1) Lost Highway - 4/6 - wspaniała jak ktoś wcześniej napisał do jazdy samochodem, najlepiej z otwartym dachem xD Miła dla ucha, ale nic nadzwyczajnego. Ogółem warta przesłuchania.
2) Summertime - 5/6 - od początku mi się podobała, szybka i energiczna. Podoba mi się wejście gitar i śpiew Jona. Mocny punkt płyty.
3) (You Want To) Make A Memory - 4/6 - z opczątku gdy usłyszałem ją w radiu naszła mnie myśl: 'wtf?!' Wydawała mi się z lekka przymulasta... Ale po wielokrotnym wałkowaniu i teraz odsłuchaniu wersji albumowi wniosek jest jeden - bez niej nie ma albumu.
4) Whole Lot Of Leavin' 6/6 - na początku wszyscy mocno zachwycali się tym songiem w recenzjach. Więc chętnie ją odsłuchałem. Jest wspaniała, ma power'a i wgniata w ziemię refrenem! Wspaniała, porównałbym ją do niektórych piosenek z TD.
5) We Got It Goin' On - 4/6 - znów ciekawa interpretacja, miły dla ucha text, powrót talk-boxa, fajne gitary... Cóż więcej dodać? Ok!
6) Any Other Day - 6/6 - nie spodobała mi się od razu, ale ostatnio zauważam w niej to coś... Lubię przejście w pewnym momencie refrenu i zmiana tonacji... ?adny i wzruszający tekst, 4 refreny, dwie solówki. Brawo! BJ rlz!
7) Seat Next To You- 4/6 - to zawsze było i będzie na nowych płytach BJ. Piosenki zupełnie wyciszone, ale jak widać współczesna muzyka rockowa tego też potrzebuje. Nawet Linkin Park na M2M uspokaja... Zauroczył mnie ten cudowny śpiew... Stary, dobry Jon xD
8) Everybody's Broken - 5/6 - wszyscy jadą na ten utwór, a mi się staszni podoba i nie wyobrażam sobie bez niego płyty ;D Po prostu fajna i to tyle
9) Stranger - 6/6 - zdecydowanie najlepszy duet w jakim Jon kiedykolwiek zaśpiewał, nie tam jakaś Jennifer Nettles, miły dla ucha kawałek.
10) The Last Night - 4/6 - nie wiem co napisać, dobra i nic więcej.
11) One Step Closer - 3/6 - aaa... kopia tytuły od LP xD Przeciętność, trochę nudny śpiew, ale żyję.
12) I Love This Town - 3/6 - słabe zakończenie płyty, psuje jej klimat, takie typowe WSYCGH w troszkę lepszej wersji. Mimo wszystko nie pasuje.
Ogólnie płyta dla mnie 4/6, ale jestem pozytywnie zaskoczony!