A co do WWBTF - jest baaaaardzo żle - 3 spadki z rzędu... To chyba wszystko wyjaśnia... NIestety
Listy przebojów- We Weren't Born To Follow
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- 
				EVENo

AAAAAAAAAAAA AAAAAA AAAA

Co tam jakaś poplista!
Na NRD Bon Jovi zajęli wczoraj PIERWSZE miejsce! Nareszcie!
Szczerze mówiąc nie mogłam w to uwierzyć - BJ pokonało m.in. U2 i Pearl Jam!
OMG - nowy singiel znowu wyzwolił we mnie wariatkę - jak za starych dobrych czasów

http://www.eskarock.pl/index.php?page=lista_nrd

Co tam jakaś poplista!
Na NRD Bon Jovi zajęli wczoraj PIERWSZE miejsce! Nareszcie!
Szczerze mówiąc nie mogłam w to uwierzyć - BJ pokonało m.in. U2 i Pearl Jam!
OMG - nowy singiel znowu wyzwolił we mnie wariatkę - jak za starych dobrych czasów
http://www.eskarock.pl/index.php?page=lista_nrd
I got something to believe in...
						- 
				Scrooge

- Frankie
 - Administrator

- 
		Have A Nice Day

Oczywiście, że pierwsze miejsce WWBTF cieszy zawsze. Nie ważne, czy jest to Poplista, czy lista Eski Rock.Scrooge pisze:No i super, zdecydowanie bardziej cieszy 1 miejsce wśród takich wykonawców niż gdyby to było 1 miejsce na popliście...
Każdy może robić, co chce. Jeśli chce wysłać smsa na piosenkę w radio to co w tym złego? Przecież jeśli ktoś nie chce, to nie wyśle. Nikt nikogo do niczego nie zmusza.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
						- 
				EVENo

- 
				EVENo

- Frankie
 - Administrator

- 
		Have A Nice Day

Odgrzeję może troche ten temat zawiadamiając tych, którzy nie śledzą Poplisty regularnie, że WWBTF cały czas utrzymuje się w notowaniu. Prawdą jest, że zalicza ruch sinusoidalny, ale ważne, że cały czas jest w dwudziestce. W liście radia Eska Rock też cały czas się trzyma ostatnio zaliczając miejsce nr 9.
Zachęcam tych, którzy będą tego chcieli, do głosowania na chłopaków. Ciekawostką jest to, że Polska znajduje się /z tego co czytałem ostatnio/ w gronie krajów, które grają często WWBTF. W Belgii np. akcja promocyjna "The Circle" jest praktycznie zerowa. W Wlk. Brytanii, inaczej niż np. w Niemczech, nie wyjdzie singiel promujący album. Jedyne z czego moga się cieszyć Brytyjczycy to fakt, że dostaną album na sklepowe półki już 2 listopada oraz z tego, że wydanie CD+DVD będzie u nich w okazyjnej cenie.
W Chorwacji promocja jest podobno do bani. Nie wspominam już o Portugalii, gdzie o nowej piosence mało kto słyszał.
Naprawdę, warto głosować.

Zachęcam tych, którzy będą tego chcieli, do głosowania na chłopaków. Ciekawostką jest to, że Polska znajduje się /z tego co czytałem ostatnio/ w gronie krajów, które grają często WWBTF. W Belgii np. akcja promocyjna "The Circle" jest praktycznie zerowa. W Wlk. Brytanii, inaczej niż np. w Niemczech, nie wyjdzie singiel promujący album. Jedyne z czego moga się cieszyć Brytyjczycy to fakt, że dostaną album na sklepowe półki już 2 listopada oraz z tego, że wydanie CD+DVD będzie u nich w okazyjnej cenie.
W Chorwacji promocja jest podobno do bani. Nie wspominam już o Portugalii, gdzie o nowej piosence mało kto słyszał.
Naprawdę, warto głosować.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
						- Frankie
 - Administrator

- 
		Have A Nice Day

Rzeczywiście w Nowym Jorku trudno nie zauważyć reklamy. Nie zmienia to faktu, że praktyczny brak promocji w Europie jest troszkę dziwny. Ludzie, przecież to w końcu 25 lat istnienia zespołu. Dziwne jest też przesunięcie brytyjskiej premiery na 2 listopada. Nagle, po tylu latach boją się zmierzyć z muzycznym powrotem Robbiego Williamsa?

- Adrian
 - Gdańsk Supporter

- 
		Have A Nice Day

Bon Jovi zawsze mieli wielgachną promocje na którą inne zespołu jak np Roling Stones nie mieli co liczyć. Teraz jest jak jest. Parę wywiadów dla ważnych gazet, promocyjny koncert (nie wiem czy sie w końcu odbędzie). Na listach raczej słabo.Rzeczywiście w Nowym Jorku trudno nie zauważyć reklamy. Nie zmienia to faktu, że praktyczny brak promocji w Europie jest troszkę dziwny. Ludzie, przecież to w końcu 25 lat istnienia zespołu. Dziwne jest też przesunięcie brytyjskiej premiery na 2 listopada. Nagle, po tylu latach boją się zmierzyć z muzycznym powrotem Robbiego Williamsa?
Dla mnie jest to świetny ruch. Robbie już na starcie jest wygrany w potyczce z Bon Jovi. To jest w UK ikona i nie ma się co łudzić, ze BJ mogliby z nim wygrać. A tak będziemy wczesniej wiedzieli jaka jest płytka. To już tylko 3 tygDziwne jest też przesunięcie brytyjskiej premiery na 2 listopada. Nagle, po tylu latach boją się zmierzyć z muzycznym powrotem Robbiego Williamsa?
- 
				unavoidable
 - It's My Life