Na eBay'u jest chyba jedna aukcja z Goldenami na Wiedeń, ale to raczej przygotuj się na to, że taniej jak 250e nie zlicytujesz, tam teraz czychają wieeelcy fanatycykejt93bub pisze:Wiem, że już mało czasu zostało do koncertu, ale prztrząsnęłam internet tak jak mogłam, żeby znaleźć bilet Golden Circle. Niestety nigdzie nie znalazłam. Jeśli też szukacie, albo znaleźliście to dajcie proszę znać GDZIEbaaaardzo mi zależy.
Wiedeń 22.07.2011
Moderator: Mod's Team
- Talia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
jovizna pisze:
Szanse zawsze istniejąmusisz tylko dokładnie wiedzieć w jakim hotelu się zatrzymują... a to już nie takie proste. Nikt raczej taką wiedzą się nie dzieli - rozumiesz - po co robić sobie konkurencje. Oczywiście próbuj, może ktoś Cię wtajemniczy.
Sama czekałam 2 razy w Londynie, ale za pierwszym razem było ponad 34 stopnie, więc zrezygnowałam, bo było za gorąco oczywiście żeby czekać na JBJ.A ostatnio trafiłam na OGROMN? manifestację, tuż obok hotelu, więc zrobił się taki korek i taki hałas, że usunęłam się stamtąd po niecałej godzinie, bo pomyślałam sobie po co mi to? Przecież się na nich nie rzucę, o autograf nie zabiegam, wspólne zdjęcie i tak pewnie graniczyłoby z cudem a zobaczyć ich z bliska to mogę na koncercie. Poza tym to ich prywatny czas.
Jeśli bardzo Ci zależy, to możesz czekać, ale przygotuj się na czekanie całodniowe. Nigdy nie wiesz o której wyjdą... o 11-ej, 16-ej czy może na "nocne czuwanie" o 22-ej.
Jak to mówią - TRZEBA BYć W ODPOWIEDNIM MIEJSCU W ODPOWIEDNIM CZASIE I MIEć DU?O SZCZęŚCIA.
Co do reszty pytań - Richie myślę, że zawsze jest chętny do nawiązania kontaktu z fanami. Jon - jak baba - zależy którą nogą wstanie z łóżka a Tico i David to chyba trzymają się z tyłu.
Mimo wszystko - powodzenia.
Pamiętaj, jesteś facetem a to już duży PLUS
Hehe dzięki za info
Co do hoteli to oczywiście nie liczę że ktoś sprzeda tego newsa ogólnie ale i tak poszperam deczko
Gdybym miał obstawiać w ciemno to zaryzykowałbym najdroższy hotel w Wiedniu wszak stać ich przecież

![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Mały OT:
Co do odpowiedniego momentu i miejsca to nawet mi nie mów bo w zeszłym roku na czuja czekaliśmy na U2 pod najdroższym hotelem (de facto pałacem) w Zurichu i niestety kilka godzin w rażącym słońcu na nic się zdało. Zaś kilka tygodni później byłem na koncertach wspomnianego U2 w Portugalii. Grali w Coimbrze - pierwszy dzień płyta a drugi trybuna ale po I koncercie byłem tak padnięty że nie chciało mi się gnać do Porto bo to najbliższe duże miasto Coimbry i czatować a to był B??D ! Bo spali zgodnie z przypuszczeniami w Porto i sporo osób dostało grafy

Chociaż najgorszy hard core był na Depeche Mode w ?odzi bo tam niby od ręki było wiadomo że nocują w najdroższym hotelu w ?odzi ale na nic się to zdało bo: Dave Gahan zajął sobie całe piętro w hotelu i nikt nie mógł nawet z pokoju wyjść kiedy Mr. G spacerował po korytarzu, Martin Gore wyszedł na zakupy do pobliskiego Centrum Handlowego ale zbył fanów, grzecznie bo grzecznie ale zbył zaś Andy Fletcher siedział w hotelowym lobby i mimo że czekało może z 8 osób i cichusieńko byliśmy to jedyne co zrobił to nam pomachał i wziął dupę w troki...DNO !

- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Szukaj w tych najbardziej LUKSUSOWYCH. Wysoka cena nie zawsze jest gwarantem jakości. Na pewno będzie to gdzieś w pobliżu miejsca koncertu a nie na drugim końcu miasta. Powodzenia. Sama szukałam, ale nic mi nie wpadło w oczy.Hutch pisze:
Hehe dzięki za info
Co do hoteli to oczywiście nie liczę że ktoś sprzeda tego newsa ogólnie ale i tak poszperam deczko
Gdybym miał obstawiać w ciemno to zaryzykowałbym najdroższy hotel w Wiedniu wszak stać ich przecieża tak się składa że te topowe hotele znajdują się w ścisłym centrum miasta więc można się pokręcić tu i ówdzie zwłaszcza że bilety na trybunki są. W Berlinie sprawa jest oczywista że zamelinowaliby się w hotelu Adlon na Placu Paryskim bo tam wszystkie gwiazdy nocują
![]()
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ceny szaleńcze, tyle zapłaciłam za Golden z backstage i lepiej na tym wyszłam;pMoniaD pisze:W cenie podstawowej też nigdzie nie widzę, a takie z drugiej ręki to może tutaj?
http://www.viagogo.pl/Concert-Tickets/R ... s/E-320522
Jestem troszke zdesperowana, ale nie aż tak
Jeśli ktokolwiek ma do sprzedania 1 GOLDEN CIRCLE do Wiednia (w cenie rozsądnej:) ) to pisać na priv!
Macie tu dzieciaki małą podpowiedź.Hutch pisze:Co do hoteli to oczywiście nie liczę że ktoś sprzeda tego newsa ogólnie ale i tak poszperam deczkojovizna pisze:
Szanse zawsze istniejąmusisz tylko dokładnie wiedzieć w jakim hotelu się zatrzymują...
bartekbb23 pisze:cintus pisze:Macie tu dzieciaki małą podpowiedź.
Nie jestem fanem Springsteena jakimś wybitnym, ale czy to aby na pewno on?![]()
Czy nie jest to przypadkiem jakiś jego podstawiony sobowtór? Bo coś w komentarzach się śmieją z tego i piszą o jakimś Nilsie
Hahaha no przecież na kilometr widać że to nie jest Bruce
ale pomysł z hotelem całkiem całkiem
Zawsze mnie zastanawia skąd Ci wszyscy ludzie wiedzą w którym hotelu będzie urzędował dany zespół czy performer ? I zawsze wianuszek ludzi...czy oni faktycznie koczują cały dzień ? No i przecież z reguły taką gwiazdę wypuszcza się tylnym wejściem najlepiej już od garażu
djpj1 pisze:dwa pytania odnosnie koncertu w Wiedniu.czy bilet na koncert upoważnia do bezpłatnego poruszania sie po Wiedniu?Metro,autobus..przed koncertem i po?
Niestety nie
Hotel/Hostel Strawberry. Ja nigdy nie korzystałem ale znajomi byli i bardzo sobie chwalili zwłaszcza jeśli chcesz jechać "po kosztach"djpj1 pisze:..i drugie pyt.moze ktos zna jakis fajny nie drogi hotel w Wiedniu?
-
- It's My Life
-
- It's My Life