Offtop

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ

Wchodisz do pokoju i widzisz Toma Hanksa myjącego zęby Twoją łyżką. Co robisz?

Wytrącam się z równowagi i upadam na dywan
12
13%
Dzwonię do Gabryśki, bo nie mam w domu orzechów
15
16%
Biorę szklankę i uderzam nią mojego kota
3
3%
Wypluwam Domestos, który chciałem wypić
9
10%
Budyń
54
58%

Liczba głosów: 93

Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

Shakira wystąpi w Polsce. Wszystkich sprowadzają tylko oczywiście nie Bon Jovi.
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

EVENo do tablicy!
Dlaczego twój avatar taki skwaszony?
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

imp pisze:EVENo do tablicy!
Dlaczego twój avatar taki skwaszony?
Pewnie miał ciężki dzień..
EVENo

Post autor: EVENo »

Szkoda gadać... może jutro, dziś nie mam sił o tym rozmawiać... Tak, czy siak, dziś jest jeden z tych dni, w których Wild Is The Wind wywołuje u mnie łzy.
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

EVENo pisze:Szkoda gadać... może jutro, dziś nie mam sił o tym rozmawiać... Tak, czy siak, dziś jest jeden z tych dni, w których Wild Is The Wind wywołuje u mnie łzy.
Rozumiem Cię. Każdy ma taki gorszy dzień..
Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

Pamiętacie, jak pisałem coś o obejściu limitów czasowych na portalu MegaVideo? Właśnie odkryłem pewną rzecz która mi się przyda. Limity są zdejmowane na jedną godzinę. Od 11:00 AM do 12:00 PM. Dzisiaj stamtąd ściągnąłem odcinek programu "Fort Boyard" z 1992 roku, który trwa dokładnie 90 minut. Jeżeli plik jest dłuższy (ok. 100 minut) warto rozpocząć ściąganie koło 10:20 AM. Oczywiście na Internet Explorerze, bo jak zainstalujesz "Orbit Downoadera", to uaktywnia się pewna aplikacja, która ściąga dany plik video, równocześnie z jego ładowaniem na stronie. Ile filmu się załaduje, tyle zostanie ściągnięte.
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Już za 20 minut rewanżowy mecz pomiędzy Barcą a Arsenalem w LM. Nie ukrywam, że wolę zdecydowanie angielski zespół, ale będzie niesamowicie ciężko, bo na Camp Nou zawsze się ciężko gra. Ale mam nadzieję, że Arsenal wygra ze Szczęsnym w bramce, który poprowadzi "Kanonierów" do kolejnej rundy.
sebcio14
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: sebcio14 »

Oglądał ktoś dzisiaj Must Be The Music, w którym byli debile, którzy jak dla mnie kompletnie zepsuli Bad Name? Wokal nie w tempie, a gitara to już w ogóle do bani, jeszcze ten ich image. Jeśli chcieli już się ustosunkować do BJ z lat 80 to każdy powinien wyglądać jak odpowiednik każdego z członków zespół, a nie jakieś ch*j wie co. Tyle ode mnie.
karola2210
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: karola2210 »

sebcio14 pisze:Oglądał ktoś dzisiaj Must Be The Music, w którym byli debile, którzy jak dla mnie kompletnie zepsuli Bad Name? Wokal nie w tempie, a gitara to już w ogóle do bani, jeszcze ten ich image. Jeśli chcieli już się ustosunkować do BJ z lat 80 to każdy powinien wyglądać jak odpowiednik każdego z członków zespół, a nie jakieś ch*j wie co. Tyle ode mnie.
Nic dodać, nic ująć. Wykon beznadziejny.
Jestem ciekawa skąd pomysł na czerwone włosy u wokalisty? Chyba im się zespoły pomyliły.
Awatar użytkownika
misiek_93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misiek_93 »

Dla tych co nie widzieli: Nasty Cure - You Give Love A Bad Name w programie Must Be The Music
Geminiman019

Nie żyje niedźwiedź polarny Knut, który był w berlińskim ZOO.
EVENo

Moja mama wyszukując informacji o rybkach (konkretnie o rozmnażaniu się jednego z gatunków, które mamy w akwarium) natknęła się na forum, w którym pewien bardzo mocno udzielający się użytkownik ma za avatara... buźkę z HANDa. Jest to gif z delikatnymi efektami graficznymi (Hand mruga i podnosi brew).
Użytkownik ma nick Kaef. Oto jego profil:

http://www.akwaswiat.net/member.php?act ... e&uid=3212

Czy to ktoś z Was? A może orientujecie się czy ktoś z nieudzielających się już userów interesował się akwarystyką?
Geminiman019

Zrobiłem na YouTube mały eksperyment. Do teledysku One Metalliki dałem komentarz (po angielsku) że "Metallica skończyła się na Kill'em All i potem była już tylko komercha". Odpowiedź jaką otrzymałem brzmi mniej więcej tak: Metallica umarła w połowie gdy odszedł Dave Mustaine, a całkowicie kopnęła w kalendarz gdy zginął Cliff. Mam napisać na YouTube, o tym że jestem Polakiem, a to jest najpopularniejszy mem internetowy w naszym kraju.
EVENo

Bardzo proszę o napisaniu czegokolwiek w temacie Co to za piosenka?, aby podpowiedź, którą zamierzam dać została przez kogokolwiek zauważona ;)
Geminiman019

Jeżeli miałbym się do czegoś przyczepić jeżeli chodzi o Bon Jovi, to zdecydowanie taką rzeczą są okładki ich płyt. Chodzi zdecydowanie bardziej o single niż pełne albumy. Dla mnie najlepiej by było, gdy okładka singla miała coś wspólnego z teledyskiem, który powstał do piosenki. Jak to, co pokażę poniżej.

Obrazek

Obrazek

Pierwszy obrazek to okładka singla Breakaway ZZ Top. To zdjęcie zostało zrobione podczas kręcenia teledysku do tej piosenki. Drugi obrazek to rewers okładki tego singla. Widzimy rysunek przedstawiający jaskinię nad brzegiem morza, która była pokazana na początku tego wideoklipu. Trochę szkoda że podobnych okładek do singli Always, Something for the Pain i Lie to Me nie zrobiło Bon Jovi (chyba wiecie o czym myślę).
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”