No widzisz,a ja na przyklad chce plyty rockowej.
Nie pytaj się co Ameryka może zrobić dla Ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla Ameryki.
Chce, pragnę, potrzebuje, a co jako fan oferujesz zespołowi

Bo widze, ze nawet płytki nie kupiłeś ostatniej ?
Przynajmniej czegos podobnego do HAND, juz i tak moje wymagania co do BJ sie zmniejszyly.
Myśle, ze Jon czy Richie nie będzie płakał z tego powodu.
ze trafili ta plyta w bardzo chlonną widownie popowo-country
Skad wiesz ? Masz jakieś wyniki że trafili do tej części publiczności

Bo Country na tej płytce jest tyle, że ho
Zresztą płyta trafiła na Bilboard Rock a nie Country a ja myślę, ze Billboard jakieś ankiety prowadzi. Jakoś musieli się sugerować umieszczając ten album na tej liscie. Na pewno nie zasugerowali się Jonem który mówił, że jest z domieszka Country.
Mam tylko gleboka nadzieje,ze mimo tak wielkiego sukcesu nastepna plyta bedzie juz normalna,bez nalecialosci country.
Tak jak mówiłem przyjmij że następna płytka będzie w stylu techno i nie miej nadzieji to lepiej będzie Ci się żyło. I będzie mniej narzekani jk jednak płytka bedzie Country-Rockowo-Popowa.
Cieszę się, że wreszcie mogę się z tobą zgodzić.
Ja tym bardziej się ciesze.
No parę postów wcześniej Adrian napisał w końcu to o co mi chodziło w moich postach o komercji. Sie doczekałam ..;p a tak ogólnie rzecz biorąc ciesze sie z sukcesu LH

Też się ciesze i to tym bardziej, ze są "Fani" nie trylko narzekajacy ale tez są tacy którzy doceniaja ich wysiłek.