Bilety - Wszystko o biletach
Moderator: Mod's Team
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Spoko przecież oficjalnie sprzedaż jutro rusza 
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Dobra teraz ja mam kilka pytań
Jeśli ktoś wie
Jeśli się powtórzę to przepraszam 
Czy na eventim są zamieszczane jakiekolwiek informacje o kończących się biletach ? Czy tak po prostu z minuty na minutę już np nie będzie ?
I orientacyjnie lub też Waszym zdaniem - ile osób zdecyduje się na DC ? Czy uważacie np, że będzie tam tak mało osób, że spora ilość przeprowadzi się z GC do przodu ?
Czy na eventim są zamieszczane jakiekolwiek informacje o kończących się biletach ? Czy tak po prostu z minuty na minutę już np nie będzie ?
I orientacyjnie lub też Waszym zdaniem - ile osób zdecyduje się na DC ? Czy uważacie np, że będzie tam tak mało osób, że spora ilość przeprowadzi się z GC do przodu ?
One light burning ...
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Wydaje mi się, że nie będzie tych osób wiele. Nawet na forum widać, że tylko kilka osób się pokusiło o DC. A nie pójdą tam raczej osoby, które nie są wielkimi fanami. Większość wybiera GC z tego co widzęJustysia pisze:I orientacyjnie lub też Waszym zdaniem - ile osób zdecyduje się na DC ? Czy uważacie np, że będzie tam tak mało osób, że spora ilość przeprowadzi się z GC do przodu ?
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Oficjalne info od Pana z Empiku w Porcie Łódź dla tych z Was, którzy będą chcieć jutro kupić tam bilety. Sprzedaż u nich rusza razem ze sprzedażą na eventim.pl (ta oficjalna zaczyna się jutro) czyli bilety na wszystkie sektory powinny być dostępne bez żadnego problemu w każdym salonie sieci na terenie Polski. Trzymam go za słowo bo sam się tam jutro wybieram. Cel: GC Fast Track
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja też mam taki.Smolek pisze:Ja już kupiłem.Frankie pisze: Cel: GC Fast TrackA takie pytanie dużo z Was kupiło ten typ biletu?
Fajnie, że będzie z kim pogadać przed koncertem
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Ja mam takie pytanie... czy ktoś się orientuje czy między GC Fast Track a Zwykłym będą barierki czy też nie? Bo plan stadionu na Prestige MJm i na eventimie różni się od siebie a ja wciąż się waham i nie wiem który bilet kupić
. Myślałam, że różnica pomiędzy nimi to tylko czas wejścia na stadion i tourbook. Ktoś coś wie?
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Była już dziś mowa o tym na forum 
Osoba z MJM poinformowała mnie, że na dzień dzisiejszy barierek między GC Fast Track a GC ma nie być. Do koncertu jednak jeszcze dużo czasu i nie wiadomo jak to będzie na 100%.
Ja bym się jednak nie martwiła, do tej pory barierek prawie nigdy nie było (pisze prawie bo ktoś wspominał, że raz się zdarzyło).
Osoba z MJM poinformowała mnie, że na dzień dzisiejszy barierek między GC Fast Track a GC ma nie być. Do koncertu jednak jeszcze dużo czasu i nie wiadomo jak to będzie na 100%.
Ja bym się jednak nie martwiła, do tej pory barierek prawie nigdy nie było (pisze prawie bo ktoś wspominał, że raz się zdarzyło).