Wymarzona wizja teledysku
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Save a Prayer
Ja zoidiogam przeważnie Bearshare te piosenki co napisałem to powinny sie tam znaleźć niekiedy ciesz ko ściągnąć bo może mięć je jedna osoba ale da sie rade. a jak chcesz ich posłuchać to wejdź na youtube i wyszukiwarce wpisz bon jovi i tytuł piosenki np
http://pl.youtube.com/watch?v=1n7XOHobCcM
Ostatnio bardzo mi sie podoba ta piosenka
http://pl.youtube.com/watch?v=1n7XOHobCcM
Ostatnio bardzo mi sie podoba ta piosenka

IT'S MY LIFE
A ja tego jeszcze nie słyszałam, ale zgodzę sie z Tobą że Have a nice day mogli by puszczać w radiu to świetna piosenka ale też dziwie sie dlaczego nie ma teledysku do Unbreakable to super piosenka z HAND chyba słyszeliście??Ryszard Perun pisze:.Ja bym chciał jakieś teledyski do niektórych piosenek i niektórych dem np. we can dance co sadzicie tym demku?
-
- Save a Prayer
Unbreakable tak mam tom piosenkę jest super bardzo mi sie podoba stylowo pot chodzi mi pod Everyday nie wie ktoś może co znaczy tytuł tej piosenki po polsku i mniej więcej o czym jest ta piosenka? W dziele tłumaczenia są bardzo duże braki a na innych stronach tez nie ma przetłumaczonych utworów bon jovi szkoda
do niektórych amerykańskich zespołów można znaleźć wszystko np do Metalliki

IT'S MY LIFE
-
- Save a Prayer
Ten film ma tytuł The Leading Man (w polskiej wersji "Gwiazdor") i faktycznie jest w nim co oglądaćewaika789 pisze:A jak sie on nazywała albo może jeszcze są kiedyś powtórki też chętnie bym sobie pooglądałaangela pisze:A tak poważnie, widziałam niedawno film na TV4 gdzie Jon występował w takich oto pół rozbieranych scenach... Musiałam zrobić sobie drinka...
Na TV4 dosyć często można ten film zobaczyć
Co do mojej wizji teledysku: obowiązkowo Richie w koszuli z niedopiętymi guzikami (jak przykładowo w Everyday)
When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
"Gwiazdor" ostatnio leciał w zeszłą niedzielę na TELE5 o 20.00, tam jest bardzo często. Na TV4 jeszcze nie widziałam, tam leci tylko "Mały Świat"ewaika789 pisze:A tak nawiasem kiedy go ostatni raz widzieliście??
Tell me what I got to do
To make my life mean more to you...
Tell me who I got to be
To make you a part of me...
To make my life mean more to you...
Tell me who I got to be
To make you a part of me...
OO to mam szanse (nikłąalexz123 pisze:"Gwiazdor" ostatnio leciał w zeszłą niedzielę na TELE5 o 20.00, tam jest bardzo często.

A ten ''Mały świat'' to Jonem?? Bo jak tak to chętnie obejrzęalexz123 pisze:Na TV4 jeszcze nie widziałam, tam leci tylko "Mały Świat"
niech zapuszczają włosy do wydania nowej płyty/teledyskuewaika789 pisze:teken020 napisał/a:
teledysk z długimi włosami
Może coś więcej na temat tych długich włosów
przydałoby się odświeżyć image
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there