AxeL pisze:Ja mam ten komunikat caly czas. Nie moze sie zaladowac glowna strona , wyglada na to ze tylko forum dziala , co odkrylem to dzisaj wieczorem.
Weź Operę lub Internet Explorera. Strona już działa od kilku dni (przynajmniej u mnie).
na którym miejscu dziś byli, bo nie słuchałam od początku? czy może (nie daj Boże) wylecieli?
19.06.2013 GDAŃSK
---
- Where does the name Jon Bon Jovi come from?
JBJ: It's of Sicilian origin. I think it means "good fisherman".
- Are you a good fisherman?
JBJ: [Pause] No. Not at all.
Moze nastepnym razem bedzie lepiej - bo można już oglądać teledysk do MAM
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
A mylisz się - w Vh1 widziałam go juz 3 razy
Teraz jest na stronie rmf'ki - nie jest źle
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
Ptysia pisze:A mylisz się - w Vh1 widziałam go juz 3 razy
Teraz jest na stronie rmf'ki - nie jest źle
?le sie wyraziłem. Powinienem zapytać, która ze stacji zajmująca się pokazywaniem w 90% teledysków nowych a nie w 90% teledysków z przed iluś tam lat. Naprawdę nie sądzę żeby pokazalo to polskie MTV lub VIVA. Co więcej ja clipu do MAM nie widziałem nawet na zagranicznych MTV czy jakis innych stacji muzycznych.
Co do poplisty, to sie ludzie nie opierniczajcie bo ja tak dalej pójdzie to wylecimy...
Właśnie na Vh1 jak jest POPlista to zawsze leci... Ale nie wiem czy pojawi się np. na VIVIE
Every time I look at you, baby, I see something new
That takes me higher than before and makes me want you more
I don't wanna sleep tonight, dreamin's just a waste of time
When I look at what my life's been comin' to
I'm all about lovin' you