http://www.grammy.com/Grammy_Awards/49t ... st.aspx#08
BON JOVI wygrali wkońcu GRAMMY!!!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
BON JOVI wygrali wkońcu GRAMMY!!!
Dziś, o 7 rano, na oficjalnej stronie internetowej Grammy, znalazłem listę tegorocznych zwycięsców...Bon Jovi wygrali w swojej kategorii i nareszcie po blisko 24 latach swojego istnietnia doczekali się muzycznego Oscara! 
- Adrian
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
ZAJEB...IE
!!
Co z tego że Country. Jest to Country w dobrym Rockowym stylu i ja tą piosenke bardzo lubie. Fani często niechętni byli do niej wiadomo dlaczego ale ja ją lubie i co się okazuje - że jest jednym z najwiekszych hitów BJ i z dużym dorobkiem (może największym ) z nagrodami.
Tak takie wiadomości chce z samego rana
Co z tego że Country. Jest to Country w dobrym Rockowym stylu i ja tą piosenke bardzo lubie. Fani często niechętni byli do niej wiadomo dlaczego ale ja ją lubie i co się okazuje - że jest jednym z najwiekszych hitów BJ i z dużym dorobkiem (może największym ) z nagrodami.
Tak takie wiadomości chce z samego rana
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
Mam nadzieje że jak najprędzej ktoś znadzie zdjęcia, gdzie Bon Jovi a raczej tylko Richie Sambora odbiera "gramofonik" (z tego co mi było wiadomo, tylko on miał się pojawić na gali)
. Ja też uważam że nie istotne że to kategoria Country, należała im się ta nagroda, pozostaje jednak smutek i żal że takie dzieła jak "These Days, "Keep The Faith" czy "New Jersey", oraz takie hiciory jak "Livin' On A Prayer" czy "Always" nie zostały wogóle nawet nominowane...
Jednak warto się cieszyć z tej nagrody, bo to jest zdecydowanie jedna z najważniejszych nagród które Bon Jovi posiadaja (Grammy, 3 American Music Award, 2 World Music Award, Złoty Glob), bynajmniej ja tak uważam i faktycznie "Who Says You Can't Go Home" staje się jedną z najważniejszych piosenek w całym repertuarze Bon Jovi.
Miejmy nadzieje że tegoroczne pierwsza Grammy nie będzie ostatnią dla Bon Jovi i jeszcze nie raz sięgną po tę nagrodę
(oby w kategorii Rock
).
Jednak warto się cieszyć z tej nagrody, bo to jest zdecydowanie jedna z najważniejszych nagród które Bon Jovi posiadaja (Grammy, 3 American Music Award, 2 World Music Award, Złoty Glob), bynajmniej ja tak uważam i faktycznie "Who Says You Can't Go Home" staje się jedną z najważniejszych piosenek w całym repertuarze Bon Jovi.
Miejmy nadzieje że tegoroczne pierwsza Grammy nie będzie ostatnią dla Bon Jovi i jeszcze nie raz sięgną po tę nagrodę
- Bodzio
- Administrator

-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: Hmmm...
- Kontakt:
Niestety zdjec nie bedzie, gdyz ta kategoria z tego co mi wiadomo nie jest kategoria "on stage", jest zbyt malo wazna. Gramofonik to dostana, ale nie na scenie... Tak slyszalem...
pozdrawiam serdecznie!
Artur
12-07-2019 - Warszawa, PL - BJ
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, DE - RS
16-07-2011 - Mannheim, DE - BJ
10-06-2011 - Dresden, DE - BJ
25-05-2008 - Leipzig, DE - BJ
24-06-2007 - London, UK - BJ
25-05-2006 - Nijmegen, NL - BJ
Artur
12-07-2019 - Warszawa, PL - BJ
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, DE - RS
16-07-2011 - Mannheim, DE - BJ
10-06-2011 - Dresden, DE - BJ
25-05-2008 - Leipzig, DE - BJ
24-06-2007 - London, UK - BJ
25-05-2006 - Nijmegen, NL - BJ
Jak to zycie moze czlowieka nieustannie zadziwiac. Nie ma mnie kilka miesiecy, wchodze dzisiaj rano i co widze
Grammy dla Bon Jovi
Coz kategoria, w ktorej te nagrode dostali moze nie jest adekwatna do ich dotychczasowej tworczosci, ale jak to powiedzial Daroo moze jeszcze kiedys jakas Grammy wpadnie, tym razem w odpowiedniej kategorii
Boje sie tylko, ze chlopaki wpadna teraz w taka euforie, ze zaczna wydawac plyty country itp. Oby moje czarne wizje sie nie sprawdzily.
I came here like so many did
To find the better life
To find my piece of easy street
To finally be alive
And I know nothing good comes easy
To find the better life
To find my piece of easy street
To finally be alive
And I know nothing good comes easy
HURRA!!!
Czyli jednak ludziom się podoba to co Bon Jovi robią obecnie. Jakoś za These Days nie dostali Grammy. Dostali by nagrodę za (jak niektórzy uważają) najsłabszą piosenkę z HAND'a?
Ta nagroda to niezaprzeczalny dowód na to że nasz zespół wie co robić żeby ludzie tego słuchali.
Zastanawiam się tylko czy wersja z Jennifer Nettles jest naprawdę lepsza? Przecież jest tyle lepszych wokalistek.
Czyli jednak ludziom się podoba to co Bon Jovi robią obecnie. Jakoś za These Days nie dostali Grammy. Dostali by nagrodę za (jak niektórzy uważają) najsłabszą piosenkę z HAND'a?
Ta nagroda to niezaprzeczalny dowód na to że nasz zespół wie co robić żeby ludzie tego słuchali.
Zastanawiam się tylko czy wersja z Jennifer Nettles jest naprawdę lepsza? Przecież jest tyle lepszych wokalistek.
Jestem naprawde ogromnie zadowolony, myślę że tegoroczna nagroda będzie pewnego rodzaju "przełamaniem lodów"
...i w najbliższej przyszłości można się spodziewać kilku nominacji na jednej gali...i kto wie czy też nie kilku statuetek, jak to bywało z U2 czy w tej chwili z Red Hot Chilli Peppers
No i w zasadzie album "Have A Nice Day" odniósł największy sukces od czasu "Crusha" z 2000r. (jeśli nie od "These Days", choć popularność singla "It's My Life"
będzie już ciężko przebić). Wracając do "Have A Nice Day", kilka milionów sprzedanych płyt - w dzisiejszym świecie w epoce mp3, internetu i ogolnie łatwo dostępnej muzyce to naprawdę sukces, ponadto najbardziej kasowe tournee w historii zespołu, ponad 2 mln. sprzedanych biletów (ok. 110 milionów dolców zysku
)...no i na koniec - to właśnie album "Have A Nice Day" przyniósł grupie pierwszą nagrodę Grammy (napewno nie ostatnią
).
Ostatnio byłem dość pesymistycznie nastawiony na obecną twórczość zespołu z New Jersey, nie podobało mi się zbytnio to co Bon Jovi obecnie kominują heh, pisałem o tym w ostatnich swoich postach m.in. na temat nowych piosenek z "Lost Highways", jednak ta nagroda sprawiła (nie wiem jak
) że zmieniłem zdanie...ale to nie zmienia faktu że tęsknie za porządnym rockiem 
No i w zasadzie album "Have A Nice Day" odniósł największy sukces od czasu "Crusha" z 2000r. (jeśli nie od "These Days", choć popularność singla "It's My Life"
Ostatnio byłem dość pesymistycznie nastawiony na obecną twórczość zespołu z New Jersey, nie podobało mi się zbytnio to co Bon Jovi obecnie kominują heh, pisałem o tym w ostatnich swoich postach m.in. na temat nowych piosenek z "Lost Highways", jednak ta nagroda sprawiła (nie wiem jak
Ja osobiście zgadzam się z Daroo. też brakuje mi w tej aktualnej twórczości prawdziwego rocka. Mam nadzieję, że ta nagroda, z której ogromnie się cieszę, nie zmieni ich muzycznej drogi i nie zboczom z rocka na country... Zawsze podobały mi się ich piosenki i mam nadzieję, że to się w najbliższej przyszłości nie zmieni.
Ale chciałoby się powiedzieć: Cóż z tego, że country? Ważne, że Bon Jovi!
Pozdrawiam
Ale chciałoby się powiedzieć: Cóż z tego, że country? Ważne, że Bon Jovi!
Pozdrawiam
Have a nice day!