Powstaje nowy album Bon Jovi...

Dyskusje na temat albumów, ich oceny, opinie.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
adam2311
It's My Life
It's My Life

Post autor: adam2311 »

rozpierdala mnie jedno na tym forum,ze jak człowiek ma inne zdanie to od razu nagonka .na tym filmiku nie ma niczego wyjątkowego,bylem na tym koncercie i był zajebisty ale byłem tez na bon jovi i wiem ze to jest liga nizej
kowal
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

adam2311 pisze:rozpierdala mnie jedno na tym forum,ze jak człowiek ma inne zdanie to od razu nagonka .na tym filmiku nie ma niczego wyjątkowego,bylem na tym koncercie i był zajebisty ale byłem tez na bon jovi i wiem ze to jest liga nizej
Trafny argument - BJ liga niżej :). Albo dwie hehe.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
adam2311
It's My Life
It's My Life

dobrze wiesz ze to nieprawda!!!na bank sam w to nie wierzysz
kowal
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Jakbym miał wybrać koncert, jaki mogę zobaczyć jutro, nie byłoby to BJ. Wolę Maiden po raz piąty.
adam2311
It's My Life
It's My Life

na maiden tez byłem kilka razy i uwielbiam ich koncertowo.a ja pojde na ten i na ten i będę zajebiscie zadowolony

[ Dodano: 2013-03-03, 14:31 ]
ale moim zdaniem to zupełnie inne zespoly.maiden jest ekstraklasa klasycznego heavy metalu a bon jovi jest ekstraklasa pop-rocka wiec nie ma czego porownywac.akurat bon jovi,maiden,def leppard i deep Purple to sa najważniejsze zespoly mojego zycia i wybrać miedzy nimi bym nie potrafil
kowal
Awatar użytkownika
Milla
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Milla »

sobol_77 pisze:
Milla pisze:Czytam tą Waszą dyskusję i niestety, ale w wielu kwestiach przyznam Wam rację ;/ chłopaki nową płytą pokazali, że coraz bardziej staczają się do pop-rocku... Chcę ich bronić, mówić, że mają swój wiek, ale jest wiele przykładów na to, że wiek jest bez znaczenia. Mick Jagger wymiata do tej pory. Aerosmith jest sto lat dłużej na scenie a dalej robią fajne numery. Kilka razy już chyba podawałam "Street Jesus" na przykład... Wchodzi refren, drugi wers i buty spadają! http://www.youtube.com/watch?v=OxoXD0tpLvw a BJ przy nich to dzieciaki!
Mi osobiście podoba się kilka piosenek z płyty, ale niestety nie jest to stare BJ... Przez chwilę przez głowę mi przeszła myśl, że wypalił się w nich rockowy duch i ciągną to jeszcze dla kasy... Mam nadzieję, że tak nie jest :( mimo wszystko ich kocham, są częścią mojego życia i przez jedną płytę nie powiem im- żegnam- bo przecież uwielbiam ich muzykę, to co tworzyli tyle lat... i czekam na koncert w Polsce, bo to będzie spełnienie moich marzeń!
Niech ktoś ich kopnie w tyłek i powie--- hej, nazywacie się Bon Jovi, ta nazwa zobowiązuje!
Brawo !! Kolejny głos rozsądku a nie zapatrzenia !!
I głos rozpaczy ;/ przy dawnych piosenkach dalej się wzruszam, mogę je słuchać całymi dniami, a niektórych snippetów nawet do końca nie przesłuchałam... :zniesmaczony: totalna sieczka, nic się nie dzieje.
Jednakże jestem zakochana w I'm with you i Water made me. Ejmen też coś w sobie ma... Reszta taka sobą, bądź straszna :(
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Zgadzam się z Adamem2311. Płyty nie ma, nie słuchałem. Dostaję po łbie. Mówię swoją opinię. Po łbie. I co to za argumenty z tym Europe? Też byłem na nich w moim rodzinnym mieście, koncert super, atmosfera super...I co z tego? Byłem też na wszystkich największych zespołach rockowych świata poza Aerosmith...I na wszystkich świetnie się bawiłem...A zgadnij Sobol na którym zespole bawiłem się najlepiej a w Dreźnie zdarłem sobie gardło...
Ja mogę zrozumieć totalne wku%^ienie na zespół za BWC i country-pop ale to co tutaj się odbywa to frontalny atak na fanów i forumowiczów mających nawet minimalnie inne zdanie...
Awatar użytkownika
dobek994
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: dobek994 »

Forum Bon Jovi - nie jedziesz po Bon Jovi, lubisz ich nową twórczość - lepiej sie tu nie pokazuj :D

Bon Jovi to nie Europe, nie Maideni, nie Motley Crue, nie Aerosmith... te zespoły są całkowicie inne, porównywanie ich twórczości jest bezcelowe, jesteście naprawde zaskoczeni tym jak BJ teraz gra, mimo że tą drogą idą od Crusha?
Ostatnio zmieniony 3 marca 2013, o 13:56 przez dobek994, łącznie zmieniany 1 raz.
I'll never grow up, and I'll never grow old
Blame it on the love of rock n' roll!

https://www.facebook.com/bandmoonshiners/
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day

prezes1 pisze: Ja mogę zrozumieć totalne wku%^ienie na zespół za BWC i country-pop ale to co tutaj się odbywa to frontalny atak na fanów i forumowiczów mających nawet minimalnie inne zdanie...
I co w tym złego?? Za takie gówno powinni ich powiesić !!
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Mi samemu nie rzadko zdarza sie cos krytykować ale to co tu sie dzieje przekracza pewne granice. Nikt płyty nie przesłuchał a oceny jakbyście byli po kilkudniowym osłuchaniu. W dodatku wytwarza sie jakaś atmosfera,że ten kto skrytykuje to jest w ogóle cool i zajebisty a ten co chwali to jakiś oszołom. To jest forum na stronie autoryzowanego fan clubu Bon Jovi a nienawiści do WAN tu porównywalna ilość do potencjalnego forum antyfanów. Słabe to.
Po ogłoszeniu koncertu w Polsce to forum na nowo odżyło i to z wielką siłą a w niedługim czasie przy takiej atmosferze znowu zostanie z góra 10 aktywnie piszących osób. Nie mówie,że mamy tu zespołowi całować dupe ale troche umiaru.
Obrazek
adam2311
It's My Life
It's My Life

wreszcie piszecie normalnie.ja tutaj to boje się przyznać ze any other day czy brokenpromisland cenie np. wyżej niż raise your hands bo zaraz ze mnie zrobia oszołoma,wariata itd.a takie moje zdanie np.te utwory cenie naprawdę owiele wyżej niż wiele starych standarow
kowal
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Dand pisze:Mi samemu nie rzadko zdarza sie cos krytykować ale to co tu sie dzieje przekracza pewne granice. Nikt płyty nie przesłuchał a oceny jakbyście byli po kilkudniowym osłuchaniu. W dodatku wytwarza sie jakaś atmosfera,że ten kto skrytykuje to jest w ogóle cool i zajebisty a ten co chwali to jakiś oszołom. To jest forum na stronie autoryzowanego fan clubu Bon Jovi a nienawiści do WAN tu porównywalna ilość do potencjalnego forum antyfanów. Słabe to.
Dand, ku..wa przecież to co jakimś cudem za chwilę wyjdzie i ludzie będą za to płacić to nieporozumienie. Dawno takiego dramatu nie słyszałem - i schowajcie argument, że to tylko 90sek (pół utworu) - to i tak za dużo. Ja osobiście jestem wściekły za ten badziew i tyle. Żałosne granie na poziomie pozytywek z pluszaków.
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

Nikt nikomu nie daje po łbie, nie róbcie z siebie mięczaków ;) To, że ktoś jedzie po nowej twórczości zespołu, nie znaczy, że od razu pije do wszystkich którzy uwielbiają ten nowy twór. Piszcie swoje opinie ale nie chowajcie od razu głowy w piasek, na tym polega forum :)

Dodam tylko, żałuje, że zespół ma problemy powoli by obronić się chociażby koncertowo. Instrumentalnie jest fajnie ale wokalnie, patrząc na Jona jakie robi miny przy każdym wydawanym dźwięku jakby miał zatwardzenie i zarzuca swoje plecy na głowę, taki wysiłek mu to sprawia, plus poci się jak bóbr po 3 piosenkach - Panie Bon Jovi, profesjonalny piłkarz ma dietę i musi się jej trzymać, musi też regularnie ćwiczyć by być w formie - polecam rzucenie papierosów i ćwiczenia z profesjonalistą CODZIENNIE. Stać Pana :)
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day

PePe pisze:Nikt nikomu nie daje po łbie, nie róbcie z siebie mięczaków ;) To, że ktoś jedzie po nowej twórczości zespołu, nie znaczy, że od razu pije do wszystkich którzy uwielbiają ten nowy twór.
:brawo:
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Nikt tu z siebie nie robi mięczaków. Osobiście to Sobol może po mnie poskakać i mam nadzieję że przeżyję... ;)
Ale niech Sobol&co swoje wk....ienie przelewa jakoś na zespół bezpośrednio...
Natomiast wrażenie jest takie że właśnie jak ktoś broni(OD RAZU MÓWIĘ - NIE JA) BWC wylewa się na niego wiaderko pomyj...
Poza tym co się tak przejmujecie sprzedażą płyty w Polsce, będzie jak zawsze - tragicznie..
Najważniejszy jest koncert w Polsce a nie WAN i temu zadaniu forum i fanklub powinni poświęcić 95% uwagi...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Albumy i Wydawnictwa”