Sport

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Xander
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: Xander »

Smolek pisze:Kiedyś uwielbiałem ten sport, a teraz co raz bardziej mnie zniechęca. Małysz chyba dobrze, ze odszedł, bo teraz "mafia austriacka" rządzi, a nie duch sportu..
To kombinowanie trwa nie od dzisiaj. I o faworyzowaniu Austriaków mówi się od dawna. Przecież połowa tej świty to albo Austriacy, albo Niemcy, więc czego innego można się spodziewać. ;) Małysz odszedł, to skończyły się skoki. ;)
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

Xander pisze:
Smolek pisze:Kiedyś uwielbiałem ten sport, a teraz co raz bardziej mnie zniechęca. Małysz chyba dobrze, ze odszedł, bo teraz "mafia austriacka" rządzi, a nie duch sportu..
To kombinowanie trwa nie od dzisiaj. I o faworyzowaniu Austriaków mówi się od dawna. Przecież połowa tej świty to albo Austriacy, albo Niemcy, więc czego innego można się spodziewać. ;) Małysz odszedł, to skończyły się skoki. ;)
Kiedyś też było jakieś kombinowanie, ale teraz jest bardziej widoczne. Po wprowadzeniu tych wskaźników wiatru, to zamiast aby było bardziej sprawiedliwie, to jest zdecydowanie gorzej.. Jak są porównywalne warunki, to ten system się sprawdza, ale jak wiatr wieje z różnych stron, a do tego raz jest mocny, a drugi słaby, to na pewno ciężko o sprawiedliwość. Ale to nie dotyczy Austriaków, bo oni są nietykalni, i muszą skakać w najlepszych warunkach, a jak nie to zdejmą ich z belki poczekają na dobry wiatr, albo od nowa zaczną serię.. A jak zobaczę, że Schlieri dostaje 17 za to, że ledwo co ustał, to mnie nerwica bierze.. Jak Schlieri wymachuje, i puka w głowę po skoku na to, ze puszczają go słabych warunkach, czy coś podobnego, to nie ponosi żadnych konsekwencji, tylko jeżeliby Stoch coś takiego zrobił, to już by się na niego uwzięli..
EmmaBALE
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul
Kontakt:

POTWIERDZAM. *****

Post autor: EmmaBALE »

KondZik pisze:POLSKA - ANGLIA 73 na Wembley
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/wideo/z ... 73/5062409

z okazji 38 rocznicy
_______________________________________________________________________________________________
Na tym meczu niektórzy płakali ze: SZCZĘŚCIA !! :jupi: ♥♥♥♥♥

http://youtu.be/-RUXaDB3NPU

_______________________________________________________________________________________________
Załączniki

[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]

[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]

Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2013, o 19:24 przez EmmaBALE, łącznie zmieniany 2 razy.
KondZik

Post autor: KondZik »

Brawo STOCH !!!!
I ten uśmiech przed skokiem. Radość po skoku!! :jupi: :brawo: :bije:
Awatar użytkownika
Xander
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Nie widziałem całego turnieju, ale jego skok tak, naprawdę świetnie się spisał. Zasłużona wygrana. :) :brawo:
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

KondZik pisze:Brawo STOCH !!!!
I ten uśmiech przed skokiem. Radość po skoku!! :jupi: :brawo: :bije:
A pokonanie Schlieriego.. bezcenne. Brawo Kamil, pokazujesz klasę. Aby jeszcze nie raz utarł nosa Austriakom, a przede wszystkim Schlieremu, którego nie cierpię. Stoch wskoczył na 4 miejsce w generalce, ostatnio jest w kapitalnej formie. ;)
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Stało się!!! New York Giants nowymi mistrzami NFL!! To na co liczył Richie Sambora, czym podzielił się ze wszystkimi fanami na twitterze potwierdziło się. Spotkanie trzymało w napięciu dosłownie do ostatnich sekund. Warto było zarwać nockę dla Super Sunday. W przerwie całkiem przyzwoite show dla publiczności zgromadzonej na Lucas Oil Stadium dała Madonna. Wszystko byłoby ok. jednak media zgorszyło zachowanie osoby zaproszonej przez Madonnę do gościnnego występu. MIA mogła się powstrzymać od pokazywania całemu światu środkowego palca. Poniżej pełny występ Madonny. Ci którzy nie widzieli (a nie podejrzewam by ktoś tutaj dzielił moją pasję dla NFL) nie widział występu to polecam gorąco. Tym bardziej, że już zostało zapowiedziane kolejne show Madonny w Polsce.

Vivat Coughlin!! Vivat Eli!! Vivat Giants!!

http://www.youtube.com/watch?v=PyfdoZldrS4

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
EVENo

Post autor: EVENo »

Formuła 1 ponownie rusza w świat. Tegoroczny sezon zapowiada się niezwykle interesująco, ponieważ żaden zespół nie ma wyraźnej przewagi.

Pierwsze kwalifikacje padły łupem kierowców McLarena, jeżeli Hamilton i Button nie przegrają startu powinni dowieść dublet do mety. Ciekawiej powinno być za ich plecami - sensacyjny skład drugiej linii to Grosjean i Schumacher, dopiero za nimi oba Red Bulle, gdzie o dziwo lepiej spisał się Mark Webber. Katastrofalna forma Ferrari spisuje ten zespół na straty, przynajmniej w pierwszej części sezonu.

Zaskakujące są wyniki i ogromne różnice w wewnętrznych pojedynkach zespołowych w niektórych przypadkach. Przede wszystkim Lotus (3. Grosjean / 18. Raikkonen), Williams (8. Maldonado / 14. Senna) oraz Sahara Force India (9. Hulkenberg / 15. di Resta). Nie mówiąc już o Alonso i Massie, gdzie ten pierwszy wykonał czas o sekundę lepszy, mimo wypadnięcia z rywalizacji w połowie Q2.

Reszta teamów utrzymuje wciąż identyczną formę - kierowcy Saubera odpadają w Q2, Caterham nadal traci blisko sekundę do następnego wyniku utrzymując jednocześnie bezpieczną przewagę nad Marussią. Zespół HRT jak zwykle się ośmiesza.

Mam nadzieję, że wyrównane rezultaty, chęć pokazania dominacji już na samym początku sezonu oraz uliczna charakterystyka toru w Melbourne przyniosą garść emocji podczas jutrzejszego wyścigu o Grand Prix Australii.
Awatar użytkownika
Xander
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Mnie bardzo pozytywnie w tym wyścigu zaskoczył Maldonado i szkoda że na ostatnim chyba kółku rozwalił bolid. A anglicy zasłużenie wygrali, prowadzili od początku do końca.
specops
I Believe
I Believe

Post autor: specops »

No, to po ostatnim wyścigu Xander jesteś chyba usatysfakcjonowany ;)
Awatar użytkownika
Xander
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

specops pisze:No, to po ostatnim wyścigu Xander jesteś chyba usatysfakcjonowany ;)
Oj byłem byłem, przyznam się że te mistrzostwa mi się podobają. Co wyścig to kto inny zwycięża. Dawno tak nie było. :)
sebcio14
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: sebcio14 »

Historyczny sukces Polskich siatkarzy ! Wygrali Ligę Światową nie dając szans w finale USA. Szacun ! :D
EVENo

Post autor: EVENo »

Nikomu nieznana zawodniczka zdobyła srebrny medal igrzysk olimpijskich w nikomu nieznanej dyscyplinie. I to jest fantastyczne w tej imprezie, każdy ma szansę na swoje piękne 5 minut.
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

To już jest koniec - nie ma już nic !!!
Niech w końcu wszyscy przestaną się cieszyć na zapas, bo zawsze się kończy wielkim rozczarowaniem ! ;[
BJ - It's my life - Always !
sebcio14
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: sebcio14 »

Siatkarze dostosowali się do poziomu polskich faworytów do medali na IO.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”