jako, że temat "organizacja na pge" trochę się zamydlił myślę, że warto wyodrębnić z niego osobny wątek - organizacja trybun podczas koncertu - toteż to niniejszym czynię.
Jakieś pomysły na aktywizację ?
Moderator: Mod's Team
jak zagwarantujesz pełne trybuny to o pomysł nietrudno, narazie trybunki sprzedają się tak sobiemande pisze:ako, że temat "organizacja na pge" trochę się zamydlił myślę, że warto wyodrębnić z niego osobny wątek - organizacja trybun podczas koncertu - toteż to niniejszym czynię.
Jakieś pomysły na aktywizację ?
mande pisze:no ale wg eventimu to niewiele miejsc jest wolnych na trubunach (tak mi sie wydaje). Sprzedaż trwa niecałe dwa miesiące, bez praktycznie żadnej kampanii promocyjnej. Została wolna może 1/3 miejsc
Jeżeli to prawda, to nie ma co ukrywać, że jest to (bardzo) słaby wynik. W 2010 i 2011 roku Bon Jovi i U2, to dwa zespoły najlepiej zarabiające na koncertach. Pamiętam jak na U2 w 2009 roku w Chorzowie sprzedaż rozpoczynała się po północy, to po pół godzinie pisało, że wszystkie bilety są sprzedane. Wtedy cieszyłem się z jakiegokolwiek biletu. Zainteresowanie było ogromne. Przy Bon Jovi nie spodziewałem się aż tak dużego zainteresowania, ale zdecydowanie większego niż te 10 tysięcy biletów.TheMop pisze:Wg Prestige MJM przez miesiąc sprzedano 10 tyś. biletów :]
A mnie ta liczba nie martwi. Jest to solidna podstawa.Krzysztof pisze:Jeżeli to prawda, to nie ma co ukrywać, że jest to (bardzo) słaby wynik. W 2010 i 2011 roku Bon Jovi i U2, to dwa zespoły najlepiej zarabiające na koncertach. Pamiętam jak na U2 w 2009 roku w Chorzowie sprzedaż rozpoczynała się po północy, to po pół godzinie pisało, że wszystkie bilety są sprzedane. Wtedy cieszyłem się z jakiegokolwiek biletu. Zainteresowanie było ogromne. Przy Bon Jovi nie spodziewałem się aż tak dużego zainteresowania, ale zdecydowanie większego niż te 10 tysięcy biletów.TheMop pisze:Wg Prestige MJM przez miesiąc sprzedano 10 tyś. biletów :]
Rozumiem, że U2 jest chyba najmocniejszą muzyczną marką w Polsce, ale Bon Jovi zagra w Polsce po raz pierwszy dlatego tym bardziej ten wynik jest rozczarowujący. Prestige będzie musiał zwiększyć promocję.