Witajcie!

Tutaj możesz się przedstawić oraz zapoznać z innymi fanami.

Moderator: Mod's Team

sebcio14
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: sebcio14 »

EVENo pisze:
Nie wyobrażam sobie, abym miło wspominał bandę debili, którzy myślą, że skoro napili się jednego piwa to są wyje**nymi w kosmos facetami o
Tak, masz rację, ja też nie będę ich miło wspominał.U mnie w klasie jest kilku takich "kozaków", co chwalą się na prawo i lewo ile to oni wypili, a o reszcie "kozaków" ze szkoły już nie wspomnę ...Czasem, to aż mi się chce śmiać, jak słyszę ich opowieści na temat ich "pijackich"(jeśli można to tak nazwać) wyczynów...
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

I tygodniowych "związków" między uczniami równoległych klas. ?enada...
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
mała-mi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mała-mi »

EVENo - ale się porwałeś tak górnolotnie określając gimnazjum "uczelnią" :D
Chociaz co by nie mówić, ja moje czasy gimnazjalne wspominam bardzo dobrze, ale z pewnoscią duza w tym zasługa naprawdę świetnej, kreatywnej i zgranej klasy do jakiej trafilam :) Wszystko zależy od tego na co się trafi, bo jak się sama przekonałam, na każdym etapie edukacji można znaleźć nauczycieli "na wyrost" i ludzi reprezentujących sobą poziom krawężnika.

PS. Ja z tej starej, niezastąpionej świty lubię też Dejwida Murka :D
"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."
sebcio14
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Fajny Offtop się zrobił, ale to nic złego.Mam nadzieję, że gdy opuszczę gimnazjum, to będę miał jakieś miłe wspomnienia...np. z zawodów w siatkówkę lub z Ligi Lekkoatletycznej, bo raczej niczego innego nie będę miło wspominał..
Awatar użytkownika
Mrówka
It's My Life
It's My Life

Post autor: Mrówka »

alniac pisze:I tygodniowych "związków" między uczniami równoległych klas. ?enada...
Tydzień to i tak długo. U mnie w gimnazjum takie "związki" trwały często dwa, trzy dni. Zasada: kto ma chłopaka/dziewczynę jest cool :whoeva:
Ja z gimnazjum najlepiej będę wspominać dyskoteki, no i oczywiście imprezy :D Nieśmiertelna gra w Pytanie czy Wyzwanie- podejdź do chłopaka i pocałuj go w policzek :lol: Zapamiętam to do końca życia...
Mylić się jest rzeczą ludzką, ale żeby naprawdę coś spaprać- na to potrzeba komputera.
sebcio14
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Mrówka pisze: Zasada: kto ma chłopaka/dziewczynę jest cool :whoeva:
Ja z gimnazjum najlepiej będę wspominać dyskoteki, no i oczywiście imprezy :D .
U mnie ta zasada jest już chyba nie modna...Na dyskoteki nie chodzę, bo nie trawię tych "umcy umcy" techno mułów...
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Witaj Sebastian!!
Mam nadzieję, że miło spędzisz tu czas.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
sebcio14
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Miło spędzam z wami czas od 6 lutego..
Początki nie były łatwe, ale jakoś się wkręciłem w ten klimat.. :D
mała-mi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mała-mi »

Weź... wszyscy Cie tak milo witaja, ze az zaluje, ze nie mam wlasnego tematu powitalnego :P
"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."
sebcio14
Have A Nice Day
Have A Nice Day

mała mi - To załóż. ;) Wszyscy miło witają, bo jest miła atmosfera, a na dodatek święta się zbliżają. :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poznajmy się!”