Z bardzo wiarygodnego źródła (jakim jest Scrooge) dowiedziałam się właśnie o czymś bardzo zaskakującym.
Dzisjaj w Radiu ZET można było usłyszeć Superman Tonight, ale to jeszcze nie wszystko... przed piosenką prowadzący zaczął opowiadać o naszym portalu. Podał adres internetowy naszej strony i dość długo opowiadał o zaletach Always (między innymi pochwalił ilość dodawanych newsów). Pozdrowił całą naszą redakcję i powiedział, że mamy tu wspaniałych ludzi Dodał też, że strona jest fantastyczna
Niestety nie miałam okazji tego słuchać, więc trudno dokładnie powiedzieć co jeszcze ciekawego o nas powiedzieli. Może ktoś z Was słyszał?
W każdym razie uznałam, że warto o tym napisać. Nie tylko po to by każdy się o tym dowiedział, ale też dlatego, że jest to dla nas pewne wyróżnienie
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2010, o 20:28 przez Agata BJ, łącznie zmieniany 1 raz.
nie no newsik pierwsza klasa bardzo fajnie, że wspominają o portalu, szczególnie, że wart jest uwagi Ja niestety nie miałam szansy tego usłyszeć, a bardzo żałuję. Ale może ktoś się taki znajdzie, kto zna więcej szczegółów.
zgodnie z plityka stacji radiowych adresy podaja, ale wtedy kiedy moga cos na tym zyskac, a tutaj raczej nic, nie wiem kto byl prowadzacym, i kto mogl to powiedziec, by sie nie narazic, dalbym wszystko za nagranie. moze znajde je w sieci, tylko chcialbym wiedziec, kiedy to bylo.
co do podobnego faktu, wczoraj przeczytali mojego sms w jedynce, bylo to tak: podali informacje, ze w maju wystapi w warszawie elton john. napisalem zatem sms, ze juz od lat staram sie sprrowadzic BJ do kraju i narazie nic, a nawet elton przyjezdza, zostalo to prrzeczytane z komentarzem "panie arturzem skoro teraz to pan oglosil, to na pewno bedzie juz duzo latwiej".
Bodziu, ja mam nadzieję, że ten komentarz faktycznie stanie się prawdą
Bardzo fajnie, że coraz częściej gdzieś o nas słychać.
A co do radia ZET to wiadomość tę podał mi Scrooge, który miał szczęście usłyszeć moment, gdy mówiono o naszej stronie. Było to wczoraj około godziny 18:40. Jest to więc potwierdzona informacja
Też żałuję, że tego nie słyszałam. Znalezienie tego graniczy pewnie z cudem, ale gdybyś do czegoś dotarł to daj znać
Mam potwierdzenie tego - odezwal sie do mnie szef firmy hostingowej, na ktorej zreszta serwerach strona sie miesci - takze sluchal wtedy radia ZET i tez slyszal to wszystko...