Koszulki?
Moderator: Mod's Team
- Bodzio
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: Hmmm...
- Kontakt:
Drukowałem już wiele koszulek, różnymi technikami - mam kilka kwestii technicznych związanych z projektem, które ewentualnie może będzie trzeba poprawić...
Do koncertu dużo czasu, uważam, że dużo osób jeszcze na to forum wejdzie, by się wypowiedzieć - także w tej kwestii - może dać im okazję?
Do koncertu dużo czasu, uważam, że dużo osób jeszcze na to forum wejdzie, by się wypowiedzieć - także w tej kwestii - może dać im okazję?
pozdrawiam serdecznie!
Artur
12-07-2019 - Warszawa, PL - BJ
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, DE - RS
16-07-2011 - Mannheim, DE - BJ
10-06-2011 - Dresden, DE - BJ
25-05-2008 - Leipzig, DE - BJ
24-06-2007 - London, UK - BJ
25-05-2006 - Nijmegen, NL - BJ
Artur
12-07-2019 - Warszawa, PL - BJ
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, DE - RS
16-07-2011 - Mannheim, DE - BJ
10-06-2011 - Dresden, DE - BJ
25-05-2008 - Leipzig, DE - BJ
24-06-2007 - London, UK - BJ
25-05-2006 - Nijmegen, NL - BJ
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
yanni, wg mnie najlepszy projekt z przedstawionych. Jeśli tylko na 100% będziemy mieć wyjaśniony temat praw autorskich to możemy się brać za druk.
Żeby potem wszyscy mieli szansę i czas sobie domówić.
[ Dodano: 2012-11-13, 10:04 ]
Tył koszulki najbardziej przypasowal mi autorstwa również yanni - taka flaga literkowa. Ten kontur Polski to jakoś tak za pstrokato się robi. przód koszulki jest bogaty więc tył powinien być prosty - sam biało - czerwony napis jest ok.
[ Dodano: 2012-11-13, 10:04 ]
Tył koszulki najbardziej przypasowal mi autorstwa również yanni - taka flaga literkowa. Ten kontur Polski to jakoś tak za pstrokato się robi. przód koszulki jest bogaty więc tył powinien być prosty - sam biało - czerwony napis jest ok.
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Moim zdaniem ten napis może być cały na biało. Mam dziwne wrażenie, że wyjdzie ładniej i będzie bardziej czytelne. Czerwień na czarnym tle po prostu może być nieczytelna, chyba, że będzie to bardzo jasna i nasycona czerwień.iwwka pisze:[ Dodano: 2012-11-13, 10:04 ]
Rozumiem, że chodzi o nawiązanie do kolorów flagi, ale tych nawiązań na ostatnich projektach jest strasznie dużo. Uważam, że nie wszystkie są potrzebne.
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
- eva80
- It's My Life
- Ulubiona płyta: Keep The faith
mi się bardzo podoba połączenie projektów yanni i Agaty - ten tył z małym napisem na tle mapki i adres na górze - rewelacja
i nie zgadzam sie ze mamy duzo czasu - sama wysyłka do wszystkich (a przeciez nie wszyscy zamówią od razu) będzie trwała tygodniami
poza tym pomysly beda sie pojawiac - moze lepsze a moze gorsze - trudno powiedziec ale im wiecej pomysłow tym wiekszy podzial wsrod nas bedzie
a jeszcze poza tym ja bym pochodzila w tej koszulce wczesniej zeby promowac wydarzenie mojego życia
i nie zgadzam sie ze mamy duzo czasu - sama wysyłka do wszystkich (a przeciez nie wszyscy zamówią od razu) będzie trwała tygodniami
poza tym pomysly beda sie pojawiac - moze lepsze a moze gorsze - trudno powiedziec ale im wiecej pomysłow tym wiekszy podzial wsrod nas bedzie
a jeszcze poza tym ja bym pochodzila w tej koszulce wczesniej zeby promowac wydarzenie mojego życia

"Remember that you're perfect God makes no mistakes"
Bez późniejszego domawiania to trochę słabo. Rozumiem, że im więcej naraz się wydrukuje tych koszulek tym koszt niższy i na pierwszą turę możemy zrobić listę ale trzeba sie dogadać z producentem tych koszulek żeby była możliwość ponownego domówienia - nawet za ciut wyższe pieniądze - żeby wszyscy mieli szansę nabyć taka koszulkę.agu pisze:Jestem za tym żeby poczekaća co do zamówień, skoro bierzemy wszyscy, to zamawiamy od razu wszyscy, żeby taniej było, bez domawiania i wcale nie będzie to trwało tygodniami
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jeśli masz udostępniony projekt w odpowiednio dużej rozdzielczości, to możesz sobie zamówić dowolną ilość w dowolnej firmie i wcale nie wyjdzie Ci to wiele drożej niż kupowanie masowe. Zniżka przy dużym zamówieniu będzie odczuwalna, ale spójrzmy prawdzie w oczy - nie będzie raczej powalająco wielka. Nie musisz "domawiać" w firmie, w której będzie złożone duże zamówienie, takie koszulki, pojedyncze, można zrobić nawet poniżej 20zł od sztuki.iwwka pisze:Bez późniejszego domawiania to trochę słabo. Rozumiem, że im więcej naraz się wydrukuje tych koszulek tym koszt niższy i na pierwszą turę możemy zrobić listę ale trzeba sie dogadać z producentem tych koszulek żeby była możliwość ponownego domówienia - nawet za ciut wyższe pieniądze - żeby wszyscy mieli szansę nabyć taka koszulkę.agu pisze:Jestem za tym żeby poczekaća co do zamówień, skoro bierzemy wszyscy, to zamawiamy od razu wszyscy, żeby taniej było, bez domawiania i wcale nie będzie to trwało tygodniami
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
19 VI 2013, Gdańsk
- 99-in-the-shade
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Ulubiona płyta: NJ - KTF - TD
- M.J.
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Wydaje mi się, że do końca roku powinniśmy mieć chociaż wybrany wzór. Zapisy na koszulki, wpłaty, etc. - wszystko trwa, a czas leci. Sama wysyłka może nie zajmie dnia, ale w miesiącu-dwóch powinna się zamknąć. Wbrew pozorom może nie być nas aż tak dużo. 
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Przód Yanni'ego jest ok, jak ktoś tu wcześniej pisał, skoro robimy to dla użytku własnego (bez komercji), heart&dagger może być spoko. Natomiast co do tyłu, to te projekty trochę mi się pomieszały :p Ale jestem za tym, aby z tyłu było mniej niż z przodu. Może być jakiś cytat, ale nawiązujący do fanklubu, coś w stylu Blood on Blood 
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Learning how to fly with a broken wing...