy jednej stronie
może pomyślicie po przeczytaniu tego, nie warto, pisał to tylko zwykły gimbus więc nie ma to sensu i nie wyjdzie...
przeciwnie, kiedyś Richie odpowiedział na masowy tweet (o ile to był on)
niestety ja się nie znam na takim wycinaniu i sklejaniu zdjęć/filmików , ale Tomker , moge na Cb liczyć? Ty się na tym znasz chyba najlepiej z tego forum, jeśli chciałbyś więcej szczegółów to pisz do mnie na priv
i jeszcze wypadałby rozreklamować o co chodzi z naszą akcją wśród fanów z innych krajów , tu liczę na bardziej wpływowe osoby m.in. Ricky
pewnie skutek bd żaden, ale spróbujmy, po tym co widziałem w Gdańsku, jestem pewien że Polscy fani na prawdę są najlepsi i wszystko im się uda, może nic nie wyjdzie ale pokażmy się im raz jeszcze , dlaczego? Because We Can .
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Z tego co widzę, w tym co linkuje Miracle-BJ nie ma niestety nic nowego. Była prośba o tłumaczenie, to tak na szybko:
BTW miałam dać znać... w mojej wersji What About Now nie ma podanego spisu członków zespołu, ale Richie jest wymieniony jako współproducent i współautor piosenek.
Z góry sorry jeśli coś jest niezbyt dosłownie przełożone, tłumaczenie zrobiłam na kolanie...53 letni rockman powiedział plotkarskiej stronie TMZ.com: "w końcu wszystko samo się ułoży / rozwiąże."
Richie jest zawiedzony / rozczarowany doniesieniami o tym, że na sprzedaż biletów na koncerty zespołu wpłynęła jego nieobecność, ale zauważył, że kapela przechodziła już trudne okresy wcześniej i była w stanie wszystko rozwiązać poprzez udanie się na terapię.
Powiedział: "Przykro mi z powodu fanów... kocham moich fanów, ale wiesz, to się samo jakoś ułoży. Wiesz, jak powiedziałem, Jon i ja jesteśmy "w związku" od 30 lat i polegamy na sobie wzajemnie."
Gitarzysta ostatnio odpowiedział (brutalnie) Jonowi, po tym jak ten stwierdził, że Richie nie jest istotnym / witalnym elementem grupy.
Powiedział [Jon]: "Życie toczy się dalej, jeśli ktoś nie zamierza tam być... tak jakby, broń boże, był to the Edge, który z jakiegoś powodu nie mógłby pojawić się na koncercie U2, [wtedy] byłoby bardzo ciężko wejść na jego miejsce."
Zgodnie z doniesieniami Richie wysłał wtedy Jonowi krótki list, mówiący: "Zatrudnij The Edge."
Człowiek wewnątrz zespołu dodał, że Richie był bardzo zdenerwowany [cenzura] i urażony tekstem o the Edge, że nie mógł dłużej trzymać języka za zębami. Wysłał Jonowi mail, na który ten nie odpowiedział.
BTW miałam dać znać... w mojej wersji What About Now nie ma podanego spisu członków zespołu, ale Richie jest wymieniony jako współproducent i współautor piosenek.
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
-
- Have A Nice Day
Pewno już widzieliście ten wywiad
https://www.facebook.com/bonjovipl
Chcę tylko dodać, że Richie sepleni jak nie wiem i dziwnie mówi (wiadomo dlaczego)
Cieszę się na solowy album Ryśka (ciekawa jestem czy mówi serio)
A tutaj Richie z Avą w Watykanie

Ps. Dzięki Thalion
https://www.facebook.com/bonjovipl
Chcę tylko dodać, że Richie sepleni jak nie wiem i dziwnie mówi (wiadomo dlaczego)
Cieszę się na solowy album Ryśka (ciekawa jestem czy mówi serio)

A tutaj Richie z Avą w Watykanie

Ps. Dzięki Thalion
BJ - It's my life - Always !
Jak dla mnie z tego wywiadu wynika, że Richie odpier*** maniane.
Pokłócili się. O co? Ciężko powiedzieć.
Jak dla mnie wina jest po obu stronach. Nie tylko Richie chciał przerwy po ostatniej trasie, sam Tico o tym mówił również. I zamiast dać sobie rok przerwy czy nawet niecały rok to JBJ pisze kawałki, troche korzystając z obecnych trendów i wio na trase. Ile oni tras ostatnio grali ? Ktoś mi poda rok w którym ostatnio nie byli w trasie? To argument który przemawia do mnie, że Jon również jest w jakimś stopniu winny.
A Richie... nowa płyta? moda? Koleś zrobił przerwe i łapie się za wszystko na raz?
Szczerze irytuje mnie jego postawa i jako jego wielki fan jestem zawiedzony.
A co do pisania, że Weathering czy Taking są kupą to ja nie pytam czym jest połowa WAN a szczególnie BWC. Kupą ^ 3
Dla mnie obaj panowie (Richie i Jon) są wypaleni i przerwa jest potrzebna, a raczej powinna już być w tym roku.
Trasa, za trasą, litości. Napiszcie coś wreszcie nie na kolanie, niech poczuje, że ten zespół w nowej twórczości nie pogrąża się totalnie.
Pokłócili się. O co? Ciężko powiedzieć.
Jak dla mnie wina jest po obu stronach. Nie tylko Richie chciał przerwy po ostatniej trasie, sam Tico o tym mówił również. I zamiast dać sobie rok przerwy czy nawet niecały rok to JBJ pisze kawałki, troche korzystając z obecnych trendów i wio na trase. Ile oni tras ostatnio grali ? Ktoś mi poda rok w którym ostatnio nie byli w trasie? To argument który przemawia do mnie, że Jon również jest w jakimś stopniu winny.
A Richie... nowa płyta? moda? Koleś zrobił przerwe i łapie się za wszystko na raz?
Szczerze irytuje mnie jego postawa i jako jego wielki fan jestem zawiedzony.
A co do pisania, że Weathering czy Taking są kupą to ja nie pytam czym jest połowa WAN a szczególnie BWC. Kupą ^ 3
Dla mnie obaj panowie (Richie i Jon) są wypaleni i przerwa jest potrzebna, a raczej powinna już być w tym roku.
Trasa, za trasą, litości. Napiszcie coś wreszcie nie na kolanie, niech poczuje, że ten zespół w nowej twórczości nie pogrąża się totalnie.
dlaczego?Miracle-BJ pisze: Chcę tylko dodać, że Richie sepleni jak nie wiem i dziwnie mówi (wiadomo dlaczego)
P.S. Ava i Ava... A może jest jakaś nagroda za tytuł Taty Roku? No chyba ,że Rychu puszcza w świat te fotki z usmiechniętą córka, żeby trochę wkurzyć Jona, który chyba nie ma tak dobrych relacji ze swoją...
-
- Have A Nice Day
wszystko ładnie, pięknie, ale jakoś Jon w Gdańsku nie wyglądał na potrzebującego przerwy. W koloni, Madrycie i Mediolanie to samo... To pracuś, jak będzie miał tydzień wolnego to złapie depresję, albo nawet zawału dostanieKondZik pisze: Dla mnie obaj panowie (Richie i Jon) są wypaleni i przerwa jest potrzebna, a raczej powinna już być w tym roku.
Trasa, za trasą, litości.
Zdecydowanie racja, ale mi chodzi o proces tworzenia a nie grania na żywo kawałków, a tutaj jest totalnie odwrotnie.Tomker pisze:wszystko ładnie, pięknie, ale jakoś Jon w Gdańsku nie wyglądał na potrzebującego przerwy. W koloni, Madrycie i Mediolanie to samo... To pracuś, jak będzie miał tydzień wolnego to złapie depresję, albo nawet zawału dostanieKondZik pisze: Dla mnie obaj panowie (Richie i Jon) są wypaleni i przerwa jest potrzebna, a raczej powinna już być w tym roku.
Trasa, za trasą, litości.