Poniżej projekt okładki najbliższego wydawnictwa live Bon Jovi z Madison Square Garden
Premiera już 23.11.2009
Podstawowa różnica między wersją DVD, a Blu-ray - wersja Blu-ray będzie zawierać dodatkowo DVD (dokument "When We Were Beautiful"). Tym samym chyba się wreszcie wyjaśniło co będzie zawierać bonus DVD (dotyczy to tylko wersji Blu-ray).
Ostatnio zmieniony 6 listopada 2009, o 18:58 przez Frankie, łącznie zmieniany 2 razy.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Z tego co mi wiadomo to nie, TheRock. To było podczas promocji płyty HAND. Spadł ze schodów w swoim domu w Los Angeles, czego skutkiem było złamanie lewej ręki.
Na Amazon.com premiera "Live At MSG" jest przewidziana na 23 listopada, także początkowo premiera zapowiadana była na 23 listopada, ale dzisiaj dostałem e-maila od Media Markt, że mają podobno mieć u siebie to DVD już w piątek 20... Czy to może być prawda?
Może chcą nam wynagrodzić zamieszanie z albumem?
Premiera jest w piątek, mam info od kumpla z Media Markt, że w piątek mogę je odebrać, odłoży dla mnie.
To termin potwierdzony - więc mam nadzieję, że się już nie zmieni.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...