Agata BJ pisze:Z tymi rękawami faktycznie może być problem. Zależy nam jednak byśmy mogli się łatwo odnaleźć, więc jeśli nick nie zaistnieje na koszulce to należy pomyśleć, gdzie indziej można go umieścić. Macie jakieś pomysły?
eva80 pisze:ja proponuję z tyłu dorzucić kontur mapki Polski i adres bonjovi.pl
Zrobiłam coś takiego na próbę (tył): Obrazek
Nie jestem przekonana do takiego układu, ale skoro padła taka propozycja to pomyślałam, że pokażę jak to wygląda.
Przód wyglądałby wtedy tak (bez dodatków na rękawach): Obrazek
Thalion pisze:Nie wiem czy dodawanie daty na koszulce jest dobrym pomysłem, bo data i miejsc pewnie pokaże się na przynajmniej jednym typie koszulki koncertowej sprzedawanej na stadionie. My mamy zaznaczyć KIM jesteśmy, a nie GDZIE I KIEDY jesteśmy...
Oczywiście koszulka, tak jak już pisałam, ma być naszą wizytówką jako fanklubu. Uważam jednak, że sama data koncertu może się pojawić, a nawet powinna Nawet jeśli będzie też na koszulkach od organizatorów.
Agata jak dla mnie to ideał - kupiłabym nawet w tej chwili, a moze sprobuj adres strony dac na górze? bo ten uklad rzeczywiscie ma w sobie cos nie tak
"Remember that you're perfect God makes no mistakes"
Agata BJ pisze:
P.S - Mój mąż podrzucił mi świetny pomysł, jeśli chodzi o nasze nicki. Moglibyśmy mieć silikonowe bransoletki, które podobno nie są drogie. A na bransoletce nick W kolorach narodowych rzecz jasna (np. http://www.silikonowebransoletki.pl/opaska-silikonowa/ , gdzie opaska z nadrukiem kosztuje ok. 2,30zł/szt.)
Generalnie twoje projekty są w tej chwili najlepsiejsze
+ np. czarna bransoletka z białym / czerwonym nickiem (+np. dopiska BON JOVI - żeby nie było ) i myślę że wszyscy będą zachwyceni
Myślę że jakbyśmy hurtowo kupili takie bransoletki to wyszło by taniej - np. po 2zł
AgataBJ Idealnie, jeszcze tylko dorzucić gdzieś mój upragniony heart&dagger... mmm
Bransoletki również genialny pomysł, na takie pomysły czekaliśmy Tanio i praktycznie[/b]
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Jeżeli chodzi o prawa, to nie robimy tego w celach zarobkowych,nie sądzę żeby ktoś się tego czepiała.Na dobrą sprawę użycie słowa Bon Jovi już mogło by być jakimś tam złamaniem prawa autorskiego... nazwa jest zastrzeżona.
Ale jak pisałem nie robimy tego dla zarobku a można powiedzieć że w celach promocyjnych a logo jest trochę zmienione
yanni, przód super!
Natomiast nie rozumiem idei umieszczania adresu www na koszulkach, mamy tak nie skomplikowany adres, że jeżeli ktoś będzie chciał poszukać to łatwo znajdzie forum.
Talia pisze:yanni, przód super!
Natomiast nie rozumiem idei umieszczania adresu www na koszulkach, mamy tak nie skomplikowany adres, że jeżeli ktoś będzie chciał poszukać to łatwo znajdzie forum.
No wiesz jak już robimy reklamę fankubu to dobrze jest podać namiary na stronę.
A tak poważnie to tył może być czysty