Koniec Bon Jovi?

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Ryszard Perun
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Ryszard Perun »

ewaika789 pisze:I co to nagranie miało z tym wspólnego bo ja tu tylko zobaczyłam przepiękne wykonanie '' It's my life'' (jeszcze nigdy tak pięknie wykonanej piosenki nie widziałam :brawo: )
Ta jak napisałaś przepiękne wykonanie IML a polsku To jest moje życie czy to moje życie mniejsza o to chodziło mi o to ze ta piosenka pokazuje ich radość ze śpiewania a w tej wersji jeszcze coś innego i ta leska kręcąca sie w oku on naprawdę kocha to co robi i dlatego napisałem ze o Bon Jovi możemy być spokojni. A jak ci sie podobało wykonanie IML to mam coś innego http://pl.youtube.com/watch?v=v8jpNiUuw ... re=related :))
IT'S MY LIFE
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

A dzięki dzięki za ''Hallelujah'' słyszałam i też bardzo piękna ballada(chyb tak to można nazwać nie wiem :P ) a wracając to tego poprzedniego dla mnie to jest niesamowite że z takiego hitu rockowego jak ''It's my life'' można zrobić jeszcze wspanialszą balladę..... SUPER! :brawo:
angela
It's My Life
It's My Life

Post autor: angela »

Mam nadzieję, że ten zapał nigdy sie nie skończy. Tylko czy sił na kolejną trasę styknie?
W Monachium było cudownie, ale w Gdańsku.... damy czadu!
Ryszard Perun
Save a Prayer
Save a Prayer

Wiadomo ze nie będą grali nie wiadomo dokąd ale teraz wcale nie są aż tak starzy żeby rozwiązać zespól dajmy taki przykład jak THE ROLLING STONES ile oni już są na scenie prawie pu wieku grajom i dają rade tak dla przypomnienia ich słynna piosenka http://pl.youtube.com/watch?v=G5kvp--IG ... re=related
IT'S MY LIFE
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Mają przecież może nie wszyscy po 46 lat i są w świetnej kondycji. Sami muszą sobie określić czas jaki jeszcze chcą grać na scenie, i ile jeszcze sił dadzą grać takie superowe koncerty. I tak trzeba ich podziwiać za to co robią. :brawo:

ALE Ryszard Perun muszę ci powiedzieć że mnie '' zainspirowałeś'' tym nagraniem '' It's my life'' i ściągam sobie więcej takich występów na żywo dzięki ;)
Ryszard Perun
Save a Prayer
Save a Prayer

ewaika789 pisze: ALE Ryszard Perun muszę ci powiedzieć że mnie '' zainspirowałeś'' tym nagraniem '' It's my life'' i ściągam sobie więcej takich występów na żywo dzięki
Ciesze sie ale czy to tak naprawdę bylem ja? ja sie do tego przyczyniłem fakt ale calom resztę zrobili hlopaki z New Jersey oni majom taki dar przyciągania do siebie obojętnie co grajom czy są rockowi czy grajom nastrojowe blady to wszystko potrafią zagrać świetnie. A tak ci sie spytam znasz jakiś dobry program do ściągania żeby znaleźć wszystkie teledyski bon jovi i jakieś koncerty? ja ściągam bearshare ale tam nie wszystko jest.
IT'S MY LIFE
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

ALE to dzięki tobie po raz pierwszy usłyszałam takie wykonanie ''It's my life'' a chłopaki z New Jersey.... im też coś zawdzięczam... ale coś innego :P

A co do tego programu to mój brat ściągał mi też z bearshare, eMule, i też z takiej stronki http://www.darkwarez.pl/forum/ i tam masz różne kategorie typu muzyka filmy seriale teledyski ale musisz się zarejestrować i wpisujesz po prostu (w teledyski) Bon Jovi i masz... ;)
Ryszard Perun
Save a Prayer
Save a Prayer

Mam coś jeszcze pięknego i miłego dla ucha może to już widziałaś ale warto zobaczyć jeszcze raz i nie tylko raz :))
http://pl.youtube.com/watch?v=9GMxoiHBjPo

http://pl.youtube.com/watch?v=5OR9FKprr ... re=related

http://pl.youtube.com/watch?v=iedQtO-z6Og

Bardzo mi sie podoba wykonanie z ostatniego linku Jon jest super. A tak dla wszystkich żeby nie było ze nie na temat to dodam do tego tematu jeszcze jedno chociaż nadejdzie taki moment ze bon Jovi nie będzie już na scenie to uważam ze i tak pozostaną w naszych sercach na zawsze i ich muzyka nigdy nie zaginie, nikt nam tego nie zabierze to jest coś takiego czego nie da sie sprzedać uważam jeszcze ze kto raz pokocha bon jovi to zostanie mu to już do końca życia nie wiem skąd ale tak to odczuwam.
IT'S MY LIFE
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ryszard Perun pisze:A tak dla wszystkich żeby nie było ze nie na temat to dodam do tego tematu jeszcze jedno chociaż nadejdzie taki moment ze bon Jovi nie będzie już na scenie to uważam ze i tak pozostaną w naszych sercach na zawsze i ich muzyka nigdy nie zaginie, nikt nam tego nie zabierze to jest coś takiego czego nie da sie sprzedać uważam jeszcze ze kto raz pokocha bon jovi to zostanie mu to już do końca życia nie wiem skąd ale tak to odczuwam.
SUPER TO WSZYSTKO PODSUMOWA?EŚ I SKOMENTOWA?EŚ :brawo: JESZCZE RAZ SUPER i tak rzeczywiście powinno być, szczególnie że takiej muzyki nie da się zapomnieć :))
Ryszard Perun
Save a Prayer
Save a Prayer

Fajnie jest ze jest internet i można podzielić sie swoimi zdaniami na rożne tematy. Muszę przyznać ze poza internetem nigdy nie spotkałem żadnego fana bon jovi, takiego prawdziwego jak tu na tej stronie. Co prawda ludzie znają bon jovi ale tylko z tych najsłynniejszych piosenek, tak naprawdę co taki ktoś może o nich wiedzieć? jedna płyta czy piosenka nie wystarczy żeby ich zrozumieć i pokochać, sam sie o tym przekonałem, żałuje ze wcześniej tu nie pisałem, czuje sie tu jak w jakiejś wielkiej rodzinie wszyscy jesteśmy tu dla Bon Jovi i to jest dla nas najważniejsze. I muszę przyznać ze do pisania na tym forum przyczynił sie ten temat jak go zobaczyłem to coś mnie tklo żeby sie zarejestrować poczułem potrzebę zęby z kimś o tym pogadać coś z siebie wydusić i nie żałuje jesteście super. Szczerości nigdy za wiele :D
IT'S MY LIFE
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

No jak dla mnie z tą szczerością to bywa różnie no ale.... :P
A co do tych 3 piosenek co przesłałeś to są fajne ale... no właśnie chyba najbardziej mi się podoba w tym 2 jak Jon i Richi przedstawiają to mi się najbardziej spodobało a tylko fajne te nagrania, bo '' It's my life''(to co ty przesłałeś :D) już nic nie przebije dla mnie to hit nr. 1 na moim MP3 :P
Awatar użytkownika
Canis_Luna
I Believe
I Believe
Kontakt:

Post autor: Canis_Luna »

mmmm... Bon Jovi Unplugged - cudownie wyszly im wszystkie nagrania
"Like Frankie said: I did it my way!"
angela
It's My Life
It's My Life

No właśnie, Ryszard napisał, że niby wszyscy wiedzą co to Bon Jovi, a jednak... Ja tez mam wielu znajomych, wszyscy nieby wiedzą co to, kto to, co gra... Ale tak naprawde nic nie wiedzą, bo i pewnie nie mają takiej potrzeby. Ja w każdym razie z radości że wiem o nich nieco więcej, że Ich uwielbiam, słucham itd mam ochotę krzyczeć na całe gordło. Chłopaki dodają mi jakoś sił... Rano posłucham sobie BJ, wypije kawe z kubeczka z Jonem i od razu mam na nosie różowe okulary! Sprawdźcie, to działa!
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

angela pisze:Rano posłucham sobie BJ, wypije kawe z kubeczka z Jonem i od razu mam na nosie różowe okulary! Sprawdźcie, to działa!
Ja wole słuchać wieczorem tak przed pójściem spać i wtedy mam nadzieje że mi się przyśni i szczerze, naprawdę mi się 2 razy Jon przyśnił to było coś uhhh :D i dalej czekam na takie sny ale pomysł żeby rano słuchać też dobry tylko że ja rano nie mam czasu :P
angela
It's My Life
It's My Life

Na Jona nie masz czasu? :( Nie wierze.... :o
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”