Pomoc z zamówieniem biletów
Moderator: Mod's Team
-
- Save a Prayer
Pomoc z zamówieniem biletów
No więc chciałabym się zapytać, czy można jeszcze kupić bilety na koncerty BJ w Londynie? Jeżeli tak, to na jakiej stronie i w jakiej cenie? Prosiłabym o napisanie, że np. za taką kwotę są takie miejsca, a za taką takie.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
Re: Pomoc z zamówieniem biletów
no pewnie!mysweettime pisze:No więc chciałabym się zapytać, czy można jeszcze kupić bilety na koncerty BJ w Londynie? Jeżeli tak, to na jakiej stronie i w jakiej cenie? Prosiłabym o napisanie, że np. za taką kwotę są takie miejsca, a za taką takie.
wejdz na stronę ticketmaster, tam jest wszystko.
plus promocja na dwie ostatnie noce - drugi bilet gratis.
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
http://www.ticketmaster.co.uk/promo/8il5bgalkrys pisze:plus promocja na dwie ostatnie noce - drugi bilet gratis.
O co chodzi ?
hasło BONJOVI
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
musisz wpisać kod: BonJovi. Ale tam nie sprawdzałam.alkrys pisze:Ale po zamówieniu wylicza cenę za 2 sztuki
Za to do Holandii jest na pewno od kilku dni też ekstra promocja i to jeszcze lepiej, bo można kupić bilet pojedynczy za 50%. A i są jeszcze do Golden Circle. Za 98Euro! Ta promo działa na pewno.
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
som.
tutaj sprawdz: http://www.ticketpoint.nl/acties/50procent
i hasło było "zan" czy "zon", nie pamiętam już.
tutaj sprawdz: http://www.ticketpoint.nl/acties/50procent
i hasło było "zan" czy "zon", nie pamiętam już.
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Czy mnożą x 2 czy nie, to i tak na tym zyskujesz. Za niecałe 60£ dostajesz 2 miejsca na upper tier sektor 412 czyli masz całą scenę na wprost siebie! Wcześniej JEDEN taki bilet na podobne miejsce kosztował 52£ i liczyli13£ za wysyłkę. Za 85£ możesz wylosować 2 miejsca w sektorze 103 - 110, wcześniej za tą cenę dostawałeś sektor 102 -111 lub płytę - sektor B. Zła oferta?alkrys pisze:Price Details
Type
2 For 1 Offer
Ticket Price
£22.50 x 2
Service Charge
£3.75 x 2
NO I NIBY WYBIERAMY CENE 22.50 A I TAK * 2 JEST MNO?ONA .
TAK JEST Z KA?D? CEN?.
A DO HOLANDII NIE WSZYSTKIE TYLKO SEKTOR d ZA 50 % , NIE MA gc za98.....
Ja bym brała bez zastanowienia. Koncert za 30£?
P.S. Trochę to żałosne, że muszą wyprzedawać bilety w taki sposób

-
- It's My Life
Teoretycznie tak.
Bilet ma dwie części:
- na pierwszej są dane kupującego (nazwisko, adres, kraj, nr referencyjny);
- na właściwym bilecie jest natomiast nazwisko i początek imienia (na bilecie do O2 z 2007 tego nie było).
W regulaminie imprezy (zamieszczony na drugiej stronie biletu) nie ma info o konieczności posiadania dokumentu tożsamości, kóry potwierdziłby, że jest się osobą wskazaną na bilecie.
Bilet ma dwie części:
- na pierwszej są dane kupującego (nazwisko, adres, kraj, nr referencyjny);
- na właściwym bilecie jest natomiast nazwisko i początek imienia (na bilecie do O2 z 2007 tego nie było).
W regulaminie imprezy (zamieszczony na drugiej stronie biletu) nie ma info o konieczności posiadania dokumentu tożsamości, kóry potwierdziłby, że jest się osobą wskazaną na bilecie.
- Goska
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Ulubiona płyta: New Jersey
Miałam podobny problem, też na eventimie. Dlatego poprosiłam Scrooge'a o kupienie i teraz mam już bilet w domu.Mam problem, chciałam kupić bilet na koncert w Dreźnie na GC przez eventim, podałam wszystkie dane ale na zamówieniu pisze, że zostało odrzucone :/
Co mam zrobić i gdzie ewentualnie kupić bilet?
Kompletnie nie wiem dlaczego pojawia się błąd. Może spróbuj jeszcze raz zamówić (chociaż mi to nic nie dało), albo zrób tak jak ja - poproś kogoś o kupno.