Wspólny wyjazd do Drezna

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
ekoper
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: ekoper »

Dobra, czy ktoś by chciał dołączyć do busa - poszukujemy min 2 osób - cena ok.200zł, a wyjazd z Warszawy (centrum) przez Wrocław (zatrzymujemy się na chwilkę żeby zabrać Ibonkę -dziewczyna, ktora organizowała poprzednim razem wyjazd forumowy do Lipska) i Zgorzelec.
Bardzo proszę o szybką odpowiedź - decyzję ostecznie chcemy podjąc w poniedziałek.
Jak się nikogo nie znajdziemy to jedziemy z wyjazdownią, ja osobiście pewnie z Wrocławia.
andrzej
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: andrzej »

Ekoper - ja się piszę na 99,99 %.
Potwierdzę Ci w poniedziałek. Trzymaj dla mnie miejsce.
Napisz do Estrella, wiem że też szuka miejscówki.
Andrzej
ekoper
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

andrzej pisze:Ekoper - ja się piszę na 99,99 %.
Potwierdzę Ci w poniedziałek. Trzymaj dla mnie miejsce.
Napisz do Estrella, wiem że też szuka miejscówki.
Słonko, czy to nie Ty mi pisałeś wczoraj na maila, że jedziesz z Shortcutem??
Ale jak nie no to tym bardziej super! :cfaniak:
Napiszę do Estrella.
andrzej
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Czy ktoś już zrezygnował z transportu z Shortcut?
Jak wygląda sprawa zwrótów finansowych za opłacony przejazd?
Andrzej
ekoper
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

andrzej pisze:Czy ktoś już zrezygnował z transportu z Shortcut?
Jak wygląda sprawa zwrótów finansowych za opłacony przejazd?
przedzwoń do nich w poniedziałek rano. ponieważ to już mniej niż miesiąc do wyjazdu to muszą sie zadeklarować czy wyjazd dojdzie do skutku czy nie.
nie mogą Was przecie zostawić na lodzie na dwa dni przed koncertem...
i proszę daj mi znać na maila w poniedz czy mamy Ci trzymać miejsce i jak Ci się uda to skontaktuj się z Estrelle, bo mi nie odpisuje :(
mała-mi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mała-mi »

ekoper pisze:ponieważ to już mniej niż miesiąc do wyjazdu to muszą sie zadeklarować czy wyjazd dojdzie do skutku czy nie.
nie mogą Was przecie zostawić na lodzie na dwa dni przed koncertem...
Niestety, ale nie muszą się wcale deklarować tak wcześnie. W regulaminie zastrzegają sobie prawo do odwołania wyjazdu na 7 dni przed koncertem! Ponadto, gdy koncert zostanie odwołany to oni zwracają tylko 50% ceny e-vouchera na przejazd.
Jedyna opcja dla tych, którzy wpłacili już pieniądze na ten przejazd, czyli również dla mnie, to rezygnacja z przejazdu - aktualnie zmieścimy się w progu powyżej 21 dni przed dniem wyjazdu, więc potrącenie będzie w wysokości 25% tego co wpłaciliśmy, z zastrzeżeniem, że nie wlicza się tutaj opłaty serwisowej. Niestety nigdzie nie jest wyjaśnione co to ta opłata serwisowa i jaka to jest kwota.
Wrzucam linka do regulaminu, gdyby ktoś był zainteresowany:
http://www.shortcut.pl/e-regulamin_shortcut.pdf

Gdyby nie to, że już wpłaciłam to bardzo chętnie zabrałabym sie z Wami. Napisałam do Shortcut maila z zapytaniem ile jeszcze nieszczęśników potrzebują, aby wyjazd doszedł do skutku. Jak tylko dostanę jakąś odpowiedź, wrzucę tutaj i o to samo proszę innych, którzy się z nimi będą kontaktować.
Co najśmieszniejsze na ich stronie w ofercie wciąż widnieje opcja przejazdu z Wrocławia, podczas gdy mnie już ponad 2 miesiące temu informowali, że zainteresowanie jest malutkie i na pewno ten wyjazd się nie odbędzie. Trochę żenada. ;/
"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."
ekoper
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

faktycznie, masz rację.
Trochę to chamskie będzie jak się okaże na te 7dni przed koncertem, że z transportu nici :/
ale wtedy oddają 100% poniesionych kosztów, 50% gdy to koncert odwołają.

To na zachętę wrzucam zdjęcia "naszego" potencjalnego busika, bo nam się on bardzo podoba:

Obrazek

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Obrazek

to autko co w tyle co widać, to nasz "plan awaryjny", bo brat kierowcy też ma busika i stawi się jakby co... więc 100% zabezpieczenie.
?eby jeszcze tylko Sambora się też w Dreznie stawił! :beksa:
andrzej
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Rozmawiałem właśnie z Shortcut.
Szanse są wg nich na 95%, bo czekają na wpłaty od trzech osób, które mają uzupełnić busa.
W środę około południa ma być już ostateczna wiadomość.
Ekoper, czy masz możliwość poczekać do środy w sprawie miejsca? (baaaaardzo proooooszę) (tak jak pisałem wcześniej, mam zapłacony u nich transport i dlatego czekam na ostatnią chwilę)
Andrzej
ekoper
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Sprobujemy, ale zadeklarowalismy sie ze we wtorek oddzwonimy z decyzja ostateczna.
Ale wyglada na to ze Estrella sie zdecydowala, wtedy pewnie z Toba czy bez;P i tak bierzemy tego busa bo wszystko nam odpowiada i warto nawet dac te 40zl wiecej.
andrzej
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

A jaka byłaby zrzuta od osoby?
Andrzej
ekoper
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

No na teraz z Toba wychodziloby 200zeta, bez Cie 240.
mała-mi
Keep The Faith
Keep The Faith

A w razie gdyby Shortcut nie doszedł do skutku macie jeszcze jakies miejsce dla mnie w busie? :)
"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."
mała-mi
Keep The Faith
Keep The Faith

A w razie gdyby Shortcut nie doszedł do skutku macie jeszcze jakies miejsce dla mnie w busie? :)
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Mam prośbę, może mi ktoś w jednym poście napisać jak to wszystko wygląda, z shortcutem, wyjazdownią i prywatnymi wyjazdami, co raczej dojdzie do skutku, co może nie dojść i kto ma wolne miejsca u siebie w busach? ;)
Estrella
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Estrella »

Andrzej ja wczoraj nie zdążyłam już napisać i dopiero teraz mam chwilę, mnie dziewczyny właściwie wczoraj przekonały. Płacisz 11zł więcej, wyjeżdżasz o godzinie gwarantującej Ci dojazd na miejsce na czas żeby zająć jakieś dobre miejsca na koncercie, jedziesz w 6 osób czyli nie masz niemiłosiernego ścisku i nie jesteś zdany na widzimisię 19 czy też więcej różnych osób.
Shortcut czeka też na moją wpłatę i na chwilę obecną ja się nie szykuję do przelewu, jeśli możesz wycofać teraz pieniądze to bierz i dobijaj do nas.
22.07.2011r. - Wiedeń, Austria

BON JOVI nic dodać nic ująć... energia, emocje, elektryzujący głos...
ODPOWIEDZ

Wróć do „The Circle Tour 2010 / Open Air Tour 2011”